Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Bir Kaç Konu
___MS Lİ DOSTLAR PAYLAŞIM PLATFORMU
28 Mayıs 2023 - 02:32:30 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarımızdan bölümünden ulaşabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardım Oyun Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir Kaç Konu  (Okunma Sayısı 5382 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
coster
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« : 23 Ocak 2020 - 20:54:53 »

Arkadaşlar;

Sizinle bazı şikayetlerimi paylaşmak istiyorum. Ms ile ilgili olup olmadıklarından emin değilim.
Çünkü benim bir de hipofiz bezi tümörü(ameliyet) ve uyku apnesi teşhislerim var.
Bu sebeple aşağıdaki şikayetlerin yalnızca Ms kaynaklı olup olmadığını anlayamıyorum; (Hem beyin hem de boyunda Ms plaklarım var.)

1. İdrar tutamama

2. Kabızlık

3. Özellikle bacaklarda aşırı güçsüzlük ve halsizlik.

4. Çabuk yorulma

5. Unutkanlık

6. Uykusuzluk

7. Denge bozukluğu ve ileri derece sakarlık.

8. Yolda düz yürüyememek.

Her problemin doktoru farklı olduğundan sorularıma tatmin edici cevaplar alamadım. Yukarıdaki arazlardan sizde de var ise bunların Ms ile ilgili olduğunu anlayacağım.

Teşekkürler,

oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2020 - 00:21:45 »

Yazdığınız maddelerin hemen hemen hepsi ms te görülebilen durumlar. Tümör için ameliyat oldunuz sanırım yanlış anlamadıysam , o bölgede beyinde olduğu için o neler yapabilir çok emin değilim . Beyin bu bahsi geçen konuların yürütülmesinde merkez olduğu için ayırt etmek zor , en azından bizler için. Doktorunuzun yorumu ne ?
coster
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #2 : 17 Kasım 2020 - 17:11:16 »

Biraz geç girdim kusura bakmayın. Aynı dönemde yani MS teşhisi konulduğunda tümör ameliyatı da oldum. O konu ile ilgili bir sorun şu an yok. 3 ayda bir Cerrahpaşada kontrolüm var. (Tümör hocanın tanımı ile agresif bir tümörmüş. Neyse )

Bu tümör sayesinde haberdar olduğum MS in  tespitinin akabinde Uyku apnesi tespiti de yapıldı.  MS in bulunduğu hastalarda çok rastlanıyormuş. Sizlerde de var mı?

Ben iki yıldan beri MS ile ilgili iğneyi olmuyorum. Kendi kararımla vazgeçtim çünkü delik deşik oldum. Haftada 3 gün.

Sizce kararım ne kadar riskli?(Hocaya söyleyemedim eminim kovar!)
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #3 : 05 Aralık 2020 - 16:38:16 »

İğne konusunda şikayetınız olduğu için bıraktığınızı dr unuzla paylaşın lütfen , MS e karşı korumasız olmak beni ürkütüyor. Hap tedavileri yada 6 ayda bir senede bir ilaçlar var. Durumunuza uygun olsnları size söyleyecektir.

Uyku apnesi ms te sık olur diye birşey duymadım . Ama kilo vermek etkili oluyor diye biliyorum.
coster
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #4 : 05 Aralık 2020 - 18:22:48 »

Teşekkür ederim.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

14 Mayıs 2023 - 10:01:35