Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Merhaba, yardým lütfen ? :(
01 Kasm 2024 - 04:03:54 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...

Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: 1 [2]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Merhaba, yardým lütfen ? :(  (Okunma Says 12066 defa)
0 ye ve 2 Ziyareti konuyu incelemekte.
nese
Asil Üye

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 692

« Yantla #15 : 13 Kasm 2007 - 17:30:04 »

valla yanlýþ anladýðýmý duyunca çok sevindim
çünki
öyle anlayýnca çok üzülmüþtüm
beraber nice ve daha fazla güzellikler paylaþmak dileðiyle.......
syns
Ziyareti
« Yantla #16 : 14 Kasm 2007 - 18:18:37 »

Arkadaþlar gerçekten çok üzüldüm öyle düþünmenize,ama ben doðru ifadeler kullanamamýþým.Bundan sonra buradayýmda Allahýn izniyle.Ýlhan abinin dediði gibi gerçekten kafam karýþmýþtý, sürekli kendimi dinliyordum, neden baþým aðrýyor, neden bacaðým aðrýyor derken insan kendini bunaltýyor. Yoksa ne sizler nede bu site sebep deðil.Dediðim gibi herþey biz insanlar için, hastalýkta, saðlýkta. Hayatta herþey imtahan, herkes birþeylerle imtahanda. Hiç kimsenin hayatýndaki herþey dört dörtlük deðil, olamazda. Ben down sendromlu meleklerimizin sitesindeyim sürekli ,sizleride beklerim.Meleklerimizin masum dünyasýna bir girerseniz birdaha çýkamýyorsunuz.Zaten bu sitede dost siteler bölümündede adresi var.
ersoyesra
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0

Mesaj Says: 3

« Yantla #17 : 19 Kasm 2007 - 14:01:23 »

selam herkes okadar güzel þeyler yazmýþlarki öncelikle doktorunun dediklerini çok iyi dinlemen gerek tüm dediklerini hafiyen yerine getir benim eþimde ms hastasý ama biz baþýnda yakaladýk bizim doktora gitmemiz yüzünde uyuþma vardý ve doktor mr istedi orda plaklar çýktý ve doktorun tüm dediklerini dinledik ve tüm istediði herþeyi yaptýk ve þuan plaklar yok olmuþ doktor böyle giderse herþey daha iyi olur dedi moral çok önemli ve ve bu hastalýðý kabullenmen gerek bunlar çok önemli bunlarý yaptýktan sonra herþey daha güzel olur geçmiþ olsun kendine çok iyi bakkkkkkkkkk
Sayfa: 1 [2]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!

22 Austos 2024 - 14:20:02