Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Tecfideraaaaa
___MS Lİ DOSTLAR PAYLAŞIM PLATFORMU
28 Mayıs 2023 - 04:08:33 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakınları İle İletişim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardım Oyun Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Tecfideraaaaa  (Okunma Sayısı 10109 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bkthtn
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« : 30 Eylül 2018 - 10:54:47 »

Merhabalar acaba aranızda tecfidera kullanan var mı? 
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #1 : 30 Eylül 2018 - 15:53:33 »

Ben kullanıyordum ilaç değişikliği ile bıraktım . Mutlaka tok karnına içmeye dikkat edin bir sıcak basması yaparsa kızarıklıkta endişelenmeyin geçici bir durum bu
fearless
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #2 : 03 Kasım 2018 - 17:07:02 »

Ben kullanmaya başladım.
mehtaptom
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #3 : 22 Kasım 2018 - 00:42:02 »

Ben de tecfidera ile tedaviye başlayanlardanım. 1 sene oldu
Esma142
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #4 : 26 Kasım 2018 - 00:16:58 »

Merhaba ben de tecfidera kullanıyorum. Yan etkilerini bende de yapıyor hatta ilaç değişikliği için doktora gittim. Öğrendiğim kadarıyla MS de diğer ilaçlara göre alt seviye bir ilaçmış. Yani şuan hastalığınız ileri seviyede değil diye düşünüyorum. İnşallah böyle de devam eder. Yan etkilere gelince doktoruma bu konudan bahseder etmez hemen aspirin verdi. Kaşıntı kızarıklığı giderir dedi. Ben ilaçla berber içiyorum. Siz de böyle bir yan etki görürseniz doktorunuza danışın. Geçmiş olsun
mrkiyak
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #5 : 30 Temmuz 2020 - 17:53:05 »

Tecfidera 120mg ile başladım 1 ay. Ardından sabah 240mg, akşam 120mg ile devam ediyorum. Yüzde kızarıklık ve sıcak basması bilinen yat etkileri. Ben de 20dk-30dk arası sürüyor.
240 mg'a başladığımda corasping ile birlikte almaya başladım. Yan etkileri yok denecek kadar azaldı umarım böyle devam eder.

Herkese geçmiş olsun
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

09 Nisan 2023 - 11:54:04