Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Aşı olup atak geçiren var mı ?
___MS Lİ DOSTLAR PAYLAŞIM PLATFORMU
28 Eylül 2023 - 10:49:58 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunları oynayıp skorlarınızı kaydederek birbirlerinizle tatlı bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardım Oyun Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Aşı olup atak geçiren var mı ?  (Okunma Sayısı 4574 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herşeygüzelolsun
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« : 05 Eylül 2021 - 16:26:35 »

Arkadaşlar merhaba  ben beslenmemi düzelterek bu hastalığı  epey düzelttim hamdolsun. Fakat şu an aşı olma konusunda kararsızım bu kadar düzelmişken  aşıya vücudum tepki verir mi bilmiyorum ? Aşı olup atak geçiren ya da herhangi bir sorun yaşamadım diyen varsa bana yazsın. Çok kararsız kaldım.
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #1 : 05 Eylül 2021 - 16:51:52 »

Çok haklısımız bu tedirginlikte ancsk ben şimdiye kadar böyle bir durum duymadım . Yaptığınız beslenme düzenlemelerini paylaşmsk ister misiniz ? Aklınızda bulunsun lütfen , Biz öğrenmek isteriz 😊
Herşeygüzelolsun
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #2 : 05 Eylül 2021 - 16:58:17 »

Ben şöyle kurtuldum. Sıfır gluten sıfır tahıl sıfır süt Ürünleri vücuduma önce eliminasyon diyeti uyguladım sonra tek tek besinleri çıkardım şu an sadece organik et veya tavuk, balık bol sebze yiyorum. Paketli gıda şekerli gıda asla yok. Meyve organik olursa yiyorum sadece o da çok az ve sadece sabah 1 adet. 2 öğün besleniyorum. Beslenme düzenini oturtmadan bu hastalığım düzelmesi çok zor Thierry whals kitabındaki adımı uyguluyorum ama en ağır olan adım son adımı yani epey zor ama ataklarla uğraşmak daha zor emin olun. Şimdi normal hayatındayım sosyal medya beslenme ile iyileşenlerle dolu. Gerçekten çaresiz değilmiş onu anladım.
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #3 : 07 Eylül 2021 - 12:48:42 »

Çok iyi yapmışsınız ve inşallah bu olumlu durumunuz böyle devam eder. ç ok sormuş olmazsam ; Bu diyetten önce ms bakımından ne durumdaydınız ve neler değişti?
coster
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #4 : 08 Eylül 2021 - 13:38:04 »

Ben 2 Sinovak birde Biontek oldum. Herhangi bir atak sebebi olmadı.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

15 Ağustos 2023 - 01:27:54