Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
MS VE ORUÇ
___MS Lİ DOSTLAR PAYLAŞIM PLATFORMU
28 Eylül 2023 - 12:04:57 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakınları İle İletişim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardım Oyun Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: MS VE ORUÇ  (Okunma Sayısı 4666 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muslum_eren
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« : 01 Aralık 2015 - 11:17:28 »

ORUÇ TUTAN VARMI ARANIZDA
Limon34
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #1 : 02 Nisan 2022 - 14:09:06 »

Biraz geç geldim siteye. Allah kabul ederse ben bugün oruçluyum. Sabah 3.30’da sofra hazırladım. Sabah 10’da aldığım fingyayı 4,30’da aldım. Daha sonra Kuran-ı Kerim Bakara suresini okurken uykum geldi ve tam sızarken TAK diye bir ses duydum. Ve irkildim neydi acaba dedim kendi kendime. Sanırım Fingyanın alış saatini erkene almam sıkıntı yarattı. Ancak çok şükür hamdolsun oruç süper gidiyor  Kahkaha tıpkı üniversitede tuttuğum oruçlarım gibi..
Kalın sağlıcakla arkadaşlar 😊
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #2 : 14 Nisan 2022 - 15:44:58 »

Bu oruç tutma konusunda doktorunuzla iletişimde olun ve kendinizi gözlemleyin lütfen.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

07 Mayıs 2023 - 07:52:54