Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Þifalý diye sattýlar, saðlýða zararlý çýktý. DÝKKAT!!!
30 Nisan 2024 - 17:31:44 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Þifalý diye sattýlar, saðlýða zararlý çýktý. DÝKKAT!!!  (Okunma Says 6250 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
Mymatik
Asil Üye
*****

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 849



« : 28 Kasm 2012 - 19:12:11 »

Süt, sucuk, su ve peynir gibi gýda ürünlerinde saðlýða zararlý içerik barýndýranlarý açýklayan Gýda, Tarým ve Hayvancýlýk Bakanlýðý, bu kez de ‘takviye gýda' imal eden þirketleri deþifre etti.
Bu çerçevede saðlýða zararlý bulunan 8 ürün teþhir edildi. Takviye edici gýda üretimi olan 135 iþletmede 357 denetim yapan bakanlýk, bu iþletmeler tarafýndan üretilen ürünlerin piyasa kontrollerinde muayene ve analiz amacýyla 99 numune alýnýrken, 62 idari yaptýrým kararý uyguladý. Faaliyet alaný içerisinde alkolsüz içecek üretimi olan 462 adet iþletmede 901 adet denetim yapýlýrken, yapýlan kontrol ve denetimler sonucu 92 idari yaptýrým kararý uygulandý. Bu kapsamda alýnan numunelerin laboratuvar analizleri sonucunda içeriðinde ilaç etkin maddesi tespit edilen firma ve ürünlerine ait bilgiler de açýklandý.

Takviye edici gýdalar, gazlý içecekler ve enerji içeceklerinde yapýlan denetimlerde teþhir edilen marka ve ürünleri þöyle: Nurs Lokman Hekim Bitkisel Ürünler Merkezi'nin Formula 21 markasý ile imal ettiði panax ginsengli bitkisel karýþým kapsül; Nurs Lokman Hekim Gýda Tarým Bitki Botanik Med.San.Tic. Ltd.Þti'nin Nurs Lokman Hekim markasý ile ürettiði epimedyumlu bitkisel karýþým macun; MS Ýlaç Pazarlama ve Dýþ Tic.Þti'nin Maurers Krautergarten markasý ile imal ettiði Maurers Krautergarten gýda takviyesi; Elit Natural Gýda Kozmetik San.Tic.Ltd. Þti.'nin Aresmen markasý ile ürettiði epimedyumlu bitkisel karýþým macun; Veysi Topuz Gýda Mad. Ýth. Ýhr. San. ve Ticaret'in imal ettiði Themra marka epimedyumlu bitkisel karýþým macun; Altanea Gýda AÞ'nin Buzzer Plus markalý ginseng ve guaranalý limon aromalý gazlý içeceði; Can Meþrubat Gýda Tur. Teks.San. ve Tic. Ltd.Þti'nin Nitromax + 18 markalý, ilaç etkin maddesi / 19-O homosildenafil olan enerji içeceði, Can Meþrubat Gýda Tur. Teks.San. ve Tic. Ltd.Þti'nin Nitromax + 18 markalý, ilaç etkin maddesi / dimethylhomosildenafil olan enerji içeceði.
Logged






cool2406
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 22


iyi güzel günlere


« Yantla #1 : 14 Aralk 2013 - 01:57:40 »

o tarz urunler bence de pek guvenilir deðil hem enerjý ýcecekleri zaten sýrf zarar sakýn ýçmeyin gecmiþ olsun herkese
Logged
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


26 Mart 2024 - 03:06:02