Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
İzmir Ms doktoru
___MS Lİ DOSTLAR PAYLAŞIM PLATFORMU
28 Eylül 2023 - 09:43:34 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarımızdan bölümünden ulaşabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardım Oyun Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İzmir Ms doktoru  (Okunma Sayısı 604 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SelahattinTuran
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« : 08 Ekim 2022 - 14:54:34 »

Merhabalar herkese. İzmirde ms hastalığında uzman tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? Özellikle izmirde bir doktora giden ve orda takipi olan arkadaşlar Nasıl randevu alabilirim, iletişim bilgileri vs. Konusunda yardımcı olabilirlerse sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #1 : 02 Kasım 2022 - 12:57:43 »

Üniversite hastaneleri MS gibi hastalıkların takibinde tecrübeli oluyor. Size yakın rahat gidebileceğiniz bölge hangisi?
SelahattinTuran
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #2 : 03 Kasım 2022 - 20:35:29 »

İzmir in herhangi bir yerindeki herhangi bir doktor olabilir. Uşakta yaşıyorum ben çevre illerdeki tanınan iyi doktorlardan biri de olabilir.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

21 Nisan 2023 - 12:14:44