Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
karbonat
___MS L DOSTLAR PAYLAIM PLATFORMU
28 Mart 2024 - 12:43:16 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: karbonat  (Okunma Says 21551 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
hasann
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 9


« : 31 Aralk 2016 - 11:50:03 »

kemal milar adlý bi face sitesinde karbonatla kanser ms gibi hastlalýklar tedavi olur diyor. asidik vucutta bu  tür rahatsýzlýklar için zemin hazýrlanýyor diyor. ve alkali yaþamýn bu tür hastalýklarý  tedavi ettiði söyleniyor. bilgisi olan var mý
Logged
oslem
Yönetici
*****

Teþekkür Sayýsý 6
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 3192


« Yantla #1 : 31 Aralk 2016 - 14:00:29 »

 Bende duydum ve okudum ama kullanan herhangi bir ms li arkadaþla konuþmadým bende merak ediyorum
Logged
hasann
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 9


« Yantla #2 : 31 Aralk 2016 - 14:16:58 »

ben bir haftadýr baþladým kullanmaya bana klinik izole sendrom teþhisi var þu an yani ms baþlangýcý gibi diyelim. 2 ay sonra tekrar mr çektircem. tabi bunun yanýnda kefir magnezyum b12 de kullanýyorum. bakalým kýsmet ne olcak tabi moral olarak çook kötüyüm.
Logged
oslem
Yönetici
*****

Teþekkür Sayýsý 6
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 3192


« Yantla #3 : 31 Aralk 2016 - 15:04:21 »

Moral olarak kötü olma lütfen ki vucudun toparlayabilsin hastalýklar moralsizliði çok sever biliyorsun
Logged
hasann
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 9


« Yantla #4 : 31 Aralk 2016 - 15:21:52 »

haklýsýn ama her sabah uyandýðýmda ms mi o da ne diyorum ancak iþe gidip birileriyle konuþunca düzeliyorum. ama toplamalýyým bunun bilincindeyim ancak yapý olarak zaten ufak þeyleri bile takan bi insan olduðum için bu kolay deil inþ düzelticem kendimi ama þu karbonata inandým d vitte düþükmüþ bu arada onuda düzeltmeye uðraþýyorum. beslenme düzenim çok kötüydü þu an sebze aðýrlýklý besleniyorum pýrasa karnabahar yemeklerini ilk defa yedim hayatýmda tabi sigarayý býrakamýyorum Allah yardýmcým olsun ve burdaki tüm arkadaþlarýn Allah yardýmcýsý olsun. bu garip hastalýktan yýrtabilcemmi meraktayým. baðýþýklýk sisteminin aklýný baþýna getirmem lazýmm getirirsem haberdar ederim.
Logged
nediyim
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 4


« Yantla #5 : 13 ubat 2017 - 14:31:50 »

hasan ben de hastalýðý ilk öðrendiimde dünya baþýma yýkýlmýþ gibiydi. Dr um bana antidepresan verdi bukadar üzüntü saðlýklý insaný MS yapar dedi.Þimdi daha iyiyim daha az düþünüp daha az üzülüyorum. Kafamýn içinde ki sürekli nolacak diyen ses sustu bir nebze   Bu arada senin hastalýðýnýn aþamasýný anlamadým biraz aydýnlatýrsan sevinirim.
Logged
firdevs
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 20


« Yantla #6 : 22 ubat 2017 - 15:03:36 »

 
« Son Dzenleme: 25 ubat 2017 - 15:56:01 Gnderen: firdevs » Logged
Seda89
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 9


« Yantla #7 : 23 Mart 2017 - 18:25:13 »

Alkali suyu iki sene once eczaneden ingiliz karbonati alip aliskanlik haline getirip icmeye basladim.. Bi surahiye katiyorsunuz bir veya iki cay kasigi mesela.. Vucuttaki asiti onlediði oksijen sagladigi ph degerinin yuksek olmasindan oturu gercekten bir ihtiyac oldugunu dusundum.. Dorduncu gun siddetli bas agrisi olustu.. Besinci gun bas agrisi atti ve alkali su ile ilgili arastirma yaptim alkali su icip basi agriyan insanlara rastladim.. Bir sonraki gun basim donmeye basladi bir sonraki gun daha gecti agri yerini yuzumde uyusukluga birakti ve kolumda sirtimda uyusukluk ayrica tenime dokununca siddetli yanma hissi vardi. Ben o yanma hissinden yola cikarak dermatologa gittim.. Cunku dokunamiyordum canim yaniyordu.. Sirt ve goguse vuran agri zonadir ama dokuntun yok diyerek yinede tedbir amacli zona ilaci antibiyotik verdi.. Kullandim fakat hicbir etkisi olmadi.. Noroloji doktorumun yolunu tuttum tabi.. Emes atagi geçirdigimi o an ogrendim.. Garip gelmisti bana.. Neden cildime dokunamiyordum ki.. Aliskin oldugumuz titresim ve uyusukluk haricinde emesin bize oynadigi baska oyunlar oldugunuda boyle ogrenmistim.. Kortizon tedavisi vs derken sikayetlerim gecti.. Gayet iyiydim artik ve bir ay sonra yine alkali suya basladim.. Bir kac gun sonra bacaklarimda uyusma oldu.. Bir ay sonra yine atak gecirmem oldukta kotuydu moralim bozulmustu ama alkali su ile ilgili acaba vucudumun verdiði bir tepkimi diye dusundum ve uzak durdum.. Herkeste ayni etkiyi yapar veya yapmaz bilemiyorum ama yasadigim deneyimi gozlemlerimi paylasmak istedim.. Sonucta vucudumuzun bir dengesi var ve belkide alkali su kullanarak buna mudahale ediyoruz.. yasadiklarima dayanarak bir daha alkali su kullanmadim..

Herkesin Ms i kendine ozel o yuzden birine iyi gelen digerine iyi gelecek yada birine kotu etki yapan baska birine de kotu etki yapacak diye bir sey yok.. denemeden bilemeyiz degil mi 😌
Logged
oslem
Yönetici
*****

Teþekkür Sayýsý 6
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 3192


« Yantla #8 : 23 Mart 2017 - 18:59:57 »

 Umarým bir daha sýkýntý yaþamazsýn.Tecrubelerini paylaþtýðýn için teþekkürler
Logged
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


09 ubat 2024 - 14:49:40