Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Korona ve MS hastalığı
___MS Lİ DOSTLAR PAYLAŞIM PLATFORMU
28 Eylül 2023 - 12:05:21 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakınları İle İletişim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardım Oyun Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Korona ve MS hastalığı  (Okunma Sayısı 6032 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
firdevs
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« : 01 Temmuz 2020 - 17:59:51 »

İyi günler arkadaşlar MS hastasiyim ve hastanede çalışıyorum MS hastalığı olup korona teşhisi konulan varmı bu hastalık bizde nasıl geçiyor rebif44 kullanıyorum normalde grip bile çok olmam ama bu hastalık beni korkutuyor bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #1 : 05 Temmuz 2020 - 13:42:42 »

Önlemleri bırakmadan yaşamak bizler için azıcık daha önemli ama stres olmayın lütfen , ms olup covid testi pozitif çıkan tanıdığım ms li bi arkadaş oldu ve evde tedavisini uygulayıp iyileşti şükür.
firdevs
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #2 : 05 Temmuz 2020 - 13:59:35 »

Hastanede çalışmak çok zor kendimizi çok fazla koruyamiyoruz psikolojik olarak heran yakalandım yakalancam korkusu var ben dikkat etmeye çalışıyorum yanımdakiler çok fazla dikkatli değil birde bir arada yemek yiyoruz hastanede yemekhane oraya gitmemek için sizce riskin az olduğu bir yere gecsemmiki rapor almayida düşünüyorum MS doktorumdan
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #3 : 07 Temmuz 2020 - 18:32:29 »

Tabi siz böyle dikkat ederken etmeyen kişilerle aynı ortamda  bulunmak kaygılandırır yemeği farklı biryerde yeme şansınız vsr mı ? Doktorunuza bahsedin durumdan mutlaka bir önerisi olacaktır
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2020 - 19:07:19 Gönderen: oslem » Logged
firdevs
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2020 - 06:55:41 »

Doktorumla gorussem belki oda başka yere gecmemi söyleyebilir ama hastane olunca ne kadar risksiz bir ortamda olucaksinki sundanda korkuyorum  psikiyatri merkezinde boşluk varmış orası olabilir dediler hem risk az falan diyorlardı orayı düşünüyorum bir yandan fakat çok isterim orayı ordan birşey olur diyede korkuyorum rapor almayı düşünüyorum bir yandan ama kışın nolucak idari izin olsa hiç dusunmiycem 40 günlük rapor alirimda kafam çok karışık
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

05 Mayıs 2023 - 02:48:09