Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
GILENYA ile gene ölüm haberleri
16 Haziran 2024 - 03:47:30 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: GILENYA ile gene ölüm haberleri  (Okunma Says 9361 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
ina
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 9



« : 26 Ocak 2012 - 23:34:52 »

‎20/01/2012

GILENYA ile gene ölüm haberleri

AB'den Oral MS ilac Gilenya 11 ölüm sonrasý incelemeye alindi
... ... Avrupa Ilac Ajansi tedavi edilen hastalarda, 11 ölüm ardindan multipl skleroz icin Novartis AG Gilenya hapi bir degerlendirilmesini acikladi. Avrupa Ilac Ajansi tedavi edilerek hastalar arasinda 11 ölüm sonrasi multipl skleroz icin Novartis AG Gilenya hapi icin acikladi

Ilac azaltici nörolojik hastalik icin ilk agizdan alinan ilac kalp hasari olabilirliligi raporlar endiseli olarak Londra merkezli ajans e-posta ile bugün acikladi. Eric Althoff Basel, Isvicre'de Novartis sözcüsü hemen istegi üzerineile arama ve e-posta ve telefonla konu hakkinda yorum yapmak istemedi .
Novartis gecen ayda da bir hasta Gilenya tedavisine basladiktan sonra 23 Kasým ölen oldu. Simdide yeni altisi kalp ritim bozuklugu ve kalp krizi olarak toplam 11 e yükselmistir.

"Benim görüsüme göre bu ilac ile ilgili olabilecegi oldukca düsüktür, ama tabii ki kontrolede gerek vardir," Karl Heinz Koch, Zürih'te Helvea SA de bir analist, bugün bir telefon röportajda söyledi. "Biz ilac ile tüm deneyimleri ile benim güvenimim oldukca yüksek, ancak kesinlikle yüzde 100 olamaz."

Novartis kadar toplantýda yüzde 0,6 daha önce yükselen sonra Zürih ticareti 12.21 saatinden 53,40 Isvicre Frangi icin yüzde 1,5 düstü. Novartis o ana kadar toplantida yüzde 0,6 daha erken yükselen sonra Zürih ticaret Saat 12.21 dan 53,40 Isvicre Frangi icin yüzde 1,5 oraninda düstü.

Ilk MS i Hapi

Gilenya multipl skleroz icin ilk oral tedavi olarak 2010 yilinda ABD'de onaylanan ve Mart ayinda Avrupa'da satisa sunuldu. Bu hipertansiyon hapi TAMGARD dahil baslayarak bu sirketin en cok satan ilaclar patenti gibi satisi arttirmak, Novartis ürünlerine baglidir.

Ekim ayinda Massachusetts merkezli sirket, Weston gec bir asama deneme, güvenli ve etkili dedikten sonra Biogen Idec A.S. BG-12 olarak adlandirilan oral MS ilacini planliyor, denetim otoriteleri, bu yilin ilk yarisinda öngörülmüstür. .

Bu tedavi öncesi ve ilk dozdan sonra ilk altý saat EKG dahil, sonra kan basinci ve kalp atisi her saat kontrol edilmelidir EMA dedi. Hastanin durumu iyilesinceye kadar alti saat sonra hastalar yavas kalp atisi ya da kalp elektrik iletim sorunlari ile izlenim olmalidir. .

30.000 'den fazla hasta dünya capinda simdiki aciklamaya göre, hap alminmis.

Ilac mart ayinin orzasina kadar üretilmeyecek avrupa komitesi tarafindan hersey aciklanana kadar yasak (ölümlerin gilanyayala alakai yolup olmadigi otpsi raporunda belli olacakdir.) gecen ayda bir ölüm olmusdu

Kaynak: © 2012 Bloomberg LP Bloomberg (20/01/12) Kaynak:
« Son Dzenleme: 26 Ocak 2012 - 23:46:46 Gnderen: ina » Logged
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


20 Mays 2024 - 09:14:40