Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Yeni atak mı
___MS Lİ DOSTLAR PAYLAŞIM PLATFORMU
28 Mayıs 2023 - 01:47:15 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakınları İle İletişim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardım Oyun Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yeni atak mı  (Okunma Sayısı 4857 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Smile
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« : 04 Mayıs 2021 - 04:50:21 »

Merhabalar arkadalar.  Aranıza yeni katıldım.  Öncelike hepimize acil şifalar diliyorum.

2014 te ilk atağımı geçirdim.  Bu senenin bains kadar başka atak geçirmemiştim. Ocak ayında sol ayağımda başlayan sonra bacağıma ve sağ ayağıma yayılan uyuşma karıncalanma yanma oldu.  Şehir değiştirdiğim için takibinde olduğum bir doktor yoktu. ayrıca iki küçük çocuğumu bırakıp bu pandemi döneminde doktora da gidemedim.  Bir buçuk iki ayın sonunda yanma geçti karıncalanma ve uyuşmalar ara ara devam ediyordu.  Üç gündür yine sol bacağımda geceleri yanma başladı. Gün içerisinde hissetmiyorum.  Gün içerisinde hissetmediğim için yeni atak değildir diye düşünüyordum ama geçmeyince şimdi yeni bir atak mı diye korkuyorum.  Ne dersiniz arkadaşlar,  benzer bir durum yaşayan var mı?
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #1 : 04 Mayıs 2021 - 12:48:02 »

Merhaba, geçmiş olsun. hoşgeldiniz. Atak diyebilmemiz için 24 saat hiç geçmeden devam etmesi gerekiyor. Acaba yorgunluğunuz yada vucud ısınızın artması gibi durumlar yüzünden mi elirtileriniz bazen artıyor.Bir süre bunlara dikkat edip gözlemleyin lütfen kendinizi.
Smile
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #2 : 04 Mayıs 2021 - 19:24:10 »

Çok teşekkür ederim cevabınız için.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

07 Mayıs 2023 - 21:58:49