Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Bioenerji
30 Nisan 2024 - 11:53:55 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Bioenerji  (Okunma Says 8327 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
Yabangülü
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 1


« : 26 Eyll 2014 - 10:24:35 »

Arkadaþlar, ben 15 yýldýr MS hastasýydým. Ancak, inanmayacaksýnýz ama ben bu hastalýktan kurtuldum! Benim durumum çok kötü deðildi ama belirgin denge sorunlarým vardý. Yürürken belli oluyordu. Tesadüfen 1 yýl önce bir bioenerji uzmanýyla, Ýsmail Bey'le tanýþtým. Aslýnda inanmam öyle þeylere ama beni ikna etti. Enerjisi normal insanlarýn enerjisinden daha yüksek olduðundan dolayý hastanýn kendi enerjisini harekete geçirebiliyormuþ. Böylece hasta kendi kendini iyileþtirilebilirmiþ. Doðal yöntemlerle (doðal kürler, yoga) bu iyileþme dönemini destekliyormuþ. Dediði buydu. Ve ben denedim. Þu an çok iyiyim. Denge sorunum kalmadý. Neredeyse 1 yýldýr ilaç kullanmýyorum. Atak geçirmedim (bu süreç içerisinde boþanmama raðmen). MR'larým da temiz çýktý. Plak yok anlayacaðýnýz. Mersin'de ikamet ediyorum. Benden daha kötü durumda olanlarý da iyileþtirdiðini de biliyorum. En az %70 düzeltirim diyor ve kalýcý! Atak hikaye oluyor! Ben daha fazla hastaya ulaþmasýný istediðim için birlikte bir yer açmayý önerdim (ben de uzman klinik psikologum). Kabul etti ve daha yeni birlikte bir merkez açtýk. Reklam gibi göründüðünün farkýndayým ama denemenizi çok isterim. Bu hastalýðýn çaresi yok diyorlar, birçoðumuz yatalak dahi olabiliyor. Ben buna çok üzülüyorum. 3-6 ay içerisinde kesin düzelme oluyor! Sitemizi ziyaret edin (birkivilcim.com) , bizi arayýn Kaybedecek bir þeyiniz yok!
« Son Dzenleme: 26 Eyll 2014 - 12:25:44 Gnderen: oslem » Logged
oslem
Yönetici
*****

Teþekkür Sayýsý 6
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 3192


« Yantla #1 : 26 Eyll 2014 - 12:25:13 »

 Burdan boyle tel vermenýz doðru deðil.Sitede býoenerjý deneyen dostlar var ama sonuc alýnamadý malesef.Sonus alamayýnca senýn ms ýn baska týpmýþ dýyýp magdur edildiler.Bahsettýgýnýz bu Ýsmaýl bey ne kadar ucret alýyor peký bu bahsettýgý cok ýddýalý tedavý ýcýn ?  Ve kaybedecek biþey yok derken hayal kýrýklýðý yaþanýrsa bunu unutmamak gerek bu çok baþýmýza geldi çünkü ve kaybedilen çok þey oluyor.
« Son Dzenleme: 26 Eyll 2014 - 12:26:49 Gnderen: oslem » Logged
ugurcengiz
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 61


MEZARA KADAR


WWW
« Yantla #2 : 28 Eyll 2014 - 20:22:22 »

UMUT TACÝRÝ OLMAYALIM,EÐER %70 GARANTÝ VARSA KARÞILIKLI SÖZLEÞME ÝMZALAMIR,TEDAVÝ SONUNDA BEDELÝNÝ ALIR.BU HASTALIK ÜZERÝNDEN ÝNSANLARA PEMBE HAYALLER DAÐITMAYA GEREK YOKKKK.
Logged

SU MÝSALÝ AKAR HAYAT
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


15 Nisan 2024 - 23:53:33