Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
MS BENI BITIREMEDI,BEN ONU CÖZDÜM !
21 Mays 2024 - 19:08:30 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Oyun Bölümümüze ilave edilen yeni oyunlarý oynayýp skorlarýnýzý kaydederek birbirlerinizle tatlý bir rekabet içine girebilirsiniz
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: 1 [2] 3   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: MS BENI BITIREMEDI,BEN ONU CÖZDÜM !  (Okunma Says 22789 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
ZAZA
Asil Üye
*****

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 2390



« Yantla #15 : 29 Kasm 2008 - 04:05:50 »

merhaba fatoþ. insanalra yardýmcý olabilmek için elinden geleni yapýyorsun. ve buna inanýyorum. ama bildiklerini savunmak senin haklýlýðýný ve doðruluðunu her zaman haklý çýkaracak diye biþey olamayabilir.
Ben 12 yýldýr MS liyim. Ve 8 Senedirde Betaferon kullanýyorum. MS olduðum zaman ilk 4 sene boyunca ilaç kullanmadým ve kullanmadýðým süreçte sürekli ataklara maruz kalýyordum ve bu hayatýmý ciddi anamda olmusuz etkiliyordu. Ýlaçlarý düzenli olarak kullanmaya baþladýktan sonra herhangi bir sorun yaþamadým. ve 12 sene MS li olduðum halde gerçekten  saðlýklý bir insandan  pek farkým olmadýðýný söyleybilirim. ve bunu ialçalara borçlu olduðumu gayet iyi biliyorum. ve doktorlarýn benim hakkýmda düþündükleri ve önerdiklerini samimiyetle inanmaktayým. Ben 12 yýldýr saðlýðýma özen gösteriyorum ve dediðin gibi ne þimdi nede daha önce ne parfüm nede kimyasal kokulardan  uzak durdum. boyun kýsmaýna dikkat etmem MS ten önce nasýl bi özen gösterdiysenMS li olduktan sonrada ayný þekilde devam etmekteyim. Þunu sende biliyorsundur MS her kiþide tammen farklý nöksetmekte ve farklý ilerlemekte. herkes tamamen bence birbirinden farklýdýr. sende multiple scleroz ataksýz devam ediyor diye tahmin ediyorum . size okumuþsunuzdur burda Mehmet sosyal diye bi arkadaþ fransada kapari bitkisi sayesinde tamamn MS ten kurtulduðunu idea etmiþti. onun dediðide olabilir siizn dediðinizde. ama bence herþeyden önce ömrünü bu iþe vermiþ doktorlarýn dediði daha doðru olur. ve teþhisi koyan ve þuanki yöntemlerle tam çözüm bulamasalarda en azýndan MS le beraber hayat kalitemizi daha yüksek  düzeyde yaþamamýzý saðlayabilecek yöntemleri uygulamaktadýrlar.
MSLIDOSTLAR sitesine her gün yeni üyeler katýlmakta ve  inanýn  sizin dediklerinizde etkilenebilecek insan çoktur. ve sizin dediklerinizi hayata geçirip ilaçlarýný býrakýp yaþamlarýný olumsuz etkileyebilirler.
ablamsýn saygý duyuyorum ama ricam kimseyi etkileyip yanlýþ yönlendirmede bulunmayýn.
ne olursa olsun doktorlar bence en doðrusunu bilmektedirler.
Logged

BuaKaW_PRaMuK
Asil Üye
*****

Teþekkür Sayýsý 1
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 2496



« Yantla #16 : 29 Kasm 2008 - 04:33:44 »

fatoþ abla kim nasýl düþünür bilmem ama ben yazdýklarýna ÞÝddetle karþý çýkýyorum...Hangi somut delile dayanaraktan ilaç kullanmayýn diebiliyorsun bir anlam verebilmiþ deðilim...senden baþka ne bir araþtýrmacý ne bir doktor ne bir uzman vs vs bu tarz söylemlerde bulunmuyor...sen ilaç kullanmadan iyileþmiþ olabilirsin ama bu herkesin ilaç kullanmadan iyileþeceði anlamýna gelmez...ayrýca bilinmeyen bir þeyin ilacýný kullanmam demiþsin yeryuzunde hangi hastalýgýn ialcý varki...en ufakýndan grip onun bile tedavisi yok...eger olsaydý insanlar tekraren grip olmazlardý...vee altýný çizerek diyorumkii insanlar bir umutla baþlýyorlar tedaviye...senin bu yazdýklarýný tedaviye yeni baþlayan biri okuyunca hayalkýrýklýgýna ugramazmý...bu hayalleri yok etmek umutlarý kýrmak deðilmidir...kimsenin umudunu kýrmayalým kimsenin hayellerini yok etmeyelim...kimsenin kafasýnda çeliþki býrakmayalým...bunun vebali cok agýr olabilir konustuklarýmýza yazdýklarýmýza dikkat etmeliyiz..sonuclarýnýn nelere mal olabileeceðini hesap etmeliyiz...
Logged

