Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
MS tedavisinde The Low Dose Naltrexone Bu ilaçtan haberiniz varmý?
12 Mays 2024 - 02:04:10 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: MS tedavisinde The Low Dose Naltrexone Bu ilaçtan haberiniz varmý?  (Okunma Says 5186 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
eren gunes
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 4


« : 26 Ekim 2008 - 17:22:42 »

Merhaba adým Eren GüneþYücel benim annem MS hastasý bu hastalýðý 4 veya 5 senedir çekiyoruz. Önce kadýncaðýzýn hastalýðýný teþhis edemediler, MS gözlerine vurduðu için katarakt olduðunu sanýp gözünden ameliyat bile yaptýlar. Ýnanýn sizin gibi bizde gerçekten çaresiz olduðumuzu sanýyorduk. Denemediðimiz þey kalmamýþtý taki bizimle ayný sitede oturan bir yakýnýmýzýn Amerikaya kendi hastalýðý(kanser) için bir koferansa katýlmalarýna ve yeni bir ilaçla tanýþmalarýna kadar. Ýlacýn adý The Low Dose Naltrexone
ilacý henüz kullanmaya baþlamadýk ama sipariþini önümüzdeki günlerde vericez. Bu forumda arattým ama ilacýn bilinmediðini görmüþ oldum.

Öncelikle komþumuzun izlenimlerini aktarmak istiyorum. Kendisi konferansa gittiðinde çoðunlukla MS hastalarýný bulmuþ karþýsýnda ve hemen biz aklýna gelmiþiz. Bu ilaç özellikle MS hastalarýnda etkisini gösteriyor konferansta anlatýldýðýna göre. Komþumuzun ve eþinin konuþtuðu insanlar arasýnda yatalak MS hastalarýnýn hikayelerini anlattýlar bana duyduklarýma inanamadým. Konferansa katýlan kadýnlardan biri MS hastalýðý yüzünden yataktan çýkamýyormuþ ve þimdi Amerika Birleþik Devletlerinde bu ilacýn tanýtýmýný yapmak için ve Kaliforniya valisi Arnold Schwarzenegger'in dikkatini çekmek için 53 mil yürümüþ.

Ýlacýn hikayesine gelince Ýlaç zaten kullanýlan bir ilaç ama Dr Bernard Bihari ilacýn dozajýný düþürerek The Low Dose Naltrexone'u hastalarýna vermeye baþlamýþ ve hiçbir yan etkisi olmadan baþarý saðlamýþ. MS hastalarýna bu ilacý 3mg olarak veriyorlar. Ýlaç vücuda fazla derecede endorfin salgýlayarak bünyenin kendini yenilemesine ve direnç kazanmasýna olanak saðlýyor. Yan etki sýfýr. Sadece deneklere yan etkilerini bulmak için aþýrý derecede yükleme yapýyorlar(300 mg kadar) uzun bir süre aþýrý yüklenme nedeniyle karaciðerde zorlanma oluyor. Baþka yan etkisi yok.

Ýlaçla ilgili bilgileri þimdi buraya yazmadan önce hepinizin aklýna gelen sorularý tahmin edebiliyorum çünkü bizde ayný sorularý sorduk Fiyatý nedir? Yasalmý? peki biz neden daha önce duymadýk?

ilacýn fiyatý aylýk kullanýmýnda sadece 30 $ ve yasal. Evet daha önce neden duymadýk sorusuna gelince milyar dolarlýk ilaç sanayiinde ve bukadar harcamalarýn yapýldýðý bir sektörde sizce 30 $ lýk bir ilacýn kimlere zararlarýnýn dokunacaðýný bir düþünün.

Buraya yazacaðým bilgiler ve dökümanlar için iyi ingilizce bilen yakýn dostlarýnýza danýþýn ve etrafýnýzda kanserli ve MS li dostlarýnýzla bu bilgileri paylaþýn. Aþaðýdaki internet sitelerinde bu ilacý kullanan MS hastalarýyla ve yakýnlarýyla konuþabilirsiniz. Ýmkaný olanlar Amerika Birleþik Devletlerine gidip yerinde bu insanlarýda bulabilirler. Hepinize çok geçmiþ olsun umarým yardýmým dokunmuþtur. Konuþacaðýnýz bütün insanlar ve doktorlar emin olunki bu iþi gönüllü ve hiç bir maddi çýkar gözetmeden yapmaktalar. Biz bu ilacý bir nöroloðun kendi kýzýna olan tavsiyesi üzerine almaya karar verdik. Kullandýðýnýz baþka ilaçlarla bu ilacýn kullanýmý hakkýnda lütfen konuþtuðunuz kiþilerle fikir alýþ veriþinde bulunun. Kendi doktorunuza bu ilaçtan bahsetmeyi unutmayýn ve aþaðýdaki dökümanlarýda paylaþýn lütfen.


Sammy Jo Wilkinson
LDN Patient Activist

Naltrexone info:
www.LDNers.org

« Son Dzenleme: 26 Ekim 2008 - 17:28:54 Gnderen: oslem » Logged
oslem
Yönetici
*****

Teþekkür Sayýsý 6
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 3192


« Yantla #1 : 26 Ekim 2008 - 17:28:15 »

 Verdýgýn ýlac hakkýnda býlgýler tamam cok guzel dogruysa ,herkes kendý dr una sorar ogrenýr ýsterlerse, ama sýtede bu gýbý adresler vermen dogru degýl ýlac hakkýndaký sýte yeterlý bence .dýger adresler konusunda   mudahele etmek zorundayým. gecmýs olsun annenýzede, umarým duydugunuz gýbý guzel sonuclar elde edýlýr ve hepýmýz kullanýrýz.Siz kullanmaya basladýgýnýzda tecrubelerýnýzý paylasýrsanýz sevýnýrýz.
« Son Dzenleme: 26 Ekim 2008 - 18:08:34 Gnderen: oslem » Logged
gizem
Asil Üye
*****

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Says: 973



WWW
« Yantla #2 : 09 Ocak 2009 - 22:58:06 »

merhaba
ben bu ilacý geçen sene duymuþtum ve yurt dýþýnda iyi bir eczanenin bulunmasý gerekiyormuþ.
bulduðumuz eczaneler bunu yapmaya taraftar deðildi.sanrým pek duyulmadýðý için
Logged

HAYAT AKAN BÝR SUDUR
YOLUNU SEN BELÝRLESÝN...
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


09 ubat 2024 - 23:48:29