Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Manyetik yatak hakkýnda bir anektod
03 Mays 2024 - 22:17:32 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Manyetik yatak hakkýnda bir anektod  (Okunma Says 7945 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
kurtef
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 55


« : 06 Ocak 2009 - 12:06:28 »

Herkese acil þifalar diliyorum,
Manyetik yatak ile ilgili düþüncelerimin bir kýsmýný buraya aktarmak istiyorum...
Arkadaþlar malum hastalýðýn sebebi tam olarak bilinememekle beraber iki olasýlýkatan bahseedilmektedir. Birincisi baðýþýklýk sistemin yanýlgýsý diðeride bir mikroptan kaynaklanacaðý (Bakteri, virüs, mantar, parazýt) varsayýmlarýndan ilkine mantýk çerçevesinde ihtimal vermiyorum. Çünkü baðýþýklýk sistemini güçlendiren tüm tedaviler yarýmda olsa MS hastalýðýna iyi geliyor. Örnek mi ? Ozon terapi veya sauna alan ms hastalarý kendilerini çok iyi hissetmektedirler (Bizzat þahit oluyorum), apiterapi (arýlara belirli ölçekte sokturulup zehir verilmesi) yaptýran hastalar kenidilerini daha iyi hissediyor... Zaten iki ihtimal birbirinin etkisini ortadan kaldýracak vaziyette, güçlü baðýþýklýk sistemi demek vücuttaki herhangi bir mikrobun barýndýrýlmamasý ve ya etkisizleþtirilmesi demek...O zaman birinci olasýlýk doðru olsa baðýþýklýk sisteminin güçlendirimesi (yukarýdaki tedavilerin) hastalýðýn alevlenmesi demek olur. Bu durum olmadýðýna göre olasýlýk mikrop üzerine yoðunlaþmaktadýr. Baðýþýklýk sisteminin güçlendirilmesi ile durum iyiye gidiyorsa vücuttaki bir mikrobun (veya birden fazla mikrobun oluþturduðu sinerji) etkisinin hafiflediði anlamýna geliyor demektir. BENCE

Þimdi sadede gelelim, ben bu hastalýðýn bir mikrop veya mikroplarýn sinerjik etkisinden kaynaklandýðýna inanýyorum. Manyetik yatak kullanmadým, kullanan bir kiþi biliyorum, o kiþide gayet memnun...Manyetik yatak mikroplarýn tesirini azalttýðý için kiþi kendini iyi hissedebilir ancak kesin tedavisinin bu olduðunu açýkçasý sanmýyorum. Bunun yanýnda yukarýda saydýðým ozon terapi ve apiterapininde %100 tedavi edebileceðini sanmýyorum...Size manyetik yataklarla ilgili olarak aþaðýya internetten küçük bir not iletiyorum.

"Sistem- alçak
frekanslý mýknatýs alanlarý kullanarak hücre metabolizmasýný hýzlandýrmaktadýr.
Seçimli frekans jeneratörü elektrotlarý sayesinde yýlda en az iki defa frekans numune
bandý ile 4-6 haftalýk bir kür yapýlmasýna imkan tanýr , bununla da vücudunuzdaki
virüs, bakteri, mantar ve parazitlerine karþý bir mücadele verilir."

Ýþte bu noktada benim inandýðým sava parelellik saðlýyor. Çünkü Bu kadar tesadüf fazla olur. Mikroplara karþý etkili olan ozon terapi, apiterapi ve manyetik yatak gibi uygulamalarýn ms hastalarýna iyi gelmesinin bir ortak sebebi BENCE bundan baþkasý deðildir diye düþünüyorum.

Þimdi burada bu tanýtýmý yapan arkadaþ ile ilgili olarak belki iyi niyetlidir, belki deðildir orasýný bilemem ama söylediði þeyin MS hastalarýna iyi geleceði konusunda eminim.

