Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Her Ms’li yürüyemez durumuna gelir mi
___MS Lİ DOSTLAR PAYLAŞIM PLATFORMU
28 Eylül 2023 - 09:48:09 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakınları İle İletişim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardım Oyun Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Her Ms’li yürüyemez durumuna gelir mi  (Okunma Sayısı 3768 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kevsin
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« : 08 Aralık 2020 - 10:54:27 »

Arkadaşlar merhabalar, bugünlerde atak geçirdim ve her atakta aklıma aynı soru geliyor.. ömrümüz varsa yaş aldıkça her Ms’li yürüyemez durumuna gelir mi yani böyle öngörülen bir şey var mı .. kendimizi nelere hazırlamalıyız.. ilacımı da değiştirecek doktorum, lekeler aktif hale gemiş  ty sabri ye geçirecek bu ilaç hakkında da hiç bilgi bulamıyorum,
Ben çok iyiydim iyiyim aslında ama bu düşünceler .. Yorumlarınızı bekliyorum değerli arkadaşlar..
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2020 - 16:15:21 »

Merhaba, plaklar aktıf olduğu için atak gecırıyorsunuz muhtemelen. Kaygılanmakta haklısınız ancak öyle bir genelleme yok . Herkesın ms i plsklarının yerı , atak geçirme sıklığı farklı . Durumunuz size özel.
    İlaçlarınızı kullanıp , kendınıze dıkkat etmeniz yapmanız gereken ( çok yormamak , uykusuz kalmamak gıbı ). Kontrolumuzde olan bu .
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

16 Eylül 2023 - 06:50:48