Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
MS-PADMA 28 HAKKINDA
30 Nisan 2024 - 16:46:16 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: MS-PADMA 28 HAKKINDA  (Okunma Says 9123 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
ugurcengiz
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 61


MEZARA KADAR


WWW
« : 24 Ekim 2014 - 22:04:06 »

BANA BU YAZIYI  Dr med. Jürg Eichhorn YOLLADI,BEN ÇEVÝRÝ YAPTIM
Multipl skleroz - doðadan nazik tedavi
Bir taný onu þok kaybeder
Sonuçlar, bir% 50 bir iyileþme üzerinde beklemek ve kasvetli bir kadere sahip olduðunu, hatta tekerlekli sandalye hasta "çaresiz" olarak tarif gerekmez bu ifadeyi verir.
Ayrýca tedavi kabaca TL yýllýk maliyeti. 4000.- Ýnterferon ile karþýlaþtýrýldýðýnda, daha az pahalý ve hemen hemen hiç yan etkisi yoktur.
Yöntem ayrýca romatizma ve ülserli kolit, hastanýn durumunda, MS her aþamada ve her temelde uygulanan, kronik inflamasyonu olan bir.
Akut fazda her zaman olduðu gibi choise ilacý kortizon edilir.
Ýsviçre'de bu 100.000 nüfuslu MS 110 vaka ile saymak. Yani yaklaþýk 10.000 kiþi Ýsviçre'de MS ile etkilenir anlamýna gelir.
Multipl Skleroz - bildiklerimiz
• MS merkezi sinir sisteminin, bir kronik enflamasyondur
• inflamasyon beyin ve spinalcord beyaz maddenin miyelin (sinir yalýtým) zarar verici yol açar.
• enflamatuar sürecin ortasýnda dolaþým sysrem, sözde Kan Beyin Bariyer.
• MS mevcut araþtýrma ve bilgi, bir otoimmün hastalýk uygun olup.
Tüm hastalýklarda ideal bir tedavi aimfully kökenlerini mücadele ve kalýcý olarak ortadan kaldýrmaktýr. MS kökenleri hala bilinmemektedir, ve zaten makul tedavinin herhangi possibillity uzaða düþüyor, ile beginn için.Son araþtýrmalarýn sonuçlarýna göre bir kuþkuyla hastalýðýn spesifik nedenleri yargýç ve faktörler responsable daha büyük bir sayý hedeflemelidir çalýþýr.
teori
Klinik semptomatik nedeniyle sinir lifi miyelin kýlýfýnýn tipik hasar ortaya çýkmaktadýr. Genel (belirtilmemiþ) ve belirtilen (autoimmunological) savunma reaksiyonlar yoluyla imha için deðiþtirilemez koþulu olarak Kan beyin bariyerinin bozulmasýna sayar. Bu da yine kendi doðal koruyucu bir iþlev görür gevþek ve miyelin kýlýfýnýn "kendisini Antijenlerin" ve baðýþýklýk sistemi arasýnda bir temas saðlamak, böylece, beyinde ve dakika bloodvessels, geçirgen hale spinalcord anlamýna gelir.Saðlam kan damarlarýnýn iltihaplý çöküþü Romatizma formlarý benzer gerçekleþir.
Yeni tanýma göre, terapi vücuttaki enflamasyon reaksiyonlarý en aza indirmek için ve sinir miyelin kýlýfýnýn iliþkili hasar ilave olarak Kan Beyin bariyerlerinin parçalanmasýný önlemek için geliþtirilmiþtir. Bu, "MS sufferes" saptamasý, kan, beyin ve spinalcord doymamýþ yaðlý asitlerin daha düþük bir konsantrasyonda, özellikle de linoleik asit ve arachidon asit gösterir, vücuttaki enflamatuar proses, bu yaðlý asitlerin büyük miktarlarda kullanýlmasý sonucu çýkmaktadýr.
Yað asitleri günlük beslenme emilir. Arachidon asit, linoleik asit, her zaman bir sentezi ürünüdür.
Ýnsan organizmasý, ayný zamanda, bu metabolik süreçlerin yeteneðine sahiptir. Iltihaplý reaksiyonlar yoluyla Arachidon asitler hücre zarýndan serbest ayarlanýr. Bunun bir sonucu olarak Prostagladine teþvik enflamatuar - tromboksan ve lökotrien üretilir. Bir onlara açýklar
inflamatuar mediatör olarak. Akut enflamasyon, tarif edilen iltihap aracýlarýnýn yüksek konsantrasyonda üretir.
terapi
Beslenme ve metabolik terapi iki temel önlemler dayanmaktadýr:
1. Bir çok düþük bir linoleik asit beslenme.
2. besin takviyesi olarak ve en önemlisi inflamatuar inhibitörleri gibi yan etkiler olmadan bazý maddelerin kaynaðý.
Balýk yaðý
Biyokimyasal linoleik karþýtlarýn - arachidon asit Omega 3 yað asitleri içeren ürünlerin soðuk su balýk fishoil olduðunu. Bu az inflamatuar lökotrien ve prostaglandinler de inflamatuar inhibitörü Prostaglandin E1 geliþtirir itibaren. Bunun dýþýnda, Omega 3 yað asitleri, bir enflamasyon zayýflamasý ile sonuçlanan hücre zarýnýn dýþýna arachidon asit zorlar.
E vitamini
