Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
BÝOREZONANS TEDAVÝSÝ ???
30 Nisan 2024 - 20:05:15 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: BÝOREZONANS TEDAVÝSÝ ???  (Okunma Says 15124 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
bugra26
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 33


Hayata asla karamsar bakma


« : 21 ubat 2015 - 23:40:15 »

MERHABALAR ARKADAÞLAR

DÜN ÖÐRENDÝÐÝM VE ÇOK ÝLGÝMÝ ÇEKEN BÝR ÞEYÝ SÝZLERLE PAYLAÞMAK ÝSTÝYORUM. ÜNÝVERSÝTEDEN BÝR HOCAMIN EÞÝ (AÝLE HEKÝMLÝÐÝNDEN EMEKLÝ DOKTOR) KOCAELÝ'NDE BÝOREZONANS TEDAVÝSÝ ÜZERÝNE ÇALIÞAN BÝR TERAPÝ MERKEZÝ AÇMIÞ. HOCAMIN TEDAVÝ HAKKINDA ÇOK BÝLGÝSÝ YOK, ANCAK EÞÝNDEN DUYDUÐU "MS HASTALARININDA TEDAVÝSÝ ÜZERÝNE ÇALIÞMALARI VARMIÞ.

ÝNTERNETTEN YAPTIÐIM ARAÞTIRMALAR SONUCUNDA BULDUÐUM SÝTELERÝ DE PAYLAÞIYORUM SÝZLERLE. TEDAVÝ VEYA TERAPÝ (YADA BENÝM HALA AKLIMIN ALMADIÐI BÝR YÖNTEMLE) ÇEÞÝTLÝ RAHATSIZLIKLARI (ALERJÝ VB.) ORTADAN KALDIRDIÐI ÜZERÝNE YAZILAR OKUDUM. ANCAK MS ÜZERÝNDEKÝ ETKÝLERÝ, TEDAVÝ SÜRECÝ HAKKINDA BÝLGÝLER YOK, ÇÜNKÜ TÜRKÝYE'YE YENÝ GELMÝÞ BÝR TEDAVÝ VE ÖZELLÝKLE DENEYÝMÝ OLAN HASTALAR YOK DENÝLECEK KADAR AZ MUHTEMELEN.

BEN SAKARYA'DA ÝKAMET EDÝYORUM, ELÝME GEÇEN ÝLK FIRSATTA KOCAELÝ'NE GÝDÝP, BÝLGÝ ALACAÐIM.
ANCAK SÝZLERÝN GÖRÜÞÜ NEDÝR?
YAKIN ÇEVRENÝZDE BÖYLE BÝR TEDAVÝ DUYDUNUZ MU?

http://biorezonans.com.tr/wp/?page_id=133

http://www.drsevilbiorezonans.com/
Logged
oslem
Yönetici
*****

Teþekkür Sayýsý 6
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 3192


« Yantla #1 : 22 ubat 2015 - 18:55:34 »

 Ne yazýkký çaresi olmayan býr hastalýk oldugu için MS bu gibi tedavýlerde MS  e de iyi dýyorlar .Ama malesef deneyen ciddi paralar harcayan ve sonuç alamayan kiþiler var Sonuç olarakta senin ms in baþka tip cevabý aldýlar MS kiþiye özgü zaten.Alerjý vs iyi gelebilir tabi mutlaka iyi geldiði durumlarda vardýr ama MS biraz daha karýþýk sistematik bir durum
Logged
bugra26
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 33


Hayata asla karamsar bakma


« Yantla #2 : 25 ubat 2015 - 11:47:21 »

Haklýsýnýz Özlem Haným, ticarete dökülmüþ olma ihtimali yüksek.
Bir umut, bir çare insan hevesleniyor iþte   
Logged
oslem
Yönetici
*****

Teþekkür Sayýsý 6
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 3192


« Yantla #3 : 25 ubat 2015 - 20:36:45 »

 Tabiki detaylarý öðren ve bizimle mutlaka paylaþ.Ýnþallah güzel haberlerin olur
Logged
bugra26
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 33


Hayata asla karamsar bakma


« Yantla #4 : 06 Mart 2015 - 09:59:52 »

