Ömer Faruk Altuntaþ 05 Nisan, 13:20
multipl skleroz ( ms ) hastasýyým 6 yýllýk ms liyim 4 hafta oldu ürünlerle tanýþalý ama þuan bende mevcut olan bacaklarda kasýlmalarým , kramplarým, uyusukþuklarým , yorgunlugumdan ,halsizligimden ve birde ara ara olan baþ donmelerimden ALLAH'ýn izni ve kullanmýs olduðum forever living'in urunleri sayesinde 2 hafta gibi kýsa bir süre içerisinde kurtuldum daha saglýklý vede neþeliyim artýk hayata daha güzel gözlerle vede umutla bakýyorum ürünleri kullanmaya devam ediyorum bu ürunleri kullanmaya baslamadan once 13 yaþýnda bir oglum var ona zaman zaman ms yüzünden yeterli olamýyordum þimdi ise hersey baþka benim icin eþim ve oglum bendeký farký gorduler bu urunu almak ýsteyen mslý kardeslerýmýze dostlarýmýza her turlu kolaylýgý gostermekten memnunýyet duyarým ayrýntýlý býlgý ve kullanacagýmýz bu takviye tadavi ýle alakalý sorularýnýz ýcýn
nilüfer kaþka :0554 991 67 80
http://www.facebook.com/album.php?aid=80916&id=541978585&ref=nfms(multiple skleroz) grup yonetýcýsýnýn yorumu : nilüfer ablayý cok ýyý tanýrým týcarý býr kaygýsý oldugunu zannetmýyorum ýnsallah bende en yakýn zamanda bu besýn takvýyesý adý altýnda satýlan urunlere baslayacagým
lýnk teký bayan bu urunu kullanýpta sýkayetletrý duzelen býr baska bayan