rapor almak bu kadar zormu
(1/1)
@rzu:
Tam bir haftadır uğraşıyorum randevu almak ve heyet raporu almak için.Bi yerden başlasam içim gam yemeyecek bi hastaneye gittim kurul yok bi hastaneye gittim rebif yazmıyor delireceğim valla.En son burdan bi arkadaşım demesiyle firmayı aradım da bana hastane adı söylediler bakalım ordan hangi güne randevu alabileceğim.Arkadaşlar hasta olmak ne zor şey bu ülkede hasta değilken hasta olursun valla.
aydoğan:
SEN YENİSİN GALİBAA Önce araştırma hst de rapor alacaksın. Sonra o raporun aslı ile beraber herhangi bir devlet hst ki NÖROLOJİ hekiminde karneni yazdırıp eczaneden ilaçları alacaksın. Aslında zor değil ama ZORLAŞTIRANLAR VAR . sırf gıcıklık adına. ALLAH hidayet versin
betül:
merhaba arzu, sen hangi şehirdeydin? ben de rapor için çok uğraşmıştım sonra haydarpaşa numunedeki doktorlar çok yardımcı oldular. bir çok şeyi hızlandırdılar. eğer yeri sana uygunsa orayı tavsiye ederim. istersen seninle gelip yardımcı da olabilirim
aydoğan:
Hee unutmadan öteki ülkelerde dahada zor bu işler . Bizim MEMLEKETİMİZE kurban olsunlar. İnsanlıktan nasibi kesilmiş birkaç zırtapoz için ülkeni aşağılama lütfen . Bu devlet bu millet olmasa ne yaparız düşündünmü hiç canım kardeşim.
mergul:
Arkadaşlar bende istanbulda yaşıyorum anadolu yakasında Fatih Sultan Mehmet hastanesinde yani eski adıyla ptt hastansesinde bu rapor olayı çook kolay olarak alına bilir sanırım. çünkü ben ordan çok rahat aldım belkide doktorum orda olmasından dolayı.
Navigasyon
[0] Mesajlar