Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Protein teklifler MS ve Alzheimer hastalýðý için umut
10 Mays 2024 - 11:32:07 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: Protein teklifler MS ve Alzheimer hastalýðý için umut  (Okunma Says 2666 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
ilhan
Asil Üye
*****

Teþekkür Sayýsý 1
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 800


demir tava geldi kömür akýl baþa geldi ömür bitti


« : 30 Austos 2012 - 11:15:47 »

Multipl skleroz ve Alzheimer hastalýðý gibi inflamatuar beyin hastalýklarý, karýþtýðý tek bir proteinin yeni tedaviler ve daha iyi tanýyabilmek yol açabilir.

Organizasyonu (ANSTO) bir tekniði kullanan Avustralya Nükleer Bilim ve Teknoloji Bilim adamlarý mitokondrial membran genelinde moleküllerin taþýnmasý için sorumludur translocator protein, çalýþma nötron reflektometreyi denir.

Translocator proteinin memeli doku boyunca hücrelerde bulunur ve stres düzenlenmesi de dahil olmak üzere önemli roller bir dizi oynadýðýna inanýlmaktadýr. Beyin varlýðýný Bununla birlikte, bu tür yara ya da çoklu skleroz, Alzheimer hastalýðý gibi hastalýklarýn bir dizi neden olabilir enflamasyon iþareti.

"Neredeyse orada deðil saðlýklý beyinlerinde"

"[Translocator proteini] hemen orada deðil saðlýklý beyinlerinde, ama oldukça önemli olabileceðini düþündürmektedir beyin iltihabý, ne zaman var bunu aniden belirir," Claire Hatty, doktora için ANSTO araþtýrma ile ilgili bir biyofizikçi açýkladý.

Araþtýrma bir kaðýt - onun baþlangýç ​​aþamasýnda hala - hangi önümüzdeki ay içinde yayýna nedeniyle, ANSTO Araþtýrma Seçimleri 2012 yýlýnda yayýnlanacaktýr.

Neutron reflektometri bu durumda, bir nesneye protein ile gömülü bir sentetik hücre zarý nötron ateþleme içerir. Bu teknik, araþtýrmacýlar, invaziv olmayan hücre membran yüzeyine nüfuz edebilir ve yakýndan yapýsý çalýþma saðlar.

"Biz geleneksel olarak fizikte kullanýlan oylandý teknikleri kullanarak konum, bu yüzden biz biyoloji bunlarý uygulamak nasýl ilginç buluyorum," Hatty ekledi.

Doktora araþtýrmanýn bir parçasý olarak, Hatty translocator proteinin moleküler ölçekte uyuþturucu ile nasýl etkileþim daha yakýndan bakmak almak için umut ediyor.

Yeni ilaçlar, beyin iltihabý için daha iyi görüntüleme

Bu proteinin daha iyi o sürecine katký ne yapýyor ve nasýl anlayabilirim, multipl skleroz gibi hastalýklar katkýda inflamatuvar süreç sýrasýnda görünür "Çünkü, biz sonunda süreci etkileyebilmektedir ilaçlar ve hatta oluþturmak mümkün olabilir inflamasyonu azaltmak, " diye. dedi Çok uzaða ulaþan var ", ama biz için umut þey bu."

Diðer ANSTO araþtýrmacýlar da beyin iltihabý taramak için, kendi görüntüleme potansiyeli protein kullanýyor. Bu Alzheimer gibi hastalýklar için bir belirteç olarak yararlý olabilir ve beyin yaralanmalarý nedeniyle inflamasyon taramak için.

"Alzheimer hastalýðý gibi nöro-dejenerasyon Süreçleri, inflamasyon eþlik, protein nöronlarýn kaybý var önce beyin iltihabý izlemek için kullanýlýr olmuþtur, bu yüzden" Hatty dedi.

Sonuç erken teþhis olabilir - ve ideal tedavi - Alzheimer hastalýðý, belirtileri set in önce

"Hemen hemen tüm beyin hastalýklarý inflamatuar bir bileþeni var ve translocator proteinin bu süreçte önemli bir rol oynadýðý düþünülmektedir," ANSTO araþtýrma ile ilgili deðildi Steve Meikle, Sidney Üniversitesi 'nde týbbi görüntüleme fizikçi, yorumladý.

"Bu araþtýrma sonunda multipl skleroz gibi beyin hastalýklarý için daha etkili tedaviler üretmek için onlarýn arayýþý içinde yeni ilaçlarýn geliþtiriciler yardýmcý olacak bu önemli proteinin yapýsýný ve iþlevini yeni anlayýþlar saðlayan," dedi.

"Ayný zamanda tedavinin en etkili olduðu zaman, çok erken aþamalarýnda beyin iltihabý tespit yeni görüntüleme araçlarýnýn geliþimine yardýmcý olacaktýr."

Kaynak: Cosmos © 2006-12 Luna Medya Pty Ltd (30/08/12)
Logged
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


02 Eyll 2020 - 20:40:46