Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mslidost/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
revimmune
14 Mays 2024 - 00:43:57 *
Merhaba, Ziyareti. Ltfen giri yapn veya ye olun.

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz
Google
Duyurular: MS' li Hasta ve Hasta Yakýnlarý Ýle Ýletiþim Kurabilmek için Sitemize Üye olup , FORUM Bölümünü Kullanabilirsiniz...
 
   Ana Sayfa   Yardm Oyun Ara Giri Yap Kayt  
Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: revimmune  (Okunma Says 3438 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
ilhan
Asil Üye
*****

Teþekkür Sayýsý 1
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 800


demir tava geldi kömür akýl baþa geldi ömür bitti


« : 20 Mart 2008 - 12:03:41 »

REVÝMMUNE

Accentia Biopharmaceuticals inatçý multipl skleroz hastalarý için Revimmune isimli ilacýn III.deneme çalýþmalarýný duyurdu.MS tedavisi için öz baðýþýklýk sisteminin kaybettiði yetenekleri kazandýrmayý ifade etti.Revimmune MS hastalarýnda kayýp görevlerin onarýmý için teklif edilen ilk ilaçtýr.

Revimmune cyclophosphamide (siklofosfamid yani azotlu hardal grubundan antineoplastik bir ilaç) formulasyonunun damar yoluyla kýsa sürede aþýrý yüksek yoðunlukta verilmesinin patenti için beklemededir.

Bu ilacýn sert inatçý otoümmin hastalýklarýný tedavi etmesi için potansiyeli olduðunun önemli kanýtlarý vardýr.Baþka otoümmin sistem hastalýklarý da kapsamaktadýr.Aplastik anemi ve miyasthenia gravis ( kaslarla sinirlerin birleþtiði bölgenin iltihaplanmasý) Revimmune ilaç baþka hastalýklarda farklý dozlar için de onaylandý.

Revimmune Johns Hopkins Üniversitesi saðlýk merkezinde Dr. Richard Jones ve Dr.Robert Brosky ve meslektaþlarý tarafýndan geliþtirildi.Revimmune, kemik iliði içinden geçen hematopoietik hücreler seçilerek ayrýlýrken,immun hücre çemberini geçici olarak ortadan kaldýrýr.Revimmune onlarý etkilemezken tedaviyi ilerletebilir.Yeni tekrar oluþturulan baðýþýklýk sistemi tipik olarak otoümmin hastalýklarýn karakteristiði olan kendi antijenlerine yönlendirilmeksizin ,hücreler eþsiz yükseklikte özel koruyucu enzimlere sahip olabilirler.

Revimmune ayakta tedavisi süren veya hastanede yatan hastalar için birbirini izleyen 4 gün içinde her gün 4 saat olarak damarlara zerk edilebilir.Hastalar baðýþýklýk sisteminin yeniden kurulabilmesi için evde 2-3 haftanýn üzerindeki periyodlarda takip edilebilirler.

Revimmune risk yönetimi proðramýný hasta güvenliðini geliþtirmek,hasta seçimini temin etmek,destekleyici bakým ve sonuçlarýn izlenmesini içermektedir.

KAYNAK:Accentia Biopharmaceuticals,Inc.(09. 10.07 )

Accentia Biopharmaceuticals inatçý MS hastalarýnda yeni ilaç çalýþmalarýnýn onaylanmasý için dosyalarý hazýrlamýþtýr.

Þirket yaklaþýk 270 RRMS hastasý ile birincil ilerleyen MS hastalarýnýn yetersizliðinin tersine dönmesini gerçekleþtirmek ve III.deneme çalýþmalarýný tartýþmak için gelecek 60 gün içinde FDA’dan bir toplantý rica etti.

Hopkins Üniversitesi klinik çalýþmalarýnýn temelinde,fonksiyonlarýn % 42 oranýnda geliþimlerini eþsiz olarak gösteriyor.Þirket Revimmune’nin akut döneme sahip MS’li çoðu hastalarda fonksiyonlarý yeniden düzenlediðine ve olasý potansiyeli tuttuðuna inanýyor.Ayrýca þirket ek olarak uzun dönem izlenen hastalar ile sadece þiddetlenme riskini azalttýðýný deðil, fonksiyonlarýn yeniden düzenlendiðini ve 48 haftalýk denemelerini de gösterecek.

KAYNAK: Pharmaceutial Business Review 2007 (01.08.2007 )
ÇEVÝREN:DÝLEK DUYGU 
Logged
msli
Üye
*

Teþekkür Sayýsý 0
Offline Offline

Mesaj Says: 4


« Yantla #1 : 24 Mart 2008 - 14:52:12 »

acaba bu ilaç ne zaman piyasaya sürülür ilhan abi sence Ney
Logged
kivo
Asil Üye
*****

Teþekkür Sayýsý 7
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Says: 2532



« Yantla #2 : 25 Mart 2008 - 10:14:48 »

Ýlhan teþekkürler
Logged

HATIRLAR
MISIN DOGDUGUN ZAMANLARI? SEN AGLARKEN HERKES SEVINÇLE GÜLÜSÜYORDU. ÖYLE
BIR ÖMÜR YAÞA KI, ÖLDÜGÜN ZAMAN HERKES AGLASIN, SEN MUTLULUKLA GÜLÜMSE.
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  
 
Gitmek istediiniz yer:  

eXTReMe Tracker
|Ana Sayfa| Sitemap | Ariv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Glendirildi PHP ile Glendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geerli! CSS Geerli!


23 Nisan 2018 - 15:21:00