yuceer
|
|
« : 12 Mays 2008 - 19:31:43 » |
|
???Bu konuyu hatırlatmak istemezdim.Arkadaşlar bu atakların zamanı gelince hangi zamana rastlıyor yani benim gibi(daha bir oldu)sabahın erken saatlerinde mi?Yoksa günün diğer saatlerinde de kendini hissettiriyor mu?İlk neler yaşanıyor?İlk ne yapmalıyız?Bu gerçeğe kendimi hazır hissetmek istiyorum belkide... TEŞEKKÜR EDERİM...
|
|
« Son Dzenleme: 16 Kasm 2008 - 20:53:05 Gnderen: safari »
|
|
yaðmur bazen aðlamaktýr bazen aðlayamadýðýn þey yaðmur bazen mutlu olmaktýr bazen en hüzünlü þey ben yaðmurum yere çakýlmam yeniden doðmak gibi birþey
|
|
|
oslem
|
|
« Yantla #1 : 12 Mays 2008 - 19:37:37 » |
|
Merhaba, bu atak kriz gýbý býrsey deðil 24 saatý gecen ve hayatýný olumsuz yonde etkýlýycek derecede olan belýrtýler atak olarak adlandýrýlýyor.çift görme ,bas donmesý,yurume denge problemý vs... Önceden ne zaman olucagý kestýrmek zor uzuntu ve stres tetýkleyebýlýyor ama kesýn bunu yaparsan yada su zamanda atak olur gýbý býr durum söz konusu deðil. Herkeste farklý þekilde olabýlýyor bu belýrtýler, sen tedavýný ol gerýsýný çok düþünme kafana takma derim ben
|
|
« Son Dzenleme: 12 Mays 2008 - 19:40:09 Gnderen: oslem »
|
|
|
|
|
yuceer
|
|
« Yantla #2 : 12 Mays 2008 - 21:16:52 » |
|
Tedavi diye birþey yokki,prednollere son verdiler sadece Dodex kaldý(Haftada birtane).O da haftaya bitiyor. Ýlgine teþekkür ederim Özlem sen de olmasan...
|
|
|
|
yaðmur bazen aðlamaktýr bazen aðlayamadýðýn þey yaðmur bazen mutlu olmaktýr bazen en hüzünlü þey ben yaðmurum yere çakýlmam yeniden doðmak gibi birþey
|
|
|
oslem
|
|
« Yantla #3 : 12 Mays 2008 - 21:25:42 » |
|
Tedavi derken yaný dr kontrolunde ol bunu ýhmal etme gerisini çok takma demek istedim.Ne demek elimden geldiði sürece her zaman varým
|
|
|
|
|
|
|
Under_Attack
|
|
« Yantla #4 : 13 Mays 2008 - 21:02:24 » |
|
3 atagýmýnda geliþini hissedemedim. 3ü de uykuda oldu.. Sabah kalktýgýmda çift görüyordum,... his kaybý olmuþtu gibi...
|
|
|
|
|
|
|
De-jA-Vu
Asil Üye
Teþekkür Sayýsý 9
aDaPTe_oLaMýYoRuM
|
|
« Yantla #5 : 14 Mays 2008 - 15:47:06 » |
|
ßütün ataklarým hissttirerek geldi adeta sýký dur ßen geliyorum der gibiydi . ms in kendisi herkezde farklý olduðu gibi geliþi de farklý oluyor sanýrým ... Ýlk olarak tatlý bir uyuþma ellerde , daha sonra kollara yayýlýyor hissizlik ve tüm vücudu ele geçirmeye çalýþýyorken vücuda giren kortizon bunu engelliyor . Genelde böyle oldu bende ama son zamanlardaki ataklar daha çok bacak orjinliydi . Ve 2 ayda bir atak geçiriyorum bu 8 oldu
|
|
|
|
|
|
|
arzuu
Kadrolu Üye
Teþekkür Sayýsý 0
Mesaj Says: 287
KIZIM NAZLI
|
|
« Yantla #6 : 14 Mays 2008 - 16:39:52 » |
|
ne zaman ve nerede geleceði belli olmuyo ki
|
|
|
|
HAYAT GÜZELDÝR!...
|
|
|
Fato$
Ziyareti
|
|
« Yantla #7 : 14 Mays 2008 - 17:41:16 » |
|
arkadaslar benim hikayemde yazdiklarimi okuyun hepiniz ataklarinda neden geldigini anlarsiniz sonradan...ama dikkat ederseniz yazdiklarima hicbiriniz daha atak gecirmezsiniz ..ben 7 yildir atak gecirmiyorum,istersem birkac gün sonra atak gelmeseni saglayabilirim.Tabiki yapmicam bunu,cünkü boyun hareketlerine cok dikkat ediyorum vede kimyasal seylerden koruyorum kendimi..ms icin yapilan ilaclardan kullanmiyorum,ve ms sikayetleri yok eskiden oldugu gibi .insallah hepiniz anlarsiniz bunlari ve kendinize dikkat edersiniz.Zaten olanlar olmus ama daha beterinden kendimizi koruyalim arkadaslar..sizlere igne ilaclarinizi birakin demiyorum,sadece benim söylediklerime dikkat edin gerisini anlayacaksiniz zamanla ....
|
|
|
|
|
|
|
cry_zantem
Üye
Teþekkür Sayýsý 0
|
|
« Yantla #8 : 14 Mays 2008 - 21:10:48 » |
|
Moral bozuk stresli ve üzüntülü bi þekilde uyursanýz sabah kötü sonuclarla karþýlaþýrsýnýz bu sadece ms te deil her insanýn dikkat etmesi gereken biþe ben kendim için sölim benim ms maceram böle baþladý kötü bi gün üzücü olaylar hemen uyuma fikri ve sabah kalktýýmda yüz felci ve dvmýnda ms
|
|
|
|
Affým olsun hain dabba,yediðim darbelerle sýðýndým rabba 365 gün 52 berbat hafta aðýtlarýmla rafta...
|
|
|
ka_sus
|
|
« Yantla #9 : 14 Mays 2008 - 22:19:15 » |
|
benim hiç farkýnda olmadan oluyor valla ne hissediyorum nede baþka biþey
|
|
|
|
Derdi veren, dermanýný da vermiþtir.
|
|
|
yuceer
|
|
« Yantla #10 : 17 Austos 2008 - 15:03:13 » |
|
bu günlerde hayat günlük güneþlik
|
|
|
|
|
|
|
@rzu
Kadrolu Üye
Teþekkür Sayýsý 1
Mesaj Says: 450
yaþadýðýn her gün özel bir fýrsattýr
|
|
« Yantla #11 : 20 Austos 2008 - 10:52:52 » |
|
beni hava deðiþimleride etkiliyor yazdan kýþa-kýþtanda bahara geçiþlerde bi yokluyor sonra ben kortizonumu alýyom geçiyo
|
|
|
|
yaþadýðýn hergün için yaradana þükret
|
|
|
ümraniyeli
Üye
Teþekkür Sayýsý 0
Mesaj Says: 44
|
|
« Yantla #12 : 21 Austos 2008 - 02:07:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
yuceer
|
|
« Yantla #13 : 23 Austos 2008 - 18:29:17 » |
|
atak baþladýðý sýrada en baþýndan kortizon alýnýrsa ataðýn ilerlemesi durdurulabilirmi yani
|
|
|
|
|
|
|
oslem
|
|
« Yantla #14 : 25 Austos 2008 - 22:19:50 » |
|
evet safari atak zamaný kotýzon vererek atak tedavýsý yapýlýyor.
|
|
|
|
|
|
|
|