Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Mavenclad kullanan var mı
___MS Lİ DOSTLAR PAYLAŞIM PLATFORMU
28 Eylül 2023 - 09:57:53 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunları oynayıp skorlarınızı kaydederek birbirlerinizle tatlı bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardım Oyun Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Mavenclad kullanan var mı  (Okunma Sayısı 4607 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DRY
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« : 09 Temmuz 2021 - 10:32:26 »

Merhaba arkadaşlar. Eşim MS hastası, Rebif 44 kullanıyordu ancak sol bacağından dolayı yürüme bozukluğu oluştu son 2 yılda o yüzden doktorumuz Mavenclad kullanmaya geçebiliriz dedi. Kullanan oldu mu acaba. Herhangi bir öneriniz var mı. Tavsiyeniz olur mu bu konuda
mslika
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #1 : 11 Temmuz 2021 - 23:10:12 »

Son cikan bir  ilaç en iyisi şanslısınız ben çok istedim ama atak olmadan vermiyor doktor.bir tanıdim kullandı sikintı olmadı.
DRY
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #2 : 02 Ağustos 2021 - 16:06:56 »

Son cikan bir  ilaç en iyisi şanslısınız ben çok istedim ama atak olmadan vermiyor doktor.bir tanıdim kullandı sikintı olmadı.

Ya eşimde de hiç atak olmadı, ama doktor geçeriz dedi eylül ayına randevumuz var testler yapıcak uygun çıkarsa bu ilaca geçeriz dedi. atak olmadığını bilerek söyledi ama bilemedim şimdi engel çıkmaz inşallah
xxmlkxx
Aktif Üye

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #3 : 24 Ekim 2022 - 14:37:46 »

Öncelikle geçmiş olsun herkese, bana da doktorum  mavenclada geçebileceğini söyledi. Nasıl bir ilaçtır acaba yan etkisi çok mu bilen var mı?
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2022 - 15:35:44 Gönderen: xxmlkxx » Logged

Hayat bu, bir bakarsın her şey bir anda son bulur.. Hayat bu, son dediğin an her şey yeniden can bulur.
'Şems-i Tebrizi'
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

14 Nisan 2023 - 22:45:21