BeN SeNiNLe ToPRaÐa GiReRiM DiYeNLeRi ÇoK GöRDüM!!!BeN öYLe DiYeNLeRi ToPRaÐa HeP YaLNýZ GöMDüM!!!
ZUMRUT
Asil Üye
*****

Teþekkür Sayýsý 3
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 12353



« Yantla #17 : 29 Kasm 2008 - 13:09:13 »

Sevgili fatoþ bu konuyu hiç açmamak üzre kapatmaný rica ediyorum.
þunu iyi bilki herkesin ms'i nasýl kendine özelse, senin fikirlerinde sana
özel olsun.nasýlsa burada herkesin bir dr'u var, ikinciye hiç gerek yok.
senin tavsiyelerine,önerilerine de ihtiyaç yok.lütfen yazma bu saçmalýklarý
artýk..günün dünden güzel olsun
Logged

Fato$
Ziyareti
« Yantla #18 : 29 Kasm 2008 - 22:58:53 »

Nigar ,ben cok dogru oldugunu bildigim ve yasadigim birseyi vede yasayanlari gördügüm icin herzaman savunurum sonuna kadar ,asla pes etmem ! Öyle kolay pes etseydim simdi kurtulmus olamazdim..Ne kendimi nede baskalarini kandirmayi sevmiyorum..ALLAH herseyin caresini vermistir,görmesini bilene, anlayana diyorum ! Görmesini bilmeyene vede anlamak istemeyene ne dersen de faydasiz! 
Zaman herseyi gösterecek diyorum tekrar,yasadigim sürece bu site varoldugu sürece bende burdayim .. Karizmatik
Logged
ZUMRUT
Asil Üye
*****

Teþekkür Sayýsý 3
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 12353



« Yantla #19 : 30 Kasm 2008 - 00:31:49 »

elbette arkadaşım buradasın sana git diyen yok.
saygı duyarız düşüncene.fakat tedavi yöntemini artık anlatma nasılsa biliyoruz,
sana uymuş bizlere uymuyor,sana özel olsun. bizler ilaçlarımızdan memnunuz.
arkadaşlarda aynı düşünüyor, onlarda memnun.
işin en önemlisi yeni msliler hastalıgı tanımıyorlar. yanlış yönlendirip
saglıklarıyla oynama.bırak ilaçlarını acaba diyerek kullanmasınlar rahat olsunlar.
unutulmayacak tek şey ms kişiye özeldir.bu konu böylece kapansın, tekrar
açarsan bende yılmadan aynını cevap olarak yazacagım.sevgi ve huzurlu kal
« Son Dzenleme: 30 Kasm 2008 - 15:44:23 Gnderen: NIGAR » Logged

asenay
Ýlgili Üye
**

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 138

sil baþtan baþlamak gerek bazen. hayatý sýfýrlamak


« Yantla #20 : 30 Kasm 2008 - 00:52:38 »

nigar a katýlýorumm....
Logged
Fato$
Ziyareti
« Yantla #21 : 30 Kasm 2008 - 20:28:43 »

Almanca anlayan bu doktorun yazdigi kitabi bulup okusun...Türkiyede de doktorlar biraz arastirsinlar bu konuda ben artik anlatmaktan yoruldum..insanlara sanki kötülük yapmak istiyormusum gibi sacma sapan yazilanlardan biktim ,agzi olan konusuyor ama neyazik ki bos konusuyor !!!! Bu doktor Boyundaki sorunlardan ne gibi hastaliklar olabiliyor ,onu cözmüs yillardir arastirmalarinda .. Burada bir parca kopyaladim,bazi hastaliklari sayili olan,bunlarin icinde MS de var ...ve ben bunu anladigimda kurtulabildim bu hastaliktan...Bu hastalikla ölene kadar yasamak isteyenlere ilaclari afiyet olsun ama kurtulmak isteyenler iyice bir düsünsün diyorum son olarak !!!
 