Kronik enflamatuar iltihaplý dokuda yerel vitamin dificiency neden olan maddenin lipofil vitamin E yavaþ taþýma nedeniyle neden olur. Yüksek ölçüde doymamýþ yað asitlerinden elde yeterli oksidasyon korumasý, hücre duvarýný stabilize etmek için ve MS hastalar tarafýndan serbest radikalleri engellemek için, doðal kaynaklý E vitaminin büyük dozlarda gereklidir.
Yüksek dozlarda E vitamini, anti-enflamatuar çalýþýr.
selenyum
Selenyum oksijen radikallerine karþý bir iç savunma sisteminin binada önemli bir rol oynar. Inflamatuar tepkilerin bir selenyum defecit neden olabilir selenyum özellikle yüksek kullaným vardýr. Bu selenyum defecit MS hastalarýnda tarafýndan kanýtlanmýþtýr. Selenyum ile uzun süreli besin takviyesi tehlikeli oksijen radikallerine karþý enzymal aktivitesini artýrýr
Musselflesh
Ilave B vitaminleri ve Koenzim ile Musselflesh.
Kabuklu deniz yoluyla vücut metabolizmasý (atýk ürünlerin çýkarýlmasý, oksijen kaynaðý) iltihabý neden bozukluklarý düzenleyen önemli maddeleri alýr ayýklayýn. Koenzim Q10 olumlu vücuttaki kronik enflamatuar süreçleri etkilemelidir.
Vitaminler ve diyet kullanýmý desteði olarak, MS durum olarak belirli bir kendine saldýran hastalýk etkilemeli - Bu alanda olan meslektaþlarý belirsiz tedavi tedirgin olabilir en anlaþýlabilir. Pratik deneyimlerinden, kimse bu tedavi düzenli kullanýldýðýnda hastalýðýn olumlu etkilendiðini, vurgulayabilirsiniz. Ilgilenen Meslektaþlarým, o ayrýntýlý teorisini açýklýyor Dr Olaf Hebener "umut Vakfý" den kitap tavsiye ederim.
Preparatlarýn bir sayýda mevcut tedavinin temel bir kavramdýr. Þu anda firma Seviton GmbH mükemmel kalitesi ile "Seviton 3-ay-pack" olarak ve kapsamlý uzun vadeli deneyimleri ile tüm sunar. Temelde tedavi bu tedavi yöntemi ile tanýdýk bir doktor tarafýndan denetlenmelidir.
Okunamaz için önemli bir özelliði strikt rejimi tutmak için hastanýn tam katýlýmý vardýr.
ilave tedbirler
Sunulan temel kavramý, sadece geniþ bir alaný kaplamaktadýr. Bireysel ayarlamalar mümkündür ve gereklidir. Diðer eser elementler, gerekli enzim ürünlerinin ya da gerektiðinde semptomatik ilaç olarak ilave edilebilir. Kan ve saç-mineral analizi de yardýmcý olur. Tamamlayýcý týp olarak bir de taný için darkfieldmicroscope, kineziyoloji ve Biorezonans kullanabilirsiniz.
Bu asit-alkali seviyelerini ölçmek için ve (Sjégrensen ile aside alkalin ölçü) bunlarý dengelemek için de önemlidir
Aðýr metaller, amalgan dolgulardan özellikle cýva, dikkatle kontrol edilmelidir. Testler cýva düzeyi, saðlýklý kiþilere oranla MS hastalarýnda genellikle yüksek olduðunu göstermektedir.
Bir saç mineral testi, tek yorumlama dikkatli olmak zorunda olan sonuçlarý, sadece organik civa (Seafish, kabuklu, forestmushrooms) inorganik cýva kapsar - amalgan dolgulardan Urin yýlýnda Daundeerer tarafýndan "Dimaval Testi" ile test edilmiþtir.
Uygulama
Dr Olaf Hebener bu terapi ile hareketlilik geliþtirilmiþ birçok MS hastasý alýntý yapabilirsiniz. Evet hatta tekerlekli sandalye kurbanlarý artýk bir tekerlekli sandalye olmadan baþarmýþ. Bir iyileþme erken 6 ay sonra, MS þikayetlerin dizi belirli bir mücadele olduðu, yine de% 50-80 olduðu therapy.The olasýlýðý 2-3 ay sonra beklenebilir
Benim Uygulamada üzerinden genç hasta çok etkileyici.
Stuttgart Bay B. (43), 11 yýl önce Multipl Skleroz ile hasta oldu.Bu arada yýlýnda ciddi yürüme engelli ve zayýf mesane gibi tipik MS belirtileri yaþadý.Tekerlekli sandalye, onun sürekli arkadaþý oldu. O dolayý çok aðrýlý kas kramplarý arabada kýsa geziler mümkün oldu.Other.Invitations bir iþkence vardý sonra o bir kramp ile boðulmuþ oldu oturma uzun dönemlerde. O hayat o halde yaþamaya deðer deðildi bulundu.
Seviton tedavinin sadece 3 ay sonra kramplar neredeyse kaybolmuþtu ve eþi yardýmýyla onun yürüme açýkça iyileþti. Onun yardýmý ile onun terapiste 11 merdiven ile baþa çýkmak mümkün oldu. Bu eþi adýma bir anda bacaklarýný birini kaldýrmak zorunda kaldý önce. O kýta gündüzleri olduðu kadar geceleri hala bir sorun olmasýna raðmen zayýf mesane, hýzla düzeldi.Tüm Bay B daha aktif, o sevinçle davetiyeler, o gelecek için planlar yapar ve hatta seyahat hakkýnda düþünüyor kabul eder. Onun hayali bir tekerlekli sandalye olmadan bu yýl New York'u ziyaret etmek. O bir kez daha yaþama sevincini yeniden kazanmýþtýr.
