Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
MS TANISI VE SÜRECÝNÝN SOSYAL YAÞAMA KATILIMA ETKÝSÝ ARAÞTIRMASI
29 Nisan 2024 - 00:14:04 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: MS TANISI VE SÜRECÝNÝN SOSYAL YAÞAMA KATILIMA ETKÝSÝ ARAÞTIRMASI  (Okunma Says 3221 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
Mec.
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 1


« : 09 Nisan 2018 - 16:33:25 »

Merhaba Arkadaþlar,
Ms tanýsý almýþ olan bireylerin hastalýk tanýsýnýn sosyal yaþama katýlmalarýný etkileyip etkilemediðini ortaya koymayý amaçlayan bir makale çalýþmasý yapmaktayým.
Araþtýrma Ms tanýsý konmuþ ilk ve ikinci evrede olan ve fiziksel fonksiyon kaybý sadece atak dönemlerinde ortaya çýkan ve tedavi sonrasý fiziksel fonksiyon kaybý ortadan kalkan bireylerin yaþamlarýndaki belirsiz süreci inlemektedir. Bu araþtýrma Ms hastalýðýn gündelik yaþam deneyimlerinden yola çýkarak hastalýðýnýn sosyal yaþantýsýnda yaþanýlan zorluklarý ortaya koymak ve tanýmlanan fakat tanýn-mayan Ms hastalarýnýn yaþamsal zorluklarýna dikkat çekmeyi hedeflemektedir.

Ms tanýsý almýþ bireylerin sosyal yaþamlarý, kendini kabul süreci, iliþki kurma biçimleri, evlilikleri, çalýþma hayatlarý ve gelecek kaygýsý gibi yaþam süreçleri inceleyerek; MS tanýsý sonrasýnda bireylerin yaþamlarýnda karþýlaþtýklarý sorunlarý ortaya koymaktýr.

Hazýrlamýþ olduðum form üzerinden sorulara cevaplandýrarak sürecini benimle paylaþabilecek ve çalýþma yapmayý kabul eden gönüllü arkadaþlara ihtiyacým bulunuyor. Mail adresim veya site üzerinden benimle iletiþime geçebilirler.
Þimdiden teþekkür ediyorum.

Ýletiþim: cakir.meryemm@gmail.com
Dilerseniz site üzerinden mesaj atarak da iletiþim kurabiliriz.
Logged
sercan
Aktif Üye
***

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 214


ms.hakkýnda istediðinizi sorabilirsiniz.


« Yantla #1 : 11 Nisan 2018 - 11:57:35 »

meil adrenize cvp.yazdým
Logged

dost vurulunca deðil, unutulunca ölürmüþ. Biz dostlarýmýzý kýr çiçekleri gibi avucumuzda deðil, kurþun yarasý gibi yüreðimizde saklarýz.
imza
<<<sercan>>>
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


15 Austos 2023 - 01:34:42