In dem vorliegenden Buch stößt Dr. Kuklinski eine neue Tür zum Verständnis von Zusammenhängen auf: HWS-Traumen sind die Ursachen für bisher als schicksalhaft angesehene Krankheiten! Migräne, Herzerkrankungen, Multiple Sklerose und Epilepsie vielen Patienten mit langen Leidenswegen konnte der Facharzt für Innere Medizin und Umweltmedizin durch seine neue Therapie helfen.

Ausführlich und verständlich stellt Dr. Kuklinski die Grundlagen und Auswirkungen von HWS-Traumen auf den humanen Stoffwechsel dar, zeigt die Möglichkeiten einer sicheren Diagnostik und beschreibt eingehend alle notwendigen Schritte der erfolgreichen Therapie. Konkrete Fallbeispiele verdeutlichen die neue Art der Behandlung von chronischen Krankheiten. Denn nach einem HWS-Trauma läuft im Körper der Patienten ein zerstörerischer Krankheitsgenerator an, den es zu stoppen gilt. (Mitochondropathie).

Logged
oslem
Yönetici
*****

Teþekkür Sayýsý 6
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 3192


« Yantla #22 : 30 Kasm 2008 - 21:09:27 »

 Fatoþ tamam fýkrýný onerýný yazdýn sen, hala neyý uzatýyoruz anlamýs deðilim .Kapansýn artýk bu konu lutfen
Logged
Fato$
Ziyareti
« Yantla #23 : 30 Kasm 2008 - 21:16:42 »

''merhaba bu konuya bu yazýlara devam edersen konuyu komplo sýlýcem haberýn olsun. kýmseyý etkýlemeye hakkýn yok ben sýtemde boyle býr sorumluluugu alamam .'' 
 
Öslem ,yukarida ayri yazip bana özel mesaj neden atiyorsun Ney Bende kopyaladim buraya !ortaya yaz tehditlerini herkes okusun ozaman,ben hicbirsey saklamiyorum kimse de saklamasin !!!!! 
 
Ben ALLAH tan baska da kimseden korkmuyorum SILERSEN SILLLLL !!!!!!!!!!!!!
Logged
oslem
Yönetici
*****

Teþekkür Sayýsý 6
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 3192


« Yantla #24 : 30 Kasm 2008 - 21:22:33 »

 Bu tehdýt degýl Fatos gercekler sen nasýl algýlamak ýstýyosan öyle algýla. Bu konudaký ýsrarýn surerse gercekten sýlýcem bunu saklamýyorum kýmseden. Cünkü bu konu insanlarý bilgilendirmekten çok onlarla bir atýþmaya doðruyu yönelmeye baþladý. Buna kim olursa olsun asla izin veremeyiz. Ayrýca bu konu bilimsel olarak kanýtlanmamýþ bir tez , eðer Ms diye bir hastalýk yoksa bizde yokuz demektir. Kanýtlandýðý zaman ki eðer kanýtlanabilirse o zaman yazarsýn.
Logged
Fato$
Ziyareti
« Yantla #25 : 30 Kasm 2008 - 21:40:29 »

Bunlari kanitlayan doktorlar cok azinlikta oldugu sürece, ve de her kesime ulasamadigi taktirde ,daha yüzlerce yillar gecer ...Sonucta olan hasta insanlara oluyor ,ne doktorlara ne de ilac firmalarina !!! Onlar nasil olsa hayatlarindan memnun ve rahat birsekilde yasiyorlar !! Benim bukadar israr etmem,Burada bircok doktorlar tarafindan bile engellenmeye calisildim,sonucta yilmadim ,ölene kadar da pesini birakmazdim zaten ! Daha sonra beni düsündüren sey,acaba bu hastaligin sebeplerini biliyorlarda hastalarin bilmesi mi engelleniyor ? onlari da düsünmemis degilim..
Bu dünyada bir cark dönüyor , kafasini kullananlar kurtuluyor demek sonucta ! Aklini kullanamayanlar icinde böyle gelmis böyle gider oluyor neyazik ki !
Logged
ZAZA
Asil Üye
*****

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 2390



« Yantla #26 : 30 Kasm 2008 - 22:32:45 »

Almanca anlayan bu doktorun yazdigi kitabi bulup okusun...Türkiyede de doktorlar biraz arastirsinlar bu konuda ben artik anlatmaktan yoruldum..insanlara sanki kötülük yapmak istiyormusum gibi sacma sapan yazilanlardan biktim ,agzi olan konusuyor ama neyazik ki bos konusuyor !!!! Bu doktor Boyundaki sorunlardan ne gibi hastaliklar olabiliyor ,onu cözmüs yillardir arastirmalarinda .. Burada bir parca kopyaladim,bazi hastaliklari sayili olan,bunlarin icinde MS de var ...ve ben bunu anladigimda kurtulabildim bu hastaliktan...Bu hastalikla ölene kadar yasamak isteyenlere ilaclari afiyet olsun ama kurtulmak isteyenler iyice bir düsünsün diyorum son olarak !!!