Düþük linoleik asit diyet - MS ve rheumaticism içinde sufferes için bir diyet
Büyük ve çeþitli inflamasyon nedenleri ve çeþitli türleri vardýr.
Ama bir yönüyle tüm iltihaplarý benzer: Onlar yakýta ihtiyaç .:
Yüksek oranda doymamýþ arachidon asit
Arachidon asidin kimyasal öncüleri linoleik asittir. Linoleik asit bir vakýf kurma oldukça stabil, tüm hücre zarlarýnda demirlemiþ hem arachidon asit vardýr.
Vücudumuzda inflamasyon her türlü geliþme ile, arachidon asitler, bir asliye, enzimler yoluyla çapa kurtulmuþ ve bundan sonra onlar inflamatuar maddeler (prostaglandin ve lökotrien) dönüþtürülmüþtür.
Þiþme kýrmýzý basmasý, ve enflamatuar dokular içinde mevcut olan baðýþýklýk hücrelerinin nüfuz etmesi için: Bunun için, bu haberci maddeler gibi, tipik olarak enflamatuar symptons için sorumlu olduðunu belirtti.
Bu mantýða nedeniyle, basit bir diyet ve doðal maddelerle, bu iltihaplanma sürecini etkilemek mümkündür:
• 2000 mg maksimum günlük alýmý kadar bizim beslenme linoleik asit bir kýsýtlama.
• Omega 3 yað asitleri (balýk yaðý) zaten beslenme içinde yer almaktadýr linoleik asit alýmý, deðiþtirin.
Omega 3 yað asitleri üzerinden linoleik asit, aksine asit imal edilemez arachidon, ve dolayýsýyla daha az inflamatuar maddeler mevcuttur.
Balýk Omega 3 yað asitlerinin tüm iyi tedarikçi üzerindedir. Ama yine de, bu tedavi için sadece deniz balýklar Omega 3 yað asitlerinin günlük ihtiyaçlarýný örtbas etmek için pratik deðildir. Vb cýva, PCB gibi zararlý maddelerin varlýðý, hayli fazladýr. Bunun yerine, FA Seviton balýk-yað konsantresi, saf halde emme olan 3 kapsül bir alýmý günlük olarak yeterlidir, tavsiye edilir.
Balýk yaðlarýnýn terapötik istihdam asýl sorun, bu nedenle herhangi bir iltihap oluþumu için kesinlikle gerekli olan arachidon asitlerin bastýrýlmasýdýr. Hücre zarlarýnda yað asitlerinin varlýðý model özellikle Omega 3 yað asitleri lehine deðiþtirilir.
Bunlar ya biraz iltihabý teþvik veya sýrasý ile engel neden: nedeniyle bir inflamasyon, hücre -membranes demirlemiþ olan balýk yaðlarý, böylece hangi üzerinden prostaglandin ve leukotrine köken, serbest býrakýlýyorlar.
Bundan baþka balýk yaðlarý inflamatuar maddeler olarak arachidon asitlerin indirgenmesiyle düzenleyen enzimler, kýsýtlamaktadýr.
Eðer MS, kronik poliartrit, ya da ülserli kolit gibi kronik bir yangý sürecini etkilemek istiyorsanýz, o zaman balýk yaðý terapötik kullanýmý hiçbir þekilde yeterlidir. Yaný sýra selenyum, E vitamini, kabuk ekstreleri (deniz güç) alýmý, özellikle dozajlarda asit diyet düþük bir linoleik ve arachidon katý riayet baþarý sürecinin devam etmek için olmazsa olmaz bir bileþenidir.
Alman doktor, Dr med.Bu arada 4000 MS üzerinde tedavi etmiþtir ama ayný zamanda bu terapi ile romatizma hastalarýna Olaf Hebener, kitabýnda "umut Vakýflar" vurguluyor.
Sadece düþük bir linoleik asit diyet sonucu riayet tedavinin baþarýsýný ms'lik
Diatory kusur veya usulsüzlük geliþmiþ saðlýk bozulmasýna birkaç gün veya hafta içinde zaten size yol gösterir.
Daha fazla sonucu ve beslenme gö için uyulmak uzun ömürlü, hýzlý ve güçlü linoleik asit alýmýnýn neden etkilerine karþý hastayý tepki verir.
Dr Hebener Bu tedavinin bazý kýsýmlarý çeliþkili görünebilir ki, itiraf, ancak bu pratik deneyimleri üzerinden bu vurgulanabilir:
Etki eder ve düzenli olarak yardýmcý olur.
Linoleik asit beslenme düþük pratik excecution için Teþekkür.
(Dr. med tarafýndan "umut Vakfý" alýnan. Olaf Hebener.)
"Bir aile birliði olarak bir ailenin hasta üyeleri için ayrý ayrý yemek hazýrlarken düþünmek gerekir.
Tüm aile üyeleri için yemekler eþit hazýrlanmasý gerektiðini hakim gereken bir anlaþma ile beginn etmek. Bu herhangi bir oran SAÐLIKLI olduðunu ve ev hanýmlarý mutfakta çok daha kolay iþ yapar. Böyle bir dayanýþma Açýkçasý her evlilik ve aile bulunmasý gerekir. "
Zitat: Hans Derichs.
Hans Derichs bahsettiðini iyi biliyor: - O çok tavsiye kitabýn MS dertli kýzý ve yazar babasý: "MS ve romatizma hastalarý için beslenme planlama kýlavuzu.
Ýlk zorluklar ve diyet öðrenme aþamasýný aþmak için, bu gerekliliði ve vazgeçmek hazýr bir anlayýþ olmasý esastýr.
