Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
KAPARÝ KULLANIMI
01 Mays 2024 - 23:11:08 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: KAPARÝ KULLANIMI  (Okunma Says 9477 defa)
0 ye ve 2 Ziyareti konuyu incelemekte.
vademir
Asil Üye
*****

Teþekkür Sayýsý 1
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 859



WWW
« : 01 Haziran 2012 - 17:01:29 »

Kapari ve ms tedavisi ile ilgili çýkan haberlere istinaden araþtýrmayý yapan Prof.Dr.Alaattin Þen'e haberlerin gerçekliðini ve kapariyi sordum; verdiði cevabý kendi onayýný alarak sizlerle paylaþýyorum:

Sayýn Demir,
Öncelikle Allah’tan þifalar diliyorum ve þunu belirtmek istiyorum.

Bugüne kadar bana telefon yada mail ile ulaþan herkese bilgi verdim ve vermeye de devam ediyorum. Ancak üzülerek belirtmek isterim ki bir teþekkür de olsa iki satýr dönen de olan hemen hemen olmadý denecek kadar 1-2 kiþi oldu. Sonuçta bizler de bu çalýþmalarý insanlýk için yapýyoruz ve elde ettiðimiz sonuçlarý kamuoyu ile paylaþýyoruz. Yaptýðýmýz çalýþmalar için deðil ama hiç olmazsa verdiðimiz zaman için de olsa bir teþekkürü ve geri dönüþü hakkediyoruz sanýyorum. Sizin kýsmen imalý mailinize bende bu þekilde kýsmi bir sitemle baþlamak istedim.

Çalýþmalarýmýz devam ediyor ve olumlu sonuçlar elde etmekteyiz. Hasta modeli oluþturulan ve klinik bulgular gözlenen hayvanlarýn %65’inde ürettiðimiz ürünün verilmesi ile klinik bulgularýn kaybolduðu, geri dönüþümlerin olduðu da tespit edildi. Ayrýca bu havanlarda klinik skorlar hiçbir þekilde yüksek deðerlere ulaþmadý (yani hastalýk üst düzeylere çýkmadý). Ayrýca, 8 adet MS ile iliþkili olduðu belirtilen genin hasta grupta oluþan ifade düzeyleri, ürettiðimiz ürünün verildiði hasta grubunda, hasta olmayan normal deneklerde gözlenen düzeylere önemli ölçüde yaklaþmýþtýr. Bu verilerde, elde ettiðimiz özütünün gen düzeyinde  MS patogenezini gerilettiðini desteklemektedir.

Biz çalýþmalarýmýzda kapari çiçeði, kapari tomurcuðu ve kapari karpuzu salamuralarý kullandýk ve bir ürün ürettik. Bu nedenle bu ürünleri tüketmenizi tavsiye edebilirim. Doðal bitkiyi doðrudan tüketmenizi önermem. Aktarlarda satýlan ürünler farklýlýklar içeriyor ve ayrýca iþlenmemiþ edilmemiþ olduklarý için baþka bileþenlerde barýndýrmaktadýr. Umarým ileri de bu ürünü üretim seviyesine getirebiliriz ve insanlarda rahatlýkla kullanabilir. Ancak maalesef ülkemizde bilime fazla destek ve deðer verilmiyor.

Çiçeðini çay olarak demleyerek aç karna ve þekersiz tüketebilirsiniz (günde 1,5 gram kadar çiçeði 1,5 litre suda demleyerek içebilirsiniz). Tomurcuk ve karpuz salamuralarýný salatalarýnýza koyarak tüketebilirsiniz (günde 3 yemek kaþýðý kadar). Ancak bir süre düzenli tüketmenizi tavsiye ederim çünkü etki dozunun vücutta beklenen düzeye gelmesi zaman alacaktýr.

Bu arada insanlar genetik farklýlýk gösterebileceði gerçeðini göz önüne alarak bu etkiler insanlarda farklýlýk gösterebilir. Bu nedenle dikkatli kullanmakta fayda vardýr. Kullanýma baþladýktan bir süre sonra kan parametrelerini takip ettirerek olasý etkileri izlemekte fayda vardýr. Birde hastalýk düzeyi ile de etki deðiþiklik gösterebilir.

Sonuçta bizler týp doktoru deðiliz, temel araþtýrmacýlarýz. Þu anki sonuçlarýmýz olumludur. Kendi sorumluluðunuzda kullanabilirsiniz.

Dilekleriniz için de teþekkür ederim.

