Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Optik nörit geçirenler ?
___MS Lİ DOSTLAR PAYLAŞIM PLATFORMU
28 Eylül 2023 - 10:15:20 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarımızdan bölümünden ulaşabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardım Oyun Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Optik nörit geçirenler ?  (Okunma Sayısı 7174 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güneşli günler
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« : 03 Aralık 2019 - 14:44:02 »

Arkadaşlar optik nörit atağı geldi sanırım saha doğrusu 5 hafta önce gözümde bir ağrı vardı atak mı dedim kontrol ettim birkaç gün birşey olmayınca evham dedim bugün bir baktım bulanık görüyorum çok değil bulanık görmem yazıları okuyorum ama var yani hala banyoya girince yürüyünce artıyor bulanıklık sonra vücut ısım normale dönünce azalıyor yine sabah baya az oluyor size sorum şu optik nevrit 5 haftada geçmez mi ? Kalıcı bir durumumı döndü acaba ataklarım ? Yaşayanlar yazarsa sevinirim
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #1 : 03 Aralık 2019 - 16:57:16 »

Geçmiş olsun , doktorunuzun duruma yorumu ne ? Bir tedavi uygulandı mı ?
Güneşli günler
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #2 : 03 Aralık 2019 - 18:16:08 »

Geçmiş olsun , doktorunuzun duruma yorumu ne ? Bir tedavi uygulandı mı ?
Randevu alamadım ondan Burda yokmuş şuan açıkçası bir iki gün önce fark ettim ben de ama ağrısı 5 hafta falan oldu sonra bugün gözüme bakınca anladım 5 hafta önce ağrı başladıysa şimdiye geçmesi gerekmez mi ? Onu merak ettim sormak istedim başına gelen varsa yazıları falan okuyorum sıkıntı yok ama sabah ilk uyandığımda dinlendiğimde daha iyiyim banyo sonrası ya da hareket edince artıyor bulanıklık acaba kalıcı atak mı bu ondan mı geçmedi diye işkillendim baya
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #3 : 20 Ocak 2020 - 20:03:03 »

Bir atak olsa hiç düzelmeler olmazdı diye düşünüyorum. Banyoyu sıcak suyla yapıyorsanız o sıkıntıları arttırır.
Güneşli günler
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #4 : 15 Şubat 2020 - 20:16:17 »

Oslem hanım sıcak bazen arttırıyor şikayetlerimi ama dr wahls protokolü okuyun ms hastası iken iyileşen doktor ben bir süredir onun planını uyguluyorum birkaç kişi ile görüştüm ataklarından kurtulmuşlar
Ejder
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #5 : 24 Nisan 2020 - 20:08:52 »

İyi günler söylediğiniz sorunun aynısı bendede atak geçirdikten sonra ortayaçıktı yaklaşık 5 ay oldu halen geçmedi aynı şekil devam ediyor sabahları hiçbir şey yok öğleye doğru ortaya çıkıyor yürüyüş yaptığımda spor yaptığımda iyice artıyor banyodan sonra artıyor dinlenince ve akşamları düzeliyor ne olduğunu ben öğrenemedim. Hergün aynı şey sinir bozucu bir durum 
Güneşli günler
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #6 : 25 Haziran 2020 - 23:18:06 »

Merhaba düzeldiniz mi nasıl oldunuz ?
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

30 Ağustos 2023 - 03:25:24