Sadece disiplin, güçlü bir irade gücü ve iyi bir anlamda aracýlýðýyla, ilgili olanlarý rejimi tutabilirsiniz. Bir gücü, tek bir hareket ile ve yalnýz bir gün içinde, hayatýn bütün önemli þeyler, gücü durgunluðu ve peacefullness yatýyor gibi, Burada da kendisini ve beslenme onun bütün biçimini deðiþtirmek için çalýþýn, yapamam.
(Bu tüm olasý anlamý ile olduðu) meselesi hayýrlý oruç gibi, kýsa bir süre içinde muhteþem sonuçlar elde ilgili deðil. Bu uzun vadede bizim alýþkanlýklarý, eþlik eden beslenme pratik bir formu alýþmak üzeredir.Ilk birkaç ay içinde baskül, ilgili hastalar için size doðru yolu gösteren vazgeçilmez bir arkadaþý kalacaktýr. Bu yardýmcý alet aracýlýðýyla linoleik asit birçok miktarlarý gýda kaç gram içinde bulunan öðrenmek zorundadýr.
Þimdi uptill genellikle sadece bir diyabetik diyet mantýðý karbonhidrat ve onun alýmý ile beslenme durumu karþýlaþtýrmak için deneyin saðlýklý olarak kabul edilir linoleik asit gibi bu tür konularda ilgili deðil kesinlikle böyle þeyler düþünmek ve yoktu .
Bir beslenme planlamasý için yüksek gerekliliði yaðlarýn düþük. Ne olursa olsun gýda, yaðlarýn özellikle düþük yaðsýz olmalýdýr.
Bu beslenme planý uyguladýðý birçok MS hastasýnýn deneyimleri, güvenilir kalýcý olarak linoleik asit 1.800mg günlük alýmý aþýlmamasý gerektiðini, kendisini prooven etti. Çünkü bu çok nedenle, linoleik asit yüksek dozda içeren ürünlerin tüketimi azaltýlmalýdýr, ya da bazý yiyecekler tamamen dýþarý býrakýlmalýdýr. Arachidon asitlerin bu ek bedel sayesinde iþler biraz karýþýktýr. Baþka yiyecekler bir biçimde ya da baþka ilave edilmedikçe, genel olarak, bitkisel ürünler, herhangi bir arachidon asit içermez.
Süt ve süt ürünleri olarak, çünkü bunlarýn hayvan kökenli, bunlar arachidon asitler az miktarda
Bir ürünün yað olan daha düþük, daha küçük ve daha da belli belirsiz arachidon asitler bakýmýndan zengin ise gerçek bir sorun, et ve etli ürünler arachidon asitlerin varlýðýdýr.-Yerinden tavsiyem, sadece, olabilir hiç mümkün, et haftada sadece iki kere alýnmalýdýr o zaman. Bu diyet zorluklar ve impracticalities dolayý ortaya çýkabilecek içinde Ama, sadece her gün et tüketmek tavsiye edilir.
Seviton Müsli için özel bir haber. Pirinç gibi, yað oraný düþük ve yazýldýðýndan, özel olarak IST üretim yolu ile özel bileþenlerin bir seçimi sayesinde, yað ve linoleik asit parçalarý, ayný zamanda, yüksek vitamin ve besin deðerleri de tutturma azaltýlýr.Toplam yað-içeriði% 1 altýnda yalan. Yaklaþýk 348 mg 100 gr Müsli miktarý baþýna linoleik asit içeriði.
Yaðlarýn kullanýmý
Özellikle diyet margarin Margarin, ve bitkisel yaðlar linoleik asit son derece zengindir. Bu ürünler kaçýnýlmalýdýr.
Aþaðýdaki örnekler konu net olun:
Diat margarin 100g mg linoleik asit 46,3g içerir., Bu margarin zaten 4 gr linoleik asit günlük rasyon ulaþmasý anlamýna gelir. Soya yaðý 100 g 53,4 gr, linoleik asit .; buðday tohumu yaðý 55,8 g içerir. 100 g linoleik asit .; ve domuz-domuz yaðý 8,6 g afterall içerir. linoleik asit ve 1,7 gr. arachidon asit. Bu þekil, kendileri için konuþuyoruz!
Ayrýca az miktarlarda kullanýlmak üzere saf gerçek hindistan cevizi yaðýnýn kullanýlmasý tavsiye edilir amacýyla, kýzartmak için (azami zaman tasarrufu ile birlikte kullanýlmak üzere), yumuþak yayýlan tereyaðý kullanmayý deneyin. Düþünün lütfen: "daha az iyi!"
Ayrýca daha sýk ve düzenli yemek hazýrlýklarý, farklý yollarýný deneyin. Örneðin, "sýcak taþlar" kullanýmýný pilaki ya da amaçlarý ýzgara için, herhangi bir ek yað gerekmez.Bu arada herhangi bir ek yað olmadan yavru için bize izin tencere ve tavalar, büyük bir seçimi vardýr.
Salatalar hazýrlanmasý için bir örnek yoðurt yerine petrol için kullanabilirsiniz. Günümüzde sana yeterince varyasyon vererek piyasadaki yaðsýz salata soslarý adil bir seçim var.
Yaðlý meyveler iyi bir neden için kendi isimlerini taþýyan.Aþaðýdaki tabloda, net yapmak gerekir:
Mg Meyveler Linoleik asit / 100g
ceviz 34,100
fýstýk 13.900
Soja-fasulye 8.650
