Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
hayatým kabusa döndü :(
___MS L DOSTLAR PAYLAIM PLATFORMU
29 Mart 2024 - 08:25:25 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: hayatým kabusa döndü :(  (Okunma Says 4803 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
bilgen
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 5


« : 09 Ocak 2014 - 02:53:00 »

Arkadaslar merhaba simdi anlýyorum ki ne cok seyi gozardý etmisim 28yasindayim cok stresli bir donem atlattým kendimi cok fazla yiprattim aylarca gözümün yasi durmadi ve sonunda bir gece epilepsi atagýna benzer bisey yasadim ondan sonra dahada aðýrlastý belirtiler beni en cok zorlayan gozlerimdeki hareket sorunu oldu cift gorme ve bulanik gormede dahil sonra sanki benim olmayan sol kolum ve bir hafta yataktan kalkamadim cok sukur gozlerim tamamen iyilesmesede daha iyi uyusmalar ve dengesizlik hala devam ediyor dr gittim daha dogrusu gitmedigim doktor kalmadi desem daha dogru olucak beyin mr inda bisey cýkmadý ama sanki bana sorun boynumdaymis gibi geliyo sizce sadece beyin mr ý ms yok veya var demeye yeterlimi.cok ugrastim capa veya cerrahpasadan randevu almaya ama hep olumsuz hasekide msle ozel olarak ilgilenen bir dr.buldum ona randevu aldim hayýrlisi bakalim.inanýn vucudumda hissettigim belirtileri not aldým:) cok unutkaným sonra üzülüyorum neden bunuda soylemedim diye bide bu ara  cok uzuldugum birsey daha var ki o da eskiden gulen gozlerim vardý artýk yok :(cok yorucu bir yýl gecirdim yýllar aslýnda arka arkaya iki cocuk sahibi oldum ve yardimci olacak kimse yoktu etrafimda 28 yasinda 12 yillik evliyim bu da kisa bir ozet gibi hayatima dair cook yiprandim cokkk.yinede sukrediyorum allaha ve heran her dk yalvariyorum rabbime beni cocuklarima bagislasin diye.
Logged
Neurologist
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 142


« Yantla #1 : 10 Ocak 2014 - 20:22:52 »

Bilhen Haným,

Öncelikle geçmiþ olsun. Sizi deðerlendirmeden uzaktan birþey söylemek yanlýþ olur. Zaten randevunuzu da almýþsýnýz. Hekiminiz size gerekli açklamayý yapacaktýr.

Sevda Sarýkaya, MD
Assistant Professor of Neurology
Consultant Neurologist at Beykoz Medistate Hospital
Faculty at Yeditepe University Department of Sociology
www.sevdasarikaya.com
https://www.facebook.com/yrddocdrsevdasarikaya
https:/twitter.com/drsevdasarikaya
Logged
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


06 Eyll 2021 - 05:49:19