Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Acil cevap verebilir misiniz?
___MS Lİ DOSTLAR PAYLAŞIM PLATFORMU
28 Mayıs 2023 - 02:06:38 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakınları İle İletişim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardım Oyun Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Acil cevap verebilir misiniz?  (Okunma Sayısı 4415 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serseri
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« : 21 Temmuz 2021 - 16:28:31 »

Ben aranıza yeni katıldım, bayagidir MS liyim, bir sorum olacaktı, boynumu aşağı doğru egdirince belimde ve sol bacağımda hafif bir elektriklenme oluyor, doktorum geçer zamanla dedi ama yaklaşık bir ay oldu geçmedi, sizlerden bir fikir almak istiyorum böyle bir durum yaşayan oldumu? Geçti mi? Biliyorum herkesin MS i farklı ama buna benzer bı durum yaşayan varmı acaba? Bu arada mr çekindim ve atak olmadigini söyledi doktorum, cvp veren vermeyen herkese teşekkürler, iyi bayramlar.
hasann
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #1 : 22 Temmuz 2021 - 12:54:29 »

Lerhmitte bulgusu deniliyor o elektriklenmeye bende de 1 seneden fazla surdu sonunda gecti. Cok kafani takma ona gecer insallah zamanla
Serseri
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2021 - 14:26:09 »

Bilgi için teşekkürler.🙏
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

22 Nisan 2023 - 06:27:47