Herkese acil þifalar dilerken,
TIP dünyasýnýn Ms hastalarýnýn vücutlarýnda var olan bakteri, virüs, parazit ve mantarlarýn patalojik etkileri ile bunlarýn sinerjik etkilerinin neler olabileceði üzerine ciddi bir çalýþma yapýlmasý durumunda, bu hastalýðýn tamamen ayrýntýlarý ile teþhis edilmesi ve konvansiyonel bir tedavininin bulunmasýna olanak saðlýyacaðýný düþünüyorum. Diyebilirsinizki TIP dünyasý o kadar basit mi ? Neden araþtýrýlmasýn diyorsanýz?
Birincisi eðer durum bu mikroplardan kaynaklanýyorsa tedavi maliyeti çok düþük olacaðýndan bu araþtýrmanýn maliyetinin hangi ilaç firmasý tarafýndan karþýlanacaðý soru iþareti, ikincisi çok iyi denen profesorlerin bu tip araþtýrmalara ne kadar vakit ayýrdýðý ikinci soru iþareti... Paralý Hasta bakmaktan, y.dýþý kongre kovalamaktan, dekanlýk ve rektörlük takibi yapmaktan fýrsat bulabildiklerini sanmýyorum... AMA çalýþan herþeyini insanlýðý zor durumda býrakan bu tür hastalýklara karþý mücadele eden bilim adamlarýna (doktorlara , araþtýrmacýlara) sonsuz teþekkürlerimi sunmayýda borç bilirim.
Logged
kamus
Asil Üye
*****

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 781


yaprak döker bir yanýmýz,bir yanýmýz bahar bahçe..


« Yantla #1 : 06 Ocak 2009 - 14:42:48 »

MS baðýþýklýk sisteminin güçlü olmasý deðil yanlýþ çalýþmasý ve sizin dediðiniz bakteri,parazit ve mantarlarýn oluþturduðu sinerji(ki bunun ne demek olduðunu gerçekten bilmiyorum) baðýþýklýk sistemin harekete geçip yok etmesi gereken mikrop,virüs gibi þeyler yerine beynimizdeki sinirlere saldýrmasý.manyetik alan ozon terapisi baðýþýklýk sistemini güçlendirken onun için bir tehtit oluþturmadýðý için harekete geçirmiyodur bence.baðýþýklýk sisteminin yanýldýðýný ve baþka þeylere saldýrabildiðini 13 yaþýmda öðrendim.o yaþlarda saçlarým yer yer dökülmeye baþladý,yapýlan testlerden sonra buna parazitlerin ve B12 eksikliðinin neden olduðu söylendi.güya tedavi edildi ama bu durum devam edince öðrendim ki bunun nedeni yine benim baðýþýklýk sistemim.saç köklerimi yabacý ve tehtit edici unsur olarak gören benim þaþkýn koruyucu hücrelerim onlarý vücuttan dýþarýya atýyordu,iþte bu üzden inanýyorum ki genetik olarak biyerlerde bir yanlýþlýk var ve bu bize ms olarak geri döndü.buyüzden manyetik alanlý yatak gibi þeylerin faydalý olacaðýný en azýndan tamamen bi çözüm olacaðýný sanmýyorum.Buda benim fikrim.
Logged

kizgincrab
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 12


« Yantla #2 : 06 Ocak 2009 - 15:04:27 »

Arkadaþlar forumda geçem konuþmalardan sonra referans kiþileri bulmadan birþeyler yazma taraftarý deðilim çünkü ne desem inanmayacaksýnýz bunu anladým. Sizleri de gayet iyi anlýyorum. Þu anda paylaþmak istediðim tek þey Lillian Ghali isimli amerikalý bir miloner olan bu kadýný araþtýrmanýzdýr. Teþekkürler...
Logged
kurtef
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 55


« Yantla #3 : 06 Ocak 2009 - 17:10:56 »

Sizin dediðiniz de doðru olabilir ama bana mantýklý gelmiyor...
20-25 hatta daha ileri yaþlara kadar bekleyen bir baðýþýklýk sistem yanýlgýsýný açýklamak zor geliyor, zamana kadar neden yanlýþlýk yapmýyorda belli bir yaþ aralýðýnda yoðunlaþýyor...Bunlar açýklanmasý gereken önemli bir sorudur?
Ama kesinleþmediði için o savda havadadýr, bunuda unutmamak gerekir...
Sonuç olarak öyle yada böyle sebebin sonuçlandýrýlarak hasatalara bir an önce þifa verilmesidir dileðim.
Saygýlarýmla
Logged
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


16 Ocak 2024 - 00:46:59