Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Ms miyim ?
25 Nisan 2024 - 10:51:25 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Ms miyim ?  (Okunma Says 8491 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
Catak35
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 6


« : 27 Aralk 2015 - 17:45:12 »

Deðerli doktorumuz Sevda Haným ,
Öncelikle bu iþe gönül verdiðiniz bizleri aydýnlatma çabasýnda olduðunuz için size çok teþekkür ederim. Biz de burda kendi doktorlarýmýzdan alamadýðýmýz cevaplarý almak biraz olsun rahatlamak için yazýyoruz.
27 yaþýnda makine mühendisi oldukça yoðun bir tempoyla 3 yýldýr mesleðimi icra etmekteyim istanbul da yaþamaktayým.  Ýlk atagimi sað gözümün bulanýklýk hissi ile 5 yýl önce aldým hemen bir araþtýrma hastanesine gittim önce uveit Behçet açýsýndan araþtýrýldi ancak mr da ve diðer tetkiklerde bir þey bulunamadý 3 haftan sonra kendiliðinden geçti.  
2. Ve 3. Atagimi 1.5 ve 1  yýl önce sað bacak uyuþmasý olarak aldým 3 hafta sürdü ve sadece djarum denilen bir sigarayý içmemle ortaya çýktý normal de sigara içmiyorum bu karanfil ilginç birþey arkadaþ ortamýnda denedim 5 er tane içtim iki seferde de ertesi gün uyuþma geldi. Doktora gitmedim kendiliðinden geçti.  Bir daha içmedim ve birþey çýkmadý.
Þuan sorunum aþýrý yoðun geçen bir aylýk mesai saatlerim sonrasý 2 hafta önce denge kaybý baþladý KBB ye gittim iç kulak temiz çýktý ancak beyin ve boyun mr ý çekildi ilaçlý. Sonucunda demyenizyan hastalýklar düþünülmesi nedeniyle nörolojiye yönlendirildim ve haydarpasa numune hastanesine geldim salý gününden beri burdayým son 3 gün 3 pulse kortizon aldým. Çok daha iyiyim ancak sol kulakta dolgunluk var sanki aðýr iþitiyorum. Bos aldýlar capa ya gönderdik biyokimya Laba 0.45index çýktý.  Çarþamba fizyoloji sonucu gelecek bir de omurga mrý çekilecek. Þimdilik doktorlar bir þey anlatmýyor deðerli hocamýzin yorumlarýný ve tavsiyelerini bekliyorum. Allah herkese þifa versin.
 
« Son Dzenleme: 28 Aralk 2015 - 16:33:15 Gnderen: Catak35 » Logged
Neurologist
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 142


« Yantla #1 : 11 Mays 2016 - 09:10:13 »

Yanýtým biraz geç oldu, muhtemelen durum sonuçlanmýþtýr. Ancak þunu söyleyebilirim, MS'e yeni taný koymak biraz sýkýntýlý bir süreçtir. O nedenle hekimleriniz size net bir þeyler anlatamamýþtýr. Geçmiþ olsun.

Sevda Sarýkaya, MD
Assistant Professor of Neurology
Behavioral Neuroscience, Dementia and Movement Disorders
www.sevdasarikaya.com
https://www.facebook.com/yrddocdrsevdasarikaya
https:/twitter.com/drsevdasarikaya
Logged
Catak35
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 6


« Yantla #2 : 08 Kasm 2016 - 15:17:33 »

Tesekkur ederim. Mefkure hocadan þubat ayinda tani aldim. Ancak ilaca gerek olmadigini yillik kontroller seklinde ileryecegimizi soyledi. Subat ayindan beri iyiyim fiziksel bir sorun yok. Ancak icim rahat etmedi baska bir prof hocaya gittim o rebife baslamam gerektigini aktardi. Yeni basladim kullammaya ancak hangisi dogru ikilemdeyim. En azindan bir kac sene kullanip hic atak almadan ve plaklari yok edebilirsem belki birakirim ilaci die dusunuyorum.
Logged
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


20 Austos 2021 - 21:43:06