Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
2. Hastane (1. FTR) maceramda olumlu olarak noktalandý
05 Mays 2024 - 07:21:06 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: 2. Hastane (1. FTR) maceramda olumlu olarak noktalandý  (Okunma Says 5106 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
yolayrimi
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 58


« : 08 Aralk 2016 - 14:43:55 »

Nihayet uzun zamandýr beklediðim FTR maceramý 15 seans alarak (kiþinin devlet tarafýndan verilen hakký 30seans) tamamladým ve evime iþime döndüm.
Uzun zamandýr diyorum çünkü rehabilitasyon tedavisi alacaðým 1 yýldýr dile getiriliyor ancak yoðunluktan ve benim fizik tedaviyi yatýlý olarak alma isteðimden dolayý devamlý erteleniyordu. Denge kaybý, bozukluðu ve yürümede posturumun eðilmesinden dolayý kontrollerimin devam ettiði Tekirdað'daki Namýk Kemal Üniversitesi Eðitim ve Araþtýrma Hastanesinde, hafta sonlarý izinli olarak evci çýktýðým 21 gün yatýþ yaptým.
Buradan Ftr doktorlarým Aliye hoca ve Banu hocaya Fizyoterapist Hüsnü beye, hemþirelere, hizmetlilere teþekkür eder yatan diðer hastalara acil þifalar dilerim.
1 sene önce de serum tedavisi alabilmek için 12 gün Üniversite hastanesinin eski binasýnda yatmýþtým. Oranýn fiziksel durumuyla þu an ki yeni binanýn durumu kýyaslanamayacak þekilde iyileþtirilmiþ.
Yatýþýmýn 2. günü itibariyle doktorumun tavsiyelerini uygulamaya çalýþtým, fizyoterapistimin günü 1 seans egzersizle bitirme, öðleden sonra gel kendin çalýþ tavsiyesine de uyarak çalýþmalarýma sýký bir program eþliðinde sonlandýrarak taburcu oldum. Yürümemde ve dengemde Allah'a þükür gözle görülür düzelmeler oldu ve evde de aldýðým yardýmcý aletlerle öðrendiðim egzersiz ve uygulamalara devam edip dengedeki bu iyileþmeyi daha da ileriye götürmek istiyorum.
Logged
oslem
Yönetici
*****

Teþekkür Sayýsý 6
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 3192


« Yantla #1 : 14 Aralk 2016 - 12:15:55 »

 Bu guzel geliþmelere çok sevindim inþallah artarak devam eder.Bu sonuçtan bahsetmen önemliydi bazý ms li arkadaþlar ftr ye ne gerek var gözüyle bakýyor maalesef
Logged
yolayrimi
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 58


« Yantla #2 : 14 Aralk 2016 - 16:36:49 »

Benim de hastaneye yatmadan önceki düþüncelerim ayný doðrultudaydý ancak fikirlerim tamamýyle deðiþti böyle bi imkaný olan kesinlikle deðerlendirmeli.
Logged
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


10 Temmuz 2019 - 19:48:05