Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Bir sorum olacak size?
___MS Lİ DOSTLAR PAYLAŞIM PLATFORMU
28 Eylül 2023 - 09:41:13 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarımızdan bölümünden ulaşabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardım Oyun Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir sorum olacak size?  (Okunma Sayısı 13127 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sura
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« : 16 Eylül 2017 - 11:01:30 »

Ben uzun zamandır bel ağrısı çekiyorum bir tuttumu böyle iğneler batıyor belime acaba ms kaynaklı bir durum mu bu çünkü dr a gittim mr da hafif bir eğrilik gözüktü sklyoz ama çok az var bu sana o kadar ağrı yaşatmaz dedi şimdi aklıma bu takıldı bir doktorla görüştüm ms ağrı yapmaz dedi gerçekten ms atağı ağrıyla olur mu  ? Bir sorum daha var ataklar kendi kendine ilaç almadan geçer mi ?
Zeze
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #1 : 16 Eylül 2017 - 13:15:11 »

Hangi doktor ms ağrı yapmaz dedi bilmiyorum ama yanlış bir bilgi ms ağrı yapıyor ben fazlasıyla yaşıyorum ama tabi her ağrının sebebide ms değil bel ağrısı için tekrar başka bir doktora gidebilirsiniz ataklar ilaç almadan geçmez atağı hissettiğinizde doktora gitmenizi öneririm çünkü ataklar önlem alınmazsa vücutta hasar bırakıyor bunu biliyorsunuzdur geçmiş olsun
Msdaş
İlgili Üye
**

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #2 : 16 Eylül 2017 - 15:27:54 »

Valla benim bazen bacaklarım boynum belim ağrıyor mste n oluyo evet benimde ataklarım tedaviden sonra durdu geçmiş olsun
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #3 : 21 Eylül 2017 - 19:00:43 »

Ataklarda doktorunuzun değerlendirmesi önemli geçer diye beklemeyin lütfen bilin ki doktorunuz da gerek olmasa kortizon vermez
Dominique
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #4 : 08 Ocak 2020 - 15:13:25 »

Valla benim bazen bacaklarım  shark tank weight loss     how to lose weight fast     crazy bulk reviews     best sarms     testogen gnc amazon     zantrex black reviews      modere trim reviews    boynum belim ağrıyor v tight gel mste n oluyo evet benimde ataklarım tedaviden sonra durdu geçmiş olsun

can i post my comment in english?
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2021 - 11:25:23 Gönderen: Dominique » Logged
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #5 : 08 Ocak 2020 - 16:17:29 »

No, please Turkish 😊
coster
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #6 : 22 Ocak 2020 - 12:33:30 »

Ms kliniği olan bir hastanedeki  nöroloğa giderek (Örn. Cerrahpaşa) bunu anlayabilirsiniz.
Muhammed Hanif garibullah
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #7 : 25 Aralık 2020 - 02:40:53 »

reaktif spondilitte de aynısı olur.. eğer eşinizden clamidya virüsü kaptıysanız bu da aynısını yapar ve fark edilnesi neredeyse imkansız. hemen başlangıç seviyesinde tek bir basit hapla tedavisi oluyor. fark edilmez ise ankilozon spondilit gibi hayat boyu kullanırsınız ilaçları.kortizona alışmadanacilen clamidya testi yaptırın.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

22 Nisan 2023 - 06:36:14