Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Askerlik
15 Mays 2024 - 11:42:07 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Askerlik  (Okunma Says 4874 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
alper35
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 11


« : 10 Austos 2010 - 22:51:51 »

20 yasýndayým ve üniversite okuyorum.MS hastalarýnýn askerlikten muaf olma durumu nedir ? Her MS hastasý muaf oluyor mu? Tþkrler..
Logged
YiLDiRiM-44
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 126


KiÞiSêL ÑêYiM VãRKi iLêTiM ôLSûÑ


« Yantla #1 : 10 Austos 2010 - 23:07:46 »

Öncelikle geçmiþ olsun arkadaþým.Askeri hastaneye gittiðin zaman MS hastasý olduðunu muhakkakki doktorlara beyan et onlar gerekli tetkikleri yaparlar ve büyük ihtimalle askerlikten muaf raporu verirler o raporu vermeseler bile en fazla 2 ay sonra o raporu verirler ve az bi zaman görevini yapar çýkar evine gidersin.
Logged

êÑ BûYûK FêLãKêT GûÑãHLãRýÑ ãÐýRLýÐý ãLTýÑDã êZîLêRêK ûMîTSîZLîÐê DûÞMêKTîR
alper35
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 11


« Yantla #2 : 10 Austos 2010 - 23:11:23 »

Askerlikten MS dolayýsýyla muaf olmam mesleki hayatýmda zorluklarla karþýlaþmama neden olurmu peki? Makine mühendisi olcam inþ.. ( cvp için tþkrler )
Logged
oslem
Yönetici
*****

Teþekkür Sayýsý 6
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 3192


« Yantla #3 : 10 Austos 2010 - 23:19:15 »

Merhaba Alper ,geçmiþ olsun.Askerlik konusunda tecrübeli arkadaslar yazacaktýr  ama bende yazýyým istedim.Askeri hastane MS oldugunu duyunca 1-2 sene erteleyýp MR larda durumuna bakacak sanýrým ve sonra muaf olacaksýn.Ýþ konusunda engeller mi bilmiyorum tecrubeli dostlardan yazmalarýný bekliycez ama sanmýyorum ...
Logged
Mymatik
Asil Üye
*****

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 849



« Yantla #4 : 11 Austos 2010 - 19:41:01 »

Merhaba arkadaþým. Ms hastalarý normal þartlarda muaf ediliyor. Durumu iyi olarlar bir sonraki seneye erteleniyor ve en kötü ihtimal 2 sene erteleme sonunda muaf edilirsin.

Tabi iðne veya sürekli kullandýðýn ilaçlarýn varsa?

Ataklarýn fazla yoksa ms senin üzerinde fazla etki yapmýyorsa hastalýðýný gizleyerek yapabilirsin bununda örnekleri var. Ýþ hayatýnda Askerlikten muaf olma durumu biraz kötü bir izlenim verecektir. Ama þöyle bir durumda var iþbaþvurularýnda kronik bir hastalýðýn varmý sorusuna da vereceðin MS im in býrakacaðý izlenimde farklý olmayacaktýr. Diyelim askere gizleyerek gittin ve bir þekilde atasýz olarak askerliðini bitirdin. Ýþe baþladýðýnda da askerlik durumun normal olacak. Hasalýk durumunada birþey yazmadýn diyelim. Bir atak geçirme durumunda 15 gün veya 1 ay raporu nasýl açýklayacaksýn oradakilere? Yalan beyanda bulunarak hiçbir hakkýný savunamýyacaksýn!


Sen MS ini kabullendiysen askerlik durumunu iyi düþün oradaki eðitimler ve diðer olasý stresli þeyler senin atak geçirmene sebep olabilir. MS ve Muafiye durumunu kabullenerek daha çok çalýþmak zorundasýn. Allah yardýmcýn olsun..
Logged






Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


13 Kasm 2021 - 23:55:17