Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
TYSABRÝNÝN ORAL HAPI ( GLENYA) HK.
10 Mays 2024 - 07:46:36 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: Güncel Ms Bilgilerine Doktorlarýmýzdan bölümünden ulaþabilirsiniz...
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: TYSABRÝNÝN ORAL HAPI ( GLENYA) HK.  (Okunma Says 3021 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
ilhan
Asil Üye
*****

Teþekkür Sayýsý 1
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 800


demir tava geldi kömür akýl baþa geldi ömür bitti


« : 16 Mart 2011 - 12:31:43 »

Biogen Idec A.Þ. katýlýmcýlarýn bulma yavaþ beklenenden daha hýzla öne sürerek, multipl skleroz ilaç Tysabri önceki kullanýmý test amaçlý bir büyük, uzun süreli klinik araþtýrmaya kayýt durdurulmuþ bulunmaktadýr.

The aþmak çalýþmada kullanýlan ilaçlar çok daha açýk ne zaman hasta Corp satýlan ile Elan, amaçlarý Tysabri ve test etkinliði. Tysabri etkili yüksek olmak zorundadýr oldu, ancak, beyin enfeksiyonu nadir çünkü bir baðlantý, hastalara ilaç alarak MS vakasý saldýrgan eðilimi durmuþ edenler olmak yanýt sahip ilaçlar veya diðer.

Çalýþma ve bir yýl önce baþlayan 1800 hastalarýn yaklaþýk iki yýl boyunca takip edilecek kayýt amaçladýk vardý, 2013 veya 2014 verileri elde edilmiþtir. Kayýt, ancak geçen ay durdu katýlan hastalarýn araþtýrmaya devam edecektir.

Biyojen sözcüsü Kate Weiss politikasý gerekçe göstererek, kayýtlý hastalarýn sayýsý yorum yapmaktan kaçýndý. Þirket doðru kaynaklarý, ayýrmaya karar vardýr "risk tabakalaþma" ve ilaç için çaba etkinliðini kendi okuyan kalýr adanmýþ, dedi.

Tysabri ciddi bir beyin enfeksiyonu hastalarýn küçük bir kýsmýnda baðlantýlý olduðunu, progresif multifokal lökoensefalopati denir ya PML. büyüme aslýnda enfeksiyon riskleri nedeniyle son yýllarda beklenenden daha düþük olmasýna raðmen küresel satýþlarý geçen yýl, 1200000000 $% 16 yükseldi.

Biyojen iyi PML sözleþme hastalarýn þansýný belirleyebilecek bir kan testi geliþtiriyor. Test son zamanlarda Avrupa ve CE Ýþareti onay almýþ firmalarýn etkinliði büyük çalýþmalar yapýyorlar.

Aþmak duruþmasý 'Ltd Industries ya Teva Pharmaceutical geçiþ var MS edildi aktif olan hastalarda tasarlanmýþ ölçmek Tysabri etkinliðini de Copaxone veya Rebif , KGaA Merck satýlan tarafýndan Pfizer Inc ve Almanya.

aþan çalýþmanýn amacý hastalarýn daha çok ana tedavilere onlara geçiþ ve son çare olarak Tysabri kullanmak yerine, onlarýn mevcut tedavilere yanýt vermeyen zaman Tysabri kullanmak için hekimler elde etmektir.

Ancak davanýn tasarým hasta hepsi de bir engel olduðunu kanýtladý þey tedaviler geçiþ dair güvence olmadýðý anlamýna geliyordu, Weiss dedi.

) Son zamanlarda baþlatýlan bir zorluk geldiði gibi tedaviler MS yeni birçok geliþme ve Novartis AG (NVS Gilenya , tedavi için þart oral ilk.

"MS ortam deðiþiyor ve biz deðiþtirmenizi adapte gerekir" Weiss "dedi. "Bu kendisi yapýlan deneme ve peyzaj deneme klinik bu zorlu kayýt ýþýk mevcut."

Kaynak: Dow Jones Haber Copyright (c) 2011 Dow Jones & Company, Inc (16/03
Logged
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


06 Ekim 2021 - 18:42:16