Merhaba herkese,
Öncelikle herkese Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Google'da bir hastalığın hakkında bilgi ararken, tesadüfen bu siteye rastladım ve sizlere faydalı olacağını düşünerek bilgi vermek istedim.
Kırmızı Reishi mantarı (Ganoderma Lucidum) 2000 seneden beri uzak doğuda çok çeşit hastalıkların tedavisinde kullanılmaktadır.
Bu mantarın özellikleri şöyledir; bağışıklık sistemini güçlendirir, hücreleri yeniler ve kandaki oksijen seviyesini 2 katına çıkartabilir. Bu nedenle bu bitki sivilceden kansere kadar (MS dahil) olan hastalıkların tedavisinde çok olumlu sonuçlar vermektedir.
Benim 15 senelik yüksek Kolesterol ve Trigleserid bu bitkiyle geçmiştir. Sonra etrafımda olan yakınlarımın ve arkadaşlarımın; Kolesterol, Diyabet, Migren, Tansiyon, Romatızma, Reflü, Kabızlık, Hemoroid, Kanser, Depresyon, Sinüzit, Bronşit, Sedef, Mantar, Egzema, Alerji, Osteoporoz, MS.......gibi hastalıkların tedavisinde çok olumlu sonuçları görünce, bu ürünlerin hem kullanıcısı, hemde distribütörü olma kararını aldım.
Şimdi diyeceksinizki bu bitki herşeye mi iyi geliyor, Allah'ın izniyle çok hastalığa iyi geliyor.
Bunu ben kendi gözlerimle gördüğüm için söyleyebiliyorum ama benden önemlisi Türkiye'nin en önemli doktorları bunu söylüyor örneğin; Prof. Dr. Erkan Topuz, Prof. Dr. Bülent Berkarda, Prof. Dr. Ahmet Aydın, Prof. Dr. Erdem Yeşilada, Prof. Dr. Çiğdem Papila, Prof. Dr. Afife Mat, Prof. Dr. Canfeza Sezgin, Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez, Uzman Dr. Altay Martı, Uzman Dr. Yavuz Dizdar, Uzman Dr. Dinçer Erdinç, Dr. Bahri Devrim ve Dr. Soner Dileklen. Bu doktorların görüşlerini internetten bulabilirsiniz ve ayrıca uluslararası tıp kütüphanesi olan
www.pubmed.com (İngilizce) sitesinde Kırmızı Reishi mantarı (Ganoderma Lucidum) hakkında yayınlanmış 1000 üzerinde bilimsel araştırmalar ve çalışmaları bulabilirsiniz.
Herkesin bu bitkiyi araştırmasını tavsiye ediyorum.
Daha detaylı bilgi isteyen, benimle irtibata geçebilir.
Bütün herkese tekrar acil şifalar diliyorum.
Selamlar,