Hastalar ayrýca tüm somunlarý kaçýnmalýsýnýz. Ayrýca çikolata çok nadir durumlarda tüketilen, ve bu yüzden çok küçük miktarlarda bile edilmelidir. Süt 845 mg'lýk bir ortalama ÇÝKOLATA. 100 g linoleik asit. hesaplanýr. Bu konuda sahip kendi hesaplamalarý yaparak layýk. Çeþitli üreticilerin yaz ve þaþýrtýcý bilgiler alýr: iyi bilinen çikolata markalarýndan barlar 400 mg arasýnda olduðunu. ve 500 mg. linoleik asit. Her neyse, bu endikasyonlar herhangi bir þekilde çikolata consumation sizi teþvik etmemelidir.
Ancak konu hakkýnda gerçekten ne olduðunu açýkça yapýlmalýdýr. Günlük miktar ya da linoleik asit oraný, belirtilen miktarda geçmemelidir. Ne gerçekten bu dar verilen çerçevede tüketmek yok, nihayet kiþisel zevkinize ve tercihinize göre bir konudur.
Ancak makul kendinizi beslemek için muktedir ve göz kalori almak için, bir baþka gýda lehine "pleasurabele" gýdalarýn alýmý vazgeçmek gerekir. Sonuçta bu sorun gerçekten olabilir ne kadar büyük olarak tanýmlayan bir ürün içinde linoleik asit sadece miktarýdýr. Eðer aileniz için yemek hazýrlamak zaman, içinde bulunan ve tüm malzemelerle mevcut olan linoleik asit deðil toplamý olan linoleik asit aslýnda alýmý küçük bir parçasý.
Süt ve süt ürünleri ayrýca sizin beslenme bir ana bölümünü kalacaðýz! Bu þekilde, yað deðeri, herhangi bir sýnýrlama veya düþünmeden tüketmek gerektiði konusunda, ya da bu ürünlerin günlük hesaplamasýna dahil edilmelidir dair tanýmlar.Aþaðýdaki tablo size bir ilk izlenim veriyor (Adam alýnan, 1994)
Bakkal Arachidon asit (mg), linoleik asit (mg),
(her biri 100g sarf malzemesi olarak)
inek sütü (% 3,5 yað) 4 100
kaymaðý alýnmýþ süt 0 0
peyniraltý suyu (tatlý) 0 0
lor (% 20 yað i Tr.) 5 100
lor (yaðsýz) 0 0
kamamber (% 60 yað I Tr.) 34 600
Proteinlerinin kullanýmý
Saðlýklý bir beslenme için proteinlerin bir hedefin kaynaðý vazgeçilmezdir. Yukarýda sözü edilen süt ürünleri göz önüne alýnmasý gerekir. Et kullanýmý ile Yukarýda yer alan genel olarak dikkate alýnmalýdýr. Her durumda, temel olarak domuz eti dýþýnda sadece yaðsýz et olarak alýnmalýdýr ve sadece her gün. Sebze türeyen proteinler düþük bir biyolojik deðeri var çünkü temelde et, iyi dengelenmiþ bir beslenme aittir. Ayrýca sebze linoleik asitin benzer yüksek bir konsantrasyona sahiptir.
Tüm iyi bir kýlavuz çizgi yoluyla þudur:
Et (100 g), Arachidon asit (mg), linoleik asit (mg),
Dana (fileto) 55 160
Dana (bacak, eklem) 25 100
Dana - 30 60 Böbrekler
Sýðýr eti (fileto) 40 80
Sýðýr eti (roastbeef) 35 70
(deðerler 1991 "Der kleine Souci-Fachmann-Kraut" alýnýr)
Ayrýca, bazý kýsýtlama, yaðsýz at eti, yaðsýz lamm-et, yaðsýz (kurutulmuþ) oyunu-et ve 100 mg / 100 g Linoleik asit ortalama içeren tavuk-meme ile. Ayrýca tavsiye edilir.
Et ve sucuk tüketimi de sýnýrlý olmalý ve yalnýzca son derece yalýn nitelikleri dikkate alýnmalýdýr.
Iki veya daha fazla bir hafta, balýk ile hazýrlanan yemek alýmý taze balýk olmasýna raðmen, çok tavsiye edilir
Dondurulmuþ ürünler ve eþit derecede iyi. Balýk, deðerli proteinler, ama ayrýca Omega 3 balýk yaðlarý sadece verir. Balýklar birçok türde hafif veya toplam linoleik asit, örneðin parçalarýn eksikliði ile kendilerini ayýrmak raðmen: pisi (0 mg), deniz pike (0 mg), pisi (13 mg), morina (4 mg),
yer (16 mg) verdi.
Ne yazýk ki birçok türde balýklarýn da omega 3 balýk yaðý, yüksek konsantrasyon yoluyla dengelenir, çünkü bu özel durumda, göz ardý edilebilir arachidon asitler, nispeten yüksek bir miktarýný ihtiva etmektedir.
Mümkün yumurtalarý beslenme programm ait olmamalý, ve tüm çok ekonomik kullanýlmalýdýr eðer. Bu, son derece yüksek ve linoleik asit deðerine arachidon kaynaklanmaktadýr.
Karbonhidratlarýn kullanýmý
Hiç mümkün kompleks karbonhidrat tüketmek. Tavsiye eggs.With olmadan patates, pirinç, ve sert buðday makarnalar tüm tahýl tahýl etrafýnda dýþ kabuðu kýrpar linoleik asit özellikle zengindir vardýr.
Bu nedenle tam bir yemek ürünleri kaçýnýlmalýdýr. Baþlýca sorunlardan biri diatory ekmek! Tahýllar da linoleik asit soyulmuþ tahýl nispeten zengindir. Çavdar daha az linoleik asit kota buðday ile karþýlaþtýrýldýðýnda sahip.Kiþiler söz konusu bu nedenle gerektiði, koyu ekmek türlü alýmýný tercih hiç mümkün.