Sevgi ve selamlarla,

Prof. Dr. Alaattin ÞEN
Pamukkale Üniversitesi
Fen-Edebiyat Fakültesi
Biyoloji Bölümü
Kýnýklý Kampüsü
20070 Kýnýklý- DENÝZLÝ
Logged

  Hayatý ýskalama, çünkü yeniden niþan alma þansýn olmayacak...

   www.ademdemir.blogcu.com
mehmett
Asil Üye
*****

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 1265


Çok da ciddiye almamalý,yaptýklarýmýz rol icabý...


« Yantla #1 : 01 Haziran 2012 - 21:33:43 »

güzel paylaþým,
kapari fidesi aldým netten inþallah tutar direkt bahçeden toplayým yemek nasip olur inþallah 
Logged

<a href="http://www.ozgurlukicin.com"  mce_href="http://www.ozgurlukicin.com" target="_blank"><img  border="0" alt="Pardus... Özgürlük Ýçin..." title="Pardus... Özgürlük  Ýçin..." src="http://www.pardus.org.tr//media/upload/image/2011_150_mavi.png"  mce_src="http://www.pardus.org.tr/media/upload/im
fatih
Aktif Üye
***

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 155


« Yantla #2 : 02 Haziran 2012 - 00:44:38 »

ben okuduðum anladýðým kadarý ile araþtýrmalar anket düzelinde yani hasta grupla karþýlaþtýrma grubunun cevap verdiði anketler ölçüsünde ortaya konuyan sonuçlar yani iki artý iki dört eder kadar bilimsel olmayan sonuçlar  denekler ben denedim bana iyi geldi dedi tamam  ,fakat  mr karþýlastýrmlarý veya düzenli bos sývýsý ölcekleri   veya ne biyelim ms in elle tutulur gözle görürür bilimsel ölcekleri veya benzeri daha ciddi bulgular olmadan yapýlan bir araþtýrma ve sonuç gibi geldi.yok böyle degilse neden bunlarý acýklamýyorlar bu büyük bir bilimsel buluþ olur ki, üzülmekle beraber bunlarý söylemek istedim
Logged
vademir
Asil Üye
*****

Teþekkür Sayýsý 1
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 859



WWW
« Yantla #3 : 03 Haziran 2012 - 17:13:47 »

ben okuduðum anladýðým kadarý ile araþtýrmalar anket düzelinde yani hasta grupla karþýlaþtýrma grubunun cevap verdiði anketler ölçüsünde ortaya konuyan sonuçlar yani iki artý iki dört eder kadar bilimsel olmayan sonuçlar   denekler ben denedim bana iyi geldi dedi tamam  ,fakat  mr karþýlastýrmlarý veya düzenli bos sývýsý ölcekleri   veya ne biyelim ms in elle tutulur gözle görürür bilimsel ölcekleri veya benzeri daha ciddi bulgular olmadan yapýlan bir araþtýrma ve sonuç gibi geldi.yok böyle degilse neden bunlarý acýklamýyorlar bu büyük bir bilimsel buluþ olur ki, üzülmekle beraber bunlarý söylemek istedim
Öncelikle bilinmesini isterim ki ben kapari kullanýn veya kullanmayýn diye bir öneride bulunmuyorum.Ben çýkan haberlerde ms in tedavisi bulunmuþ gibi algýlandýðý için bundan duyduðum rahatsýzlýðý bildirerek, çalýþmanýn durumu ile ilgili bilgi istedim ve cevabý da hiç deðiþtirmeden paylaþtým.
Bu çalýþma bir üniversitemizde biyologlar tarafýndan yürütülen kesin sonuçlanmamýþ ve devam eden bir çalýþma. Kiþisel olarak sorguladýðým konulardan birisi, üniversitelerin farmakoloji ve týp fakülteleri ile iþ birliði içerisinde yapýlmamasýdýr (bu ve benzeri durumlarý araþtýrma sahiplerine de aktardýðým için sitemle cevap verilmiþ) dolayýsýyle hastalýk tedavisinde ilaç niteliði taþýmasý için farmakolog ve týp dr.larýnýn da yaptýðý çalýþmalar daha önemlidir. bana verdikleri cevapta oluþturulan hasta gruplarýnýn hayvanlar olduðuna da dikkat çekmek isterim.
« Son Dzenleme: 03 Haziran 2012 - 19:36:01 Gnderen: vademir » Logged

  Hayatý ýskalama, çünkü yeniden niþan alma þansýn olmayacak...

   www.ademdemir.blogcu.com
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


24 Mays 2022 - 05:10:52