Gerekli detaylarý öðrendim ve ne yazýk ki Biorezonans Tedavisini çok inandýrýcý bulmadým.
MS üzerine direk etkisinin olmadýðý ama MS'i kýzdýran bakteri veya virüs tarzýnda zarar veren þeyleri yok ederek MS'e karþýda iyi geliyor politikasý izliyorlar. Bir de tedavinin uzun vadeli olduðunu en az 24 seanstan sonra faydasý olabileceðini söylediklerinde gözlerindeki $.$ iþareti çok rahat görülebiliyordu.
Kýsacasý arkadaþlar Biorezonans Tedavisi, Özlem Hanýmýnda dediði gibi MS'e direkt olarak etkisi olmayan ve para tuzaðý olabilecek bir tedavi, umarým týp en yakýn zamanda daha ileri düzeyde çalýþmalarýyla, daha somut sonuçlar ortaya koyacaktýr.
Logged
oslem
Yönetici
*****

Teþekkür Sayýsý 6
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 3192


« Yantla #5 : 06 Mart 2015 - 19:35:52 »

 Detaylarý öðrendiðin için saðol Buðra.Ýnþallah birþeyler olucak uðraþýyolar birileri birþeyler yapýyor,o zamana kadar ayakta yani azimle hayatta olmaya devam
Logged
adinisenkoy
Kadrolu Üye
****

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 435



« Yantla #6 : 08 Mart 2015 - 02:58:31 »

güzel bir yazý var


Hastalýk ayný zamanda günahlarýn affýna ve sevaplarýn kazanýlmasýna vesiledir. Hadislerde, her hastalýðýn günahlarý affettirdiði, bir insanýn kendi gayretiyle ulaþamayacaðý makamlara yücelttiði belirtilir. Hatta âhirette bazý kimselerin, hastalarýn ulaþtýðý makamlarý görünce, "Keþke dünyada iken biz de bu musibetlere uðrasaydýk." diyecekleri anlatýlýr.
Madem dünya hayatý gelip geçicidir, önemli olan sonsuz âhiret hayatýdýr. Bakî meyveler veren hastalýktan þikâyet etmek deðil, sabretmek, belki bir þekilde memnun olmak gerekir.
Hem küçük büyük herhangi bir hastalýða yakalanan kimse, Allah'ý ve âhireti daha çok düþünür. Dünya heveslerine ve eðlencelerine dalmaz. Bu netice ise, dünyalar verilse hiçbir þekilde yerini dolduramayacak kadar büyük bir kazançtýr. Kiþinin, gelip geçici ve aldatýcý hayata dalmayýp sonsuz hayatýna yönelmesinden daha önemli ne olabilir?
 
Hastalýk insaný melekleþtirir
Özelikle uzun süren hastalýklara yakalanan insanlar için hastalýk, güzel bir mânevî hâl verir. O kimseler âdeta bir ayaklarý dünyada, bir ayaklarý âhirette gibi yaþarlar. Her an Allah'a dua eder, O'ndan medet isterler. Dünyayý kalben terk eder, gönüllerini âhirete baðlarlar. Aðýr bir karaciðer rahatsýzlýðý geçiren kýymetli bir dostumuz meselenin bu yönünden ehemmiyetle bahsetmiþti. Gerçekten de ölümcül bir hastalýða yakalanmak dýþ görünüþü itibarýyla kötüdür; fakat sürekli âhirete hazýr bir hâlde bulunmak mânen çok lezzetlidir. Âdeta her an þahadeti bekleyen bir asker gibi, hâlis ve sýrf Allah rýzasýný gözeten bir ruh hâleti vardýr.
Bir de hastaya bakanlarýn durumu vardýr. Görünüþte çok zor, zahmetli, sýkýntýlý olan bu hizmet de hem çok sevaplý, hem çok hikmetlidir. Hastanýn kazandýðý mânevî hâl ve sevabýn bir misli veya benzeri, hastaya bakanlar için de geçerlidir. Eðer evimizde baktýðýmýz hasta, babamýz veya annemiz ise, bu hizmet bize âhiretimizi kazandýracaktýr. Peygamberimiz "Anne ve babasýnýn ömrünün sonuna yetiþip de cenneti kazanamayanýn burnu sürtülsün." buyurmuþtur. Demek ki, onlarý memnun etmek, cenneti kazandýran bir hizmettir.
Logged
adinisenkoy
Kadrolu Üye
****

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 435



« Yantla #7 : 08 Mart 2015 - 03:17:35 »

para için hastalýðý olan insanlara umut verip dolandýran bu insanlarýn birgün varya kafam atýcak gidip dükkanlarý da içindeki mallarýda yakýcam kalanlarýn hepsini tek tek onlara içiricem az kaldý yakýndýr çok sinirim bozuluyor
Logged
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


30 Temmuz 2023 - 13:21:44