Meyve ve sebze tüm yollarla, sizin beslenme merkezi bir bileþeni kalmalýdýr. Dikkat sadece bir kaç çeþit (yani filiz -germs, avokado, ya önceden de belirtildiði gibi, leguminious sebzeler) ile alýnmasý edilir.
Özel þeker kolayca emilebilen karbonhidrat, ihtiyatlý da baþka bir kiþi için tavsiye arada olan, tüketilmesi gerekir. Bu ne þeker, bal ya da sakarin linoleik asit içeren altý çizilmelidir. Münhasýran ayrýca genel ihmal edilmemelidir ilgili meyve parçacýklarý ile tanýmlandýðý gibi marmelat ve reçel ile "linoleik sorunu", aynýdýr.
Diðer endikasyonlar
Vb nikotine, alkol, gibi izin toksinlerin ilgili olarak, MS hastalarý tamamen kendi alýmýný, ne þekilde veya konsantrasyon içinde olursa olsun vazgeçmek gerekir. Aksi takdirde, diðer tüm içecekler genellikle ayrýca, kahve ve çay izin verilir. Tabii ki tek tek ya da daha fazla aggreability hastalýklarýn varlýðý unutulmamalýdýr.Tanýsý gerekmektedir.
Baharat ve otlar eleþtirisiz olarak endiþe edilecek.
Bu göstergeler genel bir kural roughfly çizin. Ýyi maddenin crutch ayrýntýlarda gizli bilinmektedir. Kendinizi ilk zorluklar yoluyla cesaretini izin vermeyin. Bir DIÞ bir dil öðrenir, bir uygun kelimeleri ihtiyacý var. Bu nedenle çaba ve sabýr çok sonucu ise bir deðer elde etmek için gereklidir. MS hastalarý ve beslenme tavsiyeleri konuda benim deneyimleri, baþlangýç her zaman çok zor olduðunu bana öðretir ve bazý hastalar .Mostly "kalýn derili" alacaðý endiþeli olduklarýný, beslenme deðiþikliði gerçekleþtirmek çok zor gibi görünüyor, ama içinde Bu günlük life.With çok normal bir parçayý sizin saðlýk durumunda ilk olumlu sonuçlarýný olur zaman çok kýsa bir büyü, siz de hala mevcut olabilecek herhangi bir iç red veya sapma gevþek olacaktýr.
Çeþitli gýdalarda bulunan linoleik asit parçalarýnýn listesi.
(tablolar, Milligramm her 100 g izleyin. yenilebilir gýdalarýn.)
Çok tavsiye ***
tavsiye **
Tavsiye edilmez *
Meyve, sebze ve salata, balýk, et, sosis. Peynir
Ekmek - hububat - un, süt - süt ürünleri,
katý ve sývý yaðlar, yumurta ve makarnalar yayýlýyor
.
Meyveler
ananas 40 *** muz 30 *** çilek 100 ** Incir (kurutulmuþ) 625 * greyfurt 40 *** Haselnuts 6300 *
kýrmýzý akýmlar 40 *** Kaki meyve, kaki erik 100 ** mandalinalar 45 *** þeftali 40 *** ravent 0 ***
altýn çilek 40 *** ceviz 34100 * Limonlar 120 **
Sebze ve salatalar
enginar 30 *** Bambus filizi 10 *** Chicoree 75 *** Endivie 80 *** Goa fasulye 3510 * Yeþil bahçe fasulye
55 *** havuç 30 *** pýrasa 140 ** þeker mýsýr 1600 * yeþil zeytin 1000 * Yeþil biber bakla 35 *** turp 9 ***
frenk soðaný 100 ** domates 90 *** beyaz lahana 25 *** soðan 9 ***
balýk
Akýþ alabalýk 75 *** morina 4 *** pisi balýðý 13 *** karides 13 *** pike 0 *** Morina (Kabeljau) 0 ***
somon 400 ** orkinos 200 ** Yað sardalye (damladý) 300 ** Bahis tarak 60 *** kýrmýzý levrek 100 ***
tuz ringa 355 ** Tuna balýðý 260 "" Waller 1200 * zander O *** et Ördek (bütün) 2065 * Sülün (bütün) 575 *
Kaz (bütün) 3075 * Mutten (fileto) 60 *** tavþan 540 * geyik 490 ** Tavuk (kýzartma) 1160 *
Dana saf Muscel et 200 *** tavþan 1500 * At - Et 330 ** Sýðýr, saf Muscel et 100 ***
Türkiye (göðüs) 180 *** býldýrcýn 500 ** Sucuk Sýðýr konservesi (amerikan) 240 ** et sucuklarý 3000 *
Kasseler 400 ** Karaciðer-peynir 200 ** Wiener sosis 1915* Peynir Camombert% 45 yað i Tr. 400 **
Çift krem taze kaþar peyniri (Min.% 60 yað) 800 * Edamer peynir,% 40 yað i. Tr. 360 ** beyaz peynir 300 **
Gouda peyniri,% 45 yað i. Tr. 280 ** süzme peynir 95 *** Limburger,% 40 yað 250 ** mozzarella 300 **
Parmisan 270 ** Taze krem peynir 600 * ricotto peyniri 300 ** eritilmiþ peynir 530
Tilsiter, ben% 45 yað. Tr. 400 ** Ekmek, Tahýllar, Un Kova buðday, tohum kabuðu soyulmuþ 500 *
Arpa bütün mýsýr 1100 * yulaf gevreði 2600 * lin tohumlar 4790 * Makarnalar,% 100 sert buðday unu 0 ***
Tatlý Mýsýr-kahvaltý gevreði 285 ** rafine pirinç 200 ** sesam 18700 * beyaz ekmek 415 ** Zwieback peksimet 930 * Süt ve Süt ürünleri Tereyaðý-süt 10 *** Taze krema,% 30 yað 680 * Kalýn-süt 90 **
anne sütü 400 * Yoðurt, max, yaðsýz. 0,3% 0 *** Kahve krem 260 "" yaðsýz süt 0,2 *** Krem, Min. % 10 yað 200 **Kuru yaðsýz süt 23 *** tam yaðlý süt 90 ** keçi sütü 100 **

