Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
KIRMIZI REISHI MANTARLA MS TEDAVİSİ
___MS Lİ DOSTLAR PAYLAŞIM PLATFORMU
28 Eylül 2023 - 12:04:39 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunları oynayıp skorlarınızı kaydederek birbirlerinizle tatlı bir rekabet içine girebilirsiniz

Ana Sayfa   Yardım Oyun Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: KIRMIZI REISHI MANTARLA MS TEDAVİSİ  (Okunma Sayısı 21533 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sami1971
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« : 03 Ağustos 2015 - 03:04:07 »

Merhaba herkese,

Öncelikle herkese Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Google'da bir hastalığın hakkında bilgi ararken, tesadüfen bu siteye rastladım ve sizlere faydalı olacağını düşünerek bilgi vermek istedim.
Kırmızı Reishi mantarı (Ganoderma Lucidum) 2000 seneden beri uzak doğuda çok çeşit hastalıkların tedavisinde kullanılmaktadır.
Bu mantarın özellikleri şöyledir; bağışıklık sistemini güçlendirir, hücreleri yeniler ve kandaki oksijen seviyesini 2 katına çıkartabilir. Bu nedenle bu bitki sivilceden kansere kadar (MS dahil) olan hastalıkların tedavisinde çok olumlu sonuçlar vermektedir.

Benim 15 senelik yüksek Kolesterol ve Trigleserid bu bitkiyle geçmiştir. Sonra etrafımda olan yakınlarımın ve arkadaşlarımın; Kolesterol, Diyabet, Migren, Tansiyon, Romatızma, Reflü, Kabızlık, Hemoroid, Kanser, Depresyon, Sinüzit, Bronşit, Sedef, Mantar, Egzema, Alerji, Osteoporoz, MS.......gibi hastalıkların tedavisinde çok olumlu sonuçları görünce, bu ürünlerin hem kullanıcısı, hemde distribütörü olma kararını aldım.

Şimdi diyeceksinizki bu bitki herşeye mi iyi geliyor, Allah'ın izniyle çok hastalığa iyi geliyor.
Bunu ben kendi gözlerimle gördüğüm için söyleyebiliyorum ama benden önemlisi Türkiye'nin en önemli doktorları bunu söylüyor örneğin; Prof. Dr. Erkan Topuz, Prof. Dr. Bülent Berkarda, Prof. Dr. Ahmet Aydın, Prof. Dr. Erdem Yeşilada, Prof. Dr. Çiğdem Papila, Prof. Dr. Afife Mat, Prof. Dr. Canfeza Sezgin, Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez, Uzman Dr. Altay Martı, Uzman Dr. Yavuz Dizdar, Uzman Dr. Dinçer Erdinç, Dr. Bahri Devrim ve Dr. Soner Dileklen. Bu doktorların görüşlerini internetten bulabilirsiniz ve ayrıca uluslararası tıp kütüphanesi olan www.pubmed.com (İngilizce) sitesinde Kırmızı Reishi mantarı (Ganoderma Lucidum) hakkında yayınlanmış 1000 üzerinde bilimsel araştırmalar ve çalışmaları bulabilirsiniz.

Herkesin bu bitkiyi araştırmasını tavsiye ediyorum.
Daha detaylı bilgi isteyen, benimle irtibata geçebilir.
Bütün herkese tekrar acil şifalar diliyorum.

Selamlar,

« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2015 - 07:57:31 Gönderen: sami1971 » Logged
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #1 : 10 Ağustos 2015 - 22:30:03 »

MS olup bu mantarı kullanan dostlar tanıdım ama hiçbir olumlu geri dönüş olmadı.Mutlaka birşeylere iyi gelebilir ama MS biraz karmaşık bir yapı ve herkeste de farklı .
sami1971
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #2 : 16 Ağustos 2015 - 18:10:15 »

Merhabalar,

Öncelikle şunu sormak isterim; Kırmızı Reishi mantarı kullanan MS hastaları hangi markaları kullandılar, nasıl kullandılar, hangi dozda ve ne kadar zaman kullandılar? Buradan tecrübelerini yazarlarsa sevinirim. Ona göre bir değerlendirme yapabiliriz.

Size faydasını gören bir kaç kişinin videosunun linkini veriyorum:

https://www.youtube.com/watch?v=Oh6Zl-ZjcDs

https://www.youtube.com/watch?v=_N-lOnWmOiA&feature=youtu.be

oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #3 : 16 Ağustos 2015 - 18:13:34 »

Ben marka vs sormadım, sadece yaklaşık 1 sene kadar kullandıklarını ve hiçbir fark olmadığını söylemişlerdi.Siz aksini söylüyorsanız aksini yaşayan insanları burada görmek isteriz dinlemek isteriz... Bu şekilde ürün reklamı gibi oluyor çünkü ve buda burda istediğimiz son şey...
« Son Düzenleme: 16 Ağustos 2015 - 18:15:44 Gönderen: oslem » Logged
sami1971
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #4 : 17 Ağustos 2015 - 07:56:23 »

Tamam marka ismi vermeden tecrübelerini anlatabilirler. Ürün yerli mi, ithal mi onu söylesinler yeterli.
Ya da beni o bir seneden beri kullanmış birisiyle tanıştırabilirsiniz. Ondan duymak isterim. Selamlar
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #5 : 17 Ağustos 2015 - 14:00:59 »

Bana bunu soyleyelı aylatr oldu ve ben cok ms lı dostla tanısıyorum ulaşabılırsem tabıı kı .Sızde dedıgım gıbı olumlu sonuc alanlarla bızı konusturabılırsenız sevınırız...
sami1971
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #6 : 17 Ağustos 2015 - 17:40:15 »

Yukarıda Kırmızı Reishi mantarı kullanıp da iyileşen 2 kişinin video linklerini yukarıda gönderdim.
En yakın zamanda sizlere Kırmızı Reishi mantarını MS'in tedavisinde kullanıp da faydasını görenleri sizlerle paylaşacağim.
oslem
Yönetici

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #7 : 17 Ağustos 2015 - 18:39:34 »

Onları tanıyorsanız ulaşabılırsenız burada görmek isteriz.Yada bana ulaşabılırler sorucagımız çok soru var tahmin edersiniz ki
davutt
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #8 : 11 Temmuz 2018 - 21:50:28 »

Merhaba,
Sosyal medyada gezinirken bir sitenin reklamını gördüm ve oğlum için araştırmaya başladım ve sitenizin ilgili konusunu buldum bu konuda bazı araştırmalar ve kaynaklar buldum konu baya bir eski ama faydası cidden var mı?

Reishi Mantarı ve Ms Hastalığı ismindeki konunuda linkini bırakıyım isterseniz sizde bir inceleyin.

https://bilgiliabi.com/reishi-mantari-nedir-faydalari-ve-zararlari-nelerdir/
cihat özgan
Üye
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #9 : 24 Nisan 2022 - 04:56:02 »

Tek sōylenecek şey hiçbir faydası yok  , tamamen bazı  insanların ticari , ekonomik rant çabası ve bunu hasta insanlar üzerinden elde etmeye çalışması çok acımasız
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

22 Ağustos 2023 - 16:31:20