Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Refleksolojinin ms e faydası var mı?
___MS Lİ DOSTLAR PAYLAŞIM PLATFORMU
28 Mayıs 2023 - 03:25:24 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunları oynayıp skorlarınızı kaydederek birbirlerinizle tatlı bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardım Oyun Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Refleksolojinin ms e faydası var mı?  (Okunma Sayısı 14040 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alper35
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« : 25 Ocak 2016 - 21:39:06 »

Merhabalar. 8 senedir MS hastasıyım. Esimin is yerine refleksoloji ve bir takım başka hastalıklara iyi geldiğini söyledikleri bir cihaz tanıtımına gelmişler. Biraz araştırdıktan sonra ultra therapy center adindaki bu cihazı satın aldık. Daha once refleksoloji tedavisini uygulayan veya konu hakkinda bilgisi olan arkadaslardan bilgi rica ediyorum. Suan icin Allah'ıma binlerce kez şükür bir sorunum yok ataklar dışında, birde sol el parmaklarım sürekli  Uyusuk. Karpal tunnel sendromu (sinir sıkışması) var sanırım. Bu cihazın faydası olurmu acaba??
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2016 - 21:52:43 »

Ben aldığınız cihazı bilmiyorum umarım faydalı olur ve bizlerle paylaşırsınız.Refleksoloji uygulayan ve ciddi maliyetler ödeyen dostlar oldu ama malesef olumlu bir dönüş almadık duymadık..Siz durumdan haberdar edin bizi lütfen...
alper35
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2016 - 22:36:51 »

Cihazı yeni aldım. Tanıdığım fizyoterapist birine yararlı olurmu diye sordum. Yararlı olacağını söyledi. Ankara'da seminer vermişler satis yapanlar. Tanıtımı yapılmış. MS le ilgilenen doktorlarında önerdiğini söylemişler esime. Rana hocayı ve bir sure tedavimi takip den Alı Kemal erdemoglu nu flnda sayınca biraz daha ikna olup cihazı satın almış. Vücuda dışarıdan elektrik dalgaları göndererek uyarıyor. kas kaybım veya güçsüzlüğüm yok Allah'a şükür. Kasları kuvvetlendirdiği söyleniyor. Bu konuda şikayeti olanlar icin belki daha yararlı olabilir. Cihazın fiyatı 1000 lira üzerinde bilginize..
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #3 : 26 Ocak 2016 - 01:18:50 »

Cihazdan beklenen ne peki ? belli kaslara kucuk elektrık akımlarıyla yapılan işlem mı ? fızıık tedavıye gıttıgımızdede uygulanıyor çoğumuza zaman zaman.
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2016 - 16:34:41 Gönderen: oslem » Logged
cool2406
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

iyi güzel günlere

« Yanıtla #4 : 03 Şubat 2016 - 00:22:37 »

Cihazı yeni aldım. Tanıdığım fizyoterapist birine yararlı olurmu diye sordum. Yararlı olacağını söyledi. Ankara'da seminer vermişler satis yapanlar. Tanıtımı yapılmış. MS le ilgilenen doktorlarında önerdiğini söylemişler esime. Rana hocayı ve bir sure tedavimi takip den Alı Kemal erdemoglu nu flnda sayınca biraz daha ikna olup cihazı satın almış. Vücuda dışarıdan elektrik dalgaları göndererek uyarıyor. kas kaybım veya güçsüzlüğüm yok Allah'a şükür. Kasları kuvvetlendirdiği söyleniyor. Bu konuda şikayeti olanlar icin belki daha yararlı olabilir. Cihazın fiyatı 1000 lira üzerinde bilginize..
yuruyus yapmak daha yaralı bence
alper35
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #5 : 16 Şubat 2016 - 14:05:55 »

Vücuda kucuk elektrik akımları vererek kasları uyarmak mantığı. Ayak haritası üzerinde farklı bölgeler bulunuyor. Her bölgeye verilen elektrik akımının farklı etkisi var. Refleksoloji Normalde manuel yapılan birşey aslında. Bu aldığım alet komple ayağa uygulanan elektrik akımıyla birden fazla noktaya aynı anda uygulanıyor ( benim anladığım ). Aynı Zaman'da vücuda bantlarını yapıştırarak bir cok rahatsızlığa da iyi geldiği söyleniyor.
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #6 : 16 Şubat 2016 - 15:32:28 »

Dneyimlerinizi bekliyoruz.Benim ve birçok ms li arkadaşada yapılan gerekli görülen kas gruplarının uygun yani kasılması gereken yerine küçük elektrik akımları verilmesi. Peki bu cihazdan sizin için beklenen ne yanlış anlamadıysam kas güçsüzlüğünüz yok .Yami iyi geliyor derken ms te ne yapıyor vücutta ? (Kusura bakmayın çok sordum ama biz bu küçük elektrik akımlarını kas için egzersizde kullandığımız için hep .Net kavrayamadım aleti )
cihat özgan
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #7 : 24 Nisan 2022 - 05:02:14 »

Ben refleksolojiyi denedim , sadece uygulandığı an biraz rahatlıyosunuz sonra herşey eskisi gibi ve pahallı
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

05 Mayıs 2023 - 10:37:53