Katý ve sývý yaðlar Yayýlma
Pamuk yaðý (TIK) 47800 * diat margerine 46300 * fýstýk yayýldý 1600 * kaz yayýldý 9000 * Yarým yaðlý margerine 15300 * kakao yaðý 1300 * lin yaðý 13400 ** Margarin, diat margerine 46300 * zeytinyaðý 8000 *
Palmiye çekirdeði yaðý 2400 ** tecavüz yaðý 19100 * Soja yaðý 53400 * üzüm çekirdeði yaðý 65600 *
ceviz yaðý 57500 *

Yumurta ve makarnalar
Yumurta-makarnalar (makarna, spagetti) 800 * Tavuk yumurta - bütün 875 * Tavuk yumurta - sarýsý 2450 *
21 Tavuk yumurta - net 87 **
Onlarýn son derece yüksek linoleik ve asit deðerine archidon Çünkü, yumurta sizin beslenme programm ait olmamasý, Ve eðer öyleyse çok ekonomik bir yemek hazýrlýklarý kullanýlmalýdýr.
Recept-koleksiyonlarýný içeren tablolar, büyük bir derleme, H Dericks bir broþüründe bulunabilir.
Ana-yemekler
Krep (2 kiþi) Malzemeler
Linoleik - asit toplam deðeri arachidon
150 gr un tipi 405 555 mg
½ Tl tuz 0 mg
¼ l süt 1,5% 225 mg
Beyaz 1-2 yumurta 70 mg
12,5 gr yað (tereyaðý-domuz yaðý) 175 mg
Toplam 1025 mg
Birlikte süt ve tuzu karýþtýrýn ve un, sürekli dayak altýnda, eklemek
E kadar sert beyaz yumurta çýrpýn ve içinde katlayýn.
Çok az yað kullanmanýn, tercihen özel piþirme çanak çömlek kullanýrken.
Yaklaþýk 6 adet hizmet vermektedir ..
Baharatlý kýyma-ekmeði (4 kiþi)
Malzemeler
Linoleik - asit toplam deðeri arachidon
1 sarýmsak segmenti 10 mg arasýndadýr.
Maydanoz 1 büyük demet 0 mg
Sýðýr eti 600 gr kýyma 420mg 20 g.coffeecream% 10 50 mg
60 gr ekmek kýrýntýsý 250 mg 2 Tl hardal 20 mg 2 Tl ketçap 5 mg
Limon suyu 1 sýkmak 0 mg Chilli pwder, Thymian kurutulmuþ O mg kekik 0 mg
Tuz ve taze çekilmiþ karabiber 0 mg
Toplam 840 mg
Iyi her þeyi birlikte kýyma ve bir kaseye koyun. Tüm baharatlar ve diðer malzemeleri ekleyin.
Theminced ete iyice tüm yoðurun.
Et-somun Form ve alüminyum levha koymak. 2 cm bir boþ alan alüminyum tabaka, ayný zamanda biraz tarafta katlanmalýdýr .. içinde olduðu þekilde, araya et somun üzerinden bu katlayýn ..
Alüminyum sac zaten ýsýtýlmýþ fýrýnda tepsiyi tear.Put kalmamasý, fýrýn tepsisine dikkatlice et-ekmek koyun (E-fýrýn: 220 derece, sýcak -Air fýrýn 160 derece) rosto bunu yaklaþýk 45 dakika boyunca.
Daha sonra, eðer diledi.Alüminyum levha açtý, ve bir 10 dakika daha piþirin edilebilir.
Kesmeden önce, et-ekmek kýsa bir süre için hareketsiz bekletin.
.
salatalar
patates salatasý
Malzemeler
Linoleik - asit toplam deðeri arachidon
300 gr. Patates (iyi piþmiþ) 90 mg 100 gr. soðan 95 mg 1 ½ Tl hardal kadar 10 mg Biber, tuz ve kýrmýzý biber 0 mg 1 tutam þeker 0 mg
Simmered Sebze-suyu, 0 mg Viniger 0 mg 5 g frenk soðaný 7 mg Maggi 5 mg
Toplam 207 mg
Cook patates ve onlarý daha sonra down.and soðumaya dilimler halinde keselim.
Peel theonion ve ince kesilmiþ.Sebze-suyu kaynamaya ve bir kase içine her þeyi koymak.
Tuz, hardal, biber, kýrmýzý biber, þeker ve Maggi bir tutam ekleyin.
Sonunda Frenk soðaný ile süsleyin.
Diðer tüm salata salata sosu
Malzemeler
Linoleik - asit toplam deðeri archidon
Tuz, karabiber, kýrmýzý biber 0 mg Viniger, Maggi 0 mg 5 gr býçak 7 mg ½ Tl. sebze -broth 0 mg ½ Tl. hardal 5 mg Limon suyu sýkmak 0 mg
toplam 12 mg
Pastalar
erik Kek maddeleri
Asit toplam deðeri arachidon Linoleic- 400 gr. un tipi 405 : 1480 mg 500 erik 325 mg 1/8 l süt 1,5% 75 mg
Toplam 1880 mg
Her parça için 12 adet 157mg
45 dakika boyunca sýcak bir fýrýnda kek piþirin. 200-220 derece

