Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
slm
18 Nisan 2024 - 19:54:38 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: slm  (Okunma Says 4936 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
esra79
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 1


« : 23 Kasm 2013 - 16:44:48 »

merhaba.sol gözde bulanýk görme þikayetiyle doktora gittim papil ödemi olduðumu söyledi ve benden beyin mr ý ve kan tahlilleri istedi.kanda biþey çýkmadý.mrsonucunu dün aldým sonuçta þöyle yazýyor:


        prepontin,serebellepontin sisternalar açýktýr.beyin sapý ve serebellar oluþumlarýn morfolojisi,sinyal paterni doðaldýr.supratentorial alanda orta hat yapýlarý tabii form ve lokalizasyondadýr.
   her iki frontoparital lobda periventriküler beyaz cevherde milimetrik boyutlu T2A ve FLAÝR hiperintens odaklar izlenmiþtir.lezyonlar korpus kallosuma dik seyir göstermiþtir.bu nedenle ayýrýcý tanýda demyelinizan hastalýk düþünülmüþtür.
   her iki frontoparietal lobda ve oksipital lobda periventriküler beyazbeyazcevherde korpus kallozuma dik seyir gösteren T2A FLAIR hiperintens lezyonlar izlenmiþ olup lezyonlarýn görünüm özellikleri öncelikle MS lehine deðerlendirilmiþtir.prostkontrast görüntülerde lezyonlar kontrastlanma göstermemiþtir.

                      bilgi verirseniz çok sevinirim.
Logged
Neurologist
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 142


« Yantla #1 : 29 Kasm 2013 - 11:08:07 »

Esra Haným,

Doktorunuzla artýk devam etmeme kararý mý aldýnýz? Çünkü baþka bir hekimin henüz deðerlendirmesini tamamlamadýðý hasta ile ilgili, tetkik konusunda da olsa, görüþ beyan etmek etik deðildir. Geçmiþ olsun.

Sevda Sarýkaya, MD
Assistant Professor of Neurology
Consultant Neurologist at Beykoz Medistate Hospital
Faculty at Yeditepe University Department of Sociology
www.sevdasarikaya.com
https://www.facebook.com/yrddocdrsevdasarikaya
https:/twitter.com/drsevdasarikaya
Logged
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


28 Haziran 2021 - 14:47:32