 Fatoþ abla yukarda yazdýklarýn gerçekten Kaba. size yorum yapanlara böyle kaba þeklide cevap veriseniz biz size " aðzý var konuþuyor,boþ boþ" dersek bu hiç yakýþýk almaz. ben dünde size bi mesaj yazmýþtým fatoþ abla. iyi niyetlisin dedim, yardýmcý olmak istiyorsun dedim . ama iyi niyetin kötü sonuçlara kapý açabilir. ve bu bazý hasta arkadaþlar için telefisi imkansýz bi duruma sebep olabilir.  bu tezinizi bildiðim kadarý ile sadece siz savunuyorsunuz. bizde  söylediklerinin gerçek olmasýný yürekten isterdik . ama bunu sizde biliyorsunuz daha ortada sizin dediklerinizden baþka somut birþey yok. bence býrakalým sizin dediðiniz doktorlar bunu hayata geçirsin . o zaman bizde arkasýnda duracaz. senden ricam bu knuyu þimdilik askýya alman ve gerkesiz tartýþmalara mahal açtýrmamak.
Logged

Fato$
Ziyareti
« Yantla #27 : 30 Kasm 2008 - 23:27:22 »

Zaza kardes ,yasadiklarimi bilseydin bu hastaligi anlayip cözebilmem icin,Nice doktorlara karsi resmen savas actigimi bilseydin,ve simdi bunlari anlatmaya calisirken, bazi insanlarin tutumu beni gercekten cileden cikariyor ,elimde degil artik bazi seyler,ben onlarin iyiligini isterken onlar sanki bana karsi savas aciyorlar, ve böylelikle baska iyilesmek isteyenleri de engellemis oluyorlar ...Keske bana saldirana kadar biraz düsünseler zaten anlayacaklar sonunda herseyi...Seni kastederek yazmadim bunlari,hic birsey bilmeyip anlamayip bos konusanlar icindi o Sözlerim
Logged
Fato$
Ziyareti
« Yantla #28 : 30 Kasm 2008 - 23:44:56 »

Birdefasinda Doktorun birine anlattigimda bu hastaliktan kurtulmak icin beni baska yere yollamasi gerekiyordu,yollamak istemedi,yani bir belge vermesi gerekirdi vermedi,senin hastaligin MS ilacin da belli deyince ,öyle bir durumdaydim ki artik cildirma noktasina gelmistim,beynim hic bende degildi,basimda binlerce ton agirlik hissettigim dönemlerdeydi bu ,Doktorun nerdeyse bogazina dalacaktim,kendimden gecmistim sinirden artik,ve ozaman o belgeyi alabildim ondan ..Kararli ve ciddi oldugumu anlayinca imzalayip verdi... Ve yillar sonra da Boynumla ilgili sorunlarin raporunu elime alinca birer birer doktorlarin kafalarina firlattim raporlarimi !!!  Sizin bildiginiz hastalik devam ediyor ama ben kurtuldum bu hastaliktan diye,ve hic biri agzini acip birsey diyemedi,cünkü hakliydim... Sadece nöroloji doktorum dedi,sen ümitsiz vakkasin,kendi bildigini yapiyorsun.
 
Bazen o yasadiklarim aklima gelince yine ister istemez sinirlerim geriliyor ,sonucta bende bir insanim sadece.
Logged
ZUMRUT
Asil Üye
*****

Teþekkür Sayýsý 3
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 12353



« Yantla #29 : 01 Aralk 2008 - 00:33:56 »

gerçektende ümitsiz vakasýn.bayan çok bilen, hangi týp fakültesinden sin Ney
insaf yaaa, bu kadar arkadaþa karþý sen tek hala diretiyorsun.ayrýca bizleride
saf yerine koyma.bende 3 yýl dr larla bayabi tartýþtým.sen sadece dua et
allah sana agýr ms vermemiþ, verseydi görürdün kimyasal mýýdýr ms e sebep.
sadece senin canavar uykuda,uyandýgý zaman kýsmet olursa görürüz seni.
sadece zaman
Logged

Sayfa: 1 [2] 3   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


02 ubat 2021 - 23:05:16