Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Doktor bana bir çare.....
___MS Lİ DOSTLAR PAYLAŞIM PLATFORMU
28 Eylül 2023 - 11:44:49 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarımızdan bölümünden ulaşabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardım Oyun Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Doktor bana bir çare.....  (Okunma Sayısı 6449 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayşe_K
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« : 30 Ekim 2020 - 12:51:07 »

Merhabalar..Yaklaşık on yıldır süregelen şikayetlerim vardı.İlk zamanlar yorgunluk vs dedim önemsemrdim.Sonra birgün merdivenlerden inerken bir anda sol diz kapağımdan aşağısını hissetmedim,bakmadım,merdivenlerden yuvarlandım.Yaklaşık 10-15gün sürdü ama nedense doktora gitmek hiç aklıma gelmedi.Aradan kaç ay geçti hatırlamıyorum birgün sabah uyandım sol bacağımı hareket ettiremiyorum,uyuşma karıncalanma..Ayağımın üzerine basmak imkansız,testler mr vs sonuç yok..Biride senin rahatsızlıgın şu...diyen olmadı.Ardından ne kadar zaman geçti bilmiyorum birgün akşam yemekte bulanık görmeye başladım sonra dilim karıncalandı elim dudağım derken yüzüm kaydı..Yüz felci dediler yatış istediler,7aylık hamileyim ve diyarbakırdayım. Kabul etmedim çıktım.10-15güne geçti.İki yıl sonra şiddetli baş dönmesi ile tekrar nörolojinin kapısını çaldım beyinde leke var ama önemsiz dediler..Aylarca baş dönmesi yaşadım,hala ara ara uyuşmalarım,çift görme,topallama,çok sık titremelerim oluyor..Bir prof sen ms sin dedi ama özelde olduğu için gitmem imkansız.Fakültede öğrencisi olan bir dr a yönlendirdi oda vertigo dedi yolladı Şimdi ben napayım?Iki çocuğum var çook yorgunum halbuki eskiden çok enerjiktim.Ayrıca behçet hastasıyım ve doktorum şikayetlerimin behçetle alakasının olmadığını söylüyor.Bıktım artık ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #1 : 05 Aralık 2020 - 16:42:27 »

Çok geçmiş olsun. Çok haklısınız Sevda hnm ABD ye yerleştiği için sık bakamıyor ben cevap vermek istedım . Bir üniversite hastanesine gitmenizi önerırım detaylı araştırma yaoacaklardır.
Ayşe_K
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #2 : 18 Aralık 2020 - 21:34:02 »

Cevabınız için çok teşekkür ederim üniversitede şuan behçet tedavisi görüyorum ms içinde plak görülmediği için mr takibi istediler şimdilik böyle gidiyor bakalım hayırlısı...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

15 Ağustos 2023 - 22:29:51