Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Þoktayýz
___MS L DOSTLAR PAYLAIM PLATFORMU
29 Mart 2024 - 10:31:43 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Þoktayýz  (Okunma Says 9573 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
Süleyman 26
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 2


« : 30 Eyll 2018 - 20:13:19 »

Merhaba kýzým 17 yaþýndaki bir hafta önce MS hastasý olduðunu öðrendik. Þubat ayýnda baþ dönmesi ile doktora baþvurduk vertigo teþhisi dediler. Bir hafta önce ilaçlý mr da T2 aðýrlýklý serilerde plaklarýn dikkat çektiði tespit edildi. Hastalýðý öðrenince büyük þok yaþadýk. Kýzým lise son sýnýfta okuyor. Omuriliðinden sývý alýndý tahlil sonuçlarý çýktý. Salý günü Eskiþehir Týp fakültesine kontrole gideceðiz. Ne yapacaðýmýzý þaþýrdýk.  
Logged
Elaaaaaa
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 16


« Yantla #1 : 30 Eyll 2018 - 20:59:38 »

Öncelikle endiþelenmeyin yeni ilaçlar iyi bir doktor ve kendine dikkat etme ile kontrol altýna alinabilen bir hastalýk mutlaka zorluklarý olacaktýr ama hepsi aþýlacak þeyler kýzýnýz hayatýna eðitimine kýsacasý istediði her þeye devam edebilir yeter ki karamsar olmayýn her denilene kulak asmayýn
Logged
xxmlkxx
Aktif Üye
***

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 199



« Yantla #2 : 01 Ekim 2018 - 10:34:28 »

Çok geçmiþ olsun, inanýn ayný þoku burdaki ms hastasý arkadaþlarýn birçoðu yaþamýþtýr.
Ben de 19 yaþýmda ünv.ye yeni baþlamýþ,daha 3 ay olmuþken hastalandým ve MS'in m'sini bilmezken bu hastalýkla tanýþtým. Ýlk dönem kayýt dondur, yurt kaydýný sildir derken, ailemin de desteði ile 2. dönem ünv.ye devam ettim ve þuan inþaat mühendisi olarak çalýþýyorum.
Ha bu arada her þey çok mu iyiydi hayýr,,dersler aðýr, hocalar anlayýþsýz..habire atak geçirir yeri gelir okuldan hastaneye, hastaneden okula giderdim (tabi babam götürürdü) Ama ümidimi hiç kaybetmedim,azmettim okulumu bitirdim ve eskisine göre çok daha iyiyim çok þükür.
Siz de kýzýnýz adýna elinizden ne geliyorsa yapýn,aile desteði ve moral bu hastalýkta çok önemli. Rabbim acil þifalar versin genç kardeþimize, çok çeþitli ilaçlar var artýk, sakýn endiþelenmeyin ve olumsuz þeylere bakýp moralinizi bozmayýn asla.
« Son Dzenleme: 01 Ekim 2018 - 10:59:51 Gnderen: xxmlkxx » Logged

Hayat bu, bir bakarsýn her þey bir anda son bulur.. Hayat bu, son dediðin an her þey yeniden can bulur.
'Þems-i Tebrizi'
oslem
Yönetici
*****

Teþekkür Sayýsý 6
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 3192


« Yantla #3 : 05 Ekim 2018 - 16:51:19 »

 Arkadaþlarýnda dediði gibi bu þoku yaþamakta çok haklýsýnýz.Bende lise son sýnýftayken ms olmuþtum Ama þansýnýz þu ki ; artýk ms e karþý çok ilaç var ve kendinede dikkat ederek hayatýna devam edecek .Daha farkýnda olarak bir yaþam sürecek .Güvenilir bir ms konusunda uzman doktorla inanýn rahat edeceksiniz...
Logged
inhiraf
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 76


« Yantla #4 : 27 Kasm 2018 - 02:52:58 »

gecmis olsun.  bana da vertigo ve psikoloji denmisti. bas donmesi biraz az rastlanýyor sanýrým ms'te. ms ilaclari cok gelisti. rahat olabilirsiniz.
Logged
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


11 Eyll 2021 - 21:39:04