Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Rutin doktor kontrolü kaç ayda bir gidiyorsunuz?
___MS Lİ DOSTLAR PAYLAŞIM PLATFORMU
28 Eylül 2023 - 10:03:10 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunları oynayıp skorlarınızı kaydederek birbirlerinizle tatlı bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardım Oyun Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Rutin doktor kontrolü kaç ayda bir gidiyorsunuz?  (Okunma Sayısı 3863 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bennur05
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« : 22 Eylül 2021 - 01:59:44 »

Merhabalar bana MS tanısı uyuşmalarım sonucu 4 ay önce kondu . Kortizon tedavisi sonrası iyileşmem gerçekleşti.Şu an Rebif kullanıyorum. Bulunduğum ilde Ms ile ilgilenen herhangi bir doktor yok . Başka bir ile gitmem gerekiyor. Doktorum Bana kontrol için tekrar MR çektirmem gerektiğini söyledi ama bunun ne zaman olduğunu belirtmedi . Siz kaç ayda bir doktor kontrolüne gidiyorsunuz 6 ay ya da 1 sene? Tanı konduktan sonra ikinci bir MR ‘ı ne zaman çektirdiniz ? 🤷🏻♀
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #1 : 22 Eylül 2021 - 10:20:49 »

Merhaba, bunu daha çok dr takip ettiği ve değerlendirdiği hastanın durumuna göre söylüyor ama öncelikle hangi ildesiniz size sizi takip edebilecek bir dr bulmamız lazım
Bennur05
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #2 : 22 Eylül 2021 - 23:19:40 »

Çok teşekkür ederim . Kars’tayım Erzurum’da Nuray Bilge hocaya gidiyorum. Kontrol için tam belirli bir zaman söylemedi o yüzden sizlere danışmak istedim ☺
 Mesela hastalığıma tam tanı konmadığı için Temmuz’da memleketime gittiğimde birde Samsun’daki Murat Terzi hocaya gittim. Mayıs’ta tekrar gel demişti. Tabi öncelikli doktorum Erzurum’da
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

22 Nisan 2023 - 06:23:12