Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
mergul'den merhaba
29 Nisan 2024 - 14:35:46 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: mergul'den merhaba  (Okunma Says 7503 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
mergul
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 2
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 38



« : 17 Nisan 2007 - 12:44:18 »

  merhaba ben Mehmet;

Ýstanbul anadolu yakasýnda oturmaktayým. benim ms le tanýþmam 2003 þbat ayýna denk geldi. sað gözümde %96 lýk bir görme kaybý oldu ve Acýbadem hastanesine gittim. gözle alakalý olmadýðýný ve neroloji servisiyle alakalý olduðu için sevk ettiler. yaklaþýk 7 gün hastanede kortizon tedavisi gördüm. belimden su (bos) alýndý ve pozitif çýktý mr doðrultusunda teþhis kondu ve ms olduðum söylendi. 2006 mayýsýna kadar çok fazla bir sýkýntým olmadý yorgunluk, uyuþukluk, kasýlma vede asabiyet dýþýnda (daha ne kaldý  ) 2006 haziranda bacaðýmda uyuþma ve kasýlma benim yürümemde mani olmaya baþladý. yaklaþýk 5 gün kortizon aldýktan sonra azda olsa düzeldi. fakat içten içe sýkýntým devam etmekteydi. eylül ayýnda amcamý kaybettik ve kasýmýn ilk haftasý tekrar hoþ geldi  tekrar hastane ve 7 gün kortizon ve ordan çýktýktan sonra betaforona baþlandý. hastaneden sonra yaklaþýk 2 aya yakýn sürekli baston yardýmýyla yürüyebildim. martýn ilk haftasý beni tekrar rahatsýz etmeye baþlayan bu arkadaþla tekrar hastaneye gittim ve 5 gün kortizon tedavisi gördüm. o zamandan bu ana kadar çok þükür fazla bir sýkýntým baþ göstermedi. hem artýk dýþarda baston kullanmama gerek duymuyorum ama bazen sabahlarý yataktan zor kaldýrýyor  eee buda onun nazý naz yapmasa olmaz zaten

neyse sonuçta ben dört  ms  sýfýr.  Rabbim bu seyirde devam etmesini saðlar inþaAllah. þunu hiç bizem unutmadým bizler bu dünyada emanetciyiz ve bu emaneti en iyi bir þekilde kullanmamýz gerek eðer bu emaneti weren yüce Rabbim kendi malýnda bir deðiþlik yapmak isterse bizlerin biþey demeye hakký olurmu rabbim sadece bizlerden dayanma gücünü eksik etmesin.

inþaAllah....
Logged

Rabbim hepimizin içine geniþ iman ve tevekkül etmemiz için sabýr wersin. inþaAllah bu sýkýntýlarýmýza gögüs gelme güzelliðini rabbim içimize werir.

ms'le de yaþanýr
aysn.dvn
Asil Üye
*****

Teþekkür Sayýsý 3
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 2045



« Yantla #1 : 18 Nisan 2007 - 18:36:34 »

Sevgili Mergül güzel dilekleriniz  için teþekkürler.Size ve hepimize geçmiþ olsun.Sevgi ve saðlýkla kalýn.
Logged
De-jA-Vu
Asil Üye
*****

Teþekkür Sayýsý 9
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 2092


aDaPTe_oLaMýYoRuM


« Yantla #2 : 10 Haziran 2007 - 18:44:19 »

  sLm MehmeT ... Ms : 0 Mergul :4 inþallah maç böle biter skor daha fazla çoðalmaz mergul ve birgün kalktýðýmýzda hepimiz tamamen iyileþmiþ oluruz ( biraz hayalin zararý olmaz )
                               Acil þifalar diliyorum mergul ...
Logged
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


31 Temmuz 2020 - 00:57:51