Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Arkadaşlar kortizonsuz MS atağı ne kadar sürer ? ÇOK ÖNEMLİ YAZIMI OKUYUN
___MS Lİ DOSTLAR PAYLAŞIM PLATFORMU
28 Mayıs 2023 - 03:31:43 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarımızdan bölümünden ulaşabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardım Oyun Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Arkadaşlar kortizonsuz MS atağı ne kadar sürer ? ÇOK ÖNEMLİ YAZIMI OKUYUN  (Okunma Sayısı 7807 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güneşli günler
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« : 27 Haziran 2020 - 09:31:55 »

Gözümde günlerdir ağrı vardı görme de hafif bulanıklık var ama bugün gözümdeki ağrının 6. Günü günlük hayatımı etkileyecek bir bulanıklık yok dr boşuna kortizon vermeyelim dedi çünkü 11 temmuzda düğünüm var yüzün gözün şiş gelinlik giyme dedi zaten gündelik hayatını etkileyecek bir kaybın yok dedi 6. Güne kadar artsaydı artardı yazıları okuyamazdın dedi benim sorum şu ms atağı kortizon almadan ne zaman gerileme dönemine giriyor bugün yarın 1 hafta olacak ? Düğünüme kadar düzelir mi atağın 3. Haftası bitmiş oluyor düğünümde başına gelen bilgisi olan paylaşabilir mi atak kortizonsuz kaçıncı hafta tuttuğu yeri bırakıp gerileme yapıyor ?
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2020 - 10:36:02 »

Böyle bir bilgim hiç yok göz ataklarında kortızonla bile uzun sürdüğü oluyor çünkü. Dr unuz kim ? Dr un öyle dediğine göre görsellikten çok hafif bir atak olduğunu düşündü belkide. ( sıfır tuz yersen yüzün gözün şişmiyor çünkü ) buarads peki d vitamini yada b12 desteği vermedimi ?
Güneşli günler
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2020 - 10:40:09 »

B12 ve d vitamini her zaman alıyorum zaten yine de düşündürdü bazıları grupta şey yazmış Özlem hanım ilk 2 hafta arttı sonra düzelmeye başladı diye belki 3. Hafta artıştan düşüşe geçmeye başlar diye düşündüm 😔 ben de belki düğüne doğru artış seyrini değiştirir dedim tuz falan ne kadar yemesem de yine de şişiyorum istemsizce ki çok sağlıklı beslenirim
Güneşli günler
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2020 - 10:43:08 »

Şöyle söyleyim Özlem hanım normalde benim göz atağımda ağrı başlar sonra 1 haftada görme kaybı ciddi oluşur  bu sefer ağrı oldu ama görme kaybı 1. Hafta olmasına rağmen yazıları okuyorum çok hafif bulanıklık var o da çok çok hafif
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2020 - 11:02:45 »

Bu dönemde yorulmamanız çok olası değil ama . Çok yormadan olabildiğince serin ortamlarda bulunarak çabucak düzelme/ azalma evresine girsin inşallah 😊
Güneşli günler
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #5 : 27 Haziran 2020 - 11:34:13 »

İnşallah Özlem hanım 🙏🙏
inhiraf
İlgili Üye
**

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #6 : 28 Haziran 2020 - 22:23:43 »

Merhabalar.

Bu konu hakkında ne yazık ki benim de hicbir bilgim yok ama yalniz olmadiginizi bilin diye yazmak istedim.

Kisiden kisiye degisir diye dusunuyorum. Stres yapmayin lutfen.

İnsallah cok cok guzel bir dugununuz olur ve bir omur mutlu ve saglikli yasarsiniz esinizle. )))

Simdiden tebrik ederim sizleri.
Güneşli günler
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #7 : 29 Haziran 2020 - 18:26:45 »

Çook teşekkür ediyorum ne güzel düşünceleriniz var 🙏🙏 Allah razı olsun
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #8 : 05 Temmuz 2020 - 13:45:27 »

Bunlardan bağımsız olarak, düğününüzde covid tedbirlerine dikkat edin lütfen. İnşallah düşündüğünüzden de güzel olur herşey ...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

22 Nisan 2023 - 07:46:50