elmalý Kek maddeleri
Linoleik asit -arachidon toplam deðeri
400 un tipi 405 : 1480 mg 1250 gr. elma 1250 mg 1/8 süt 1,5% 75 mg
Toplam 2805 mg
Her parça için 12 adet 234 mg
45 dakika boyunca sýcak fýrýnda kek piþirin. 200-220 derece
Terapi - Dozaj
maddeler hazýrlýklar özellikleri dozaj
sabah öðle akþam
Omega-3 fishoil
EPA
Metidranso % 70 yað asitleri + 90 IE Vit. E 36-45 mg / kg 3
yemekten önce E vitamini lipo D D-alfa-tokoferol 600IE 1800 IE / gün 3
yemekten önce selenyum Sevinorm 100 ug selenyum maks. 5 ug / kg. kilogram
6 ay sonra 300 ug / gün 2 yemekten sonra 2 midye eti
B-vitaminleri ile + Koenzim Q10 Seapower 300 mg. -Dondurulmuþ kurutulmuþ midye özü 2
yemekten sonra 3 Selenyum: Kan seviyesi 3 ve 6 ay sonra check-up, ve belirli bir azaltma 2 / - / 1
Bir "3 ay-parsel" Fiyat maddeler hazýrlýklar özellikleri
3 ayda numarasý OP baþýna fiyat 3 ay Omega-3 fishoils
EPA
Metidranso % 70 yað asidi + 90 IE elde edilmiþtir. Vit. E 30 Kps. 9
E vitamini
lipo D
D-alfa-tokoferol 600 IE, 100 Kps 3 selenyum Sevinorm 100 ug selenyum 60 Kps 5 Musselmeat
B vitaminleri ile + Koenzim Q 10 Seapower 300 mg. dondurulmuþ midye özü 100Kps 5
TOPLAM    Fr. 979,15
Edebiyat
Dr med. Olaf Hebener: "Umut Vakfý" - MS için Terapi ve praksis.
Kitaplar Ltd ISBN 3-88325-572-6 Dünya
Dr med. Jürg Eichhorn
Peter Mayr "Gesunde Ernährung bei romatizma" Haug Verlag
H. Derichs: "MS için bir beslenme planlama kýlavuzu - ve romatizma hastalarý"
Monika Schopp: "Piþirme kitap - Rheuma amd MS hastalarý için düþük Linoleik asit Beslenme"
Brauns Verlag, Schwalbenweg 12, D-53359 Rheinbach
ISBN 3-9805391-0-5
"Der kleine Souci Fachmann Kraut". Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft mbH Stuttgart.
ISBN 3-8047-1142-1

Logged

SU MÝSALÝ AKAR HAYAT
oslem
Yönetici
*****

Teþekkür Sayýsý 6
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 3192


« Yantla #1 : 24 Ekim 2014 - 22:16:32 »

 Çok uzunmuþ Asýl olan senýn tecrubelerýn, suan ký durumun ve yasanýcak olan degýsýmler . Merakla beklýyoruz
Logged
ugurcengiz
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 61


MEZARA KADAR


WWW
« Yantla #2 : 24 Ekim 2014 - 22:29:15 »

4 GÜNDEN BERÝ KULLANIYORUM BAKALIM NELER OLACAK,
Logged

SU MÝSALÝ AKAR HAYAT
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


03 Kasm 